Barcelona Kaupunkikortit

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Sagrada Familia

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Barcelona?

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.8 / 5

perustuen 8 099 arvosteluun

Tämä kortti oli erittäin kätevä käyttää. Pystyimme käyttämään kaikkia julkisia kulkuvälineitä lukuun ottamatta joitakin. Vain noutamaan se T1:stä, se ei ollut niin selvää, se vaati jonkin verran etsimistä. Älä laita kortteja muiden (pankki)korttien kanssa, koska silloin magneetti ei toimi. Näin ei ollut meidän kohdallamme

Erittäin hyvä kokemus, liput olivat hyviä, vain, että heidän täytyy painottaa paljon sitä, mitä heidän on vaihdettava, en tiennyt tätä ja minun piti maksaa Uberille erityisesti kuljettaakseen minut vaihtamaan lipun, heidän pitäisi antaa vähän eräänlainen ratkaisu tähän, paitsi että, kaikki hyvä!

Erittäin käytännöllinen, mutta ajattelimme, että meidän piti mennä metron sisäänkäynnille saadaksemme lippumme. Emme olleet nähneet lentokentän matkailutoimistoa. Lisäksi yksikään lentoaseman henkilökunnan jäsen ei voinut ilmoittaa meille. Kävimme tiedotustoimistosta toimistoon.

Erittäin suositeltavaa ostaa Hola Barcelona -kortti. Se on paljon helpompaa ja halvempaa kuin ostaa lippu joka kerta, kun astut joukkoliikenteeseen.Vuucherin voi helposti vaihtaa kortiksi lentokentällä: vain huolehdi aukioloajoista. Nauti Barcelonassa oleskelusta!

BCN Hola Card -kortilla voit poistua El Prat T1 -lentokentältä ja saapua keskustaan metrolla, joka kulkee joka päivä ja myös köysirata Paral-lelin pysäkiltä Telefericille (ei sisälly HBC:hen) ja lentää. Montjuicin yli.