Lisää päivät

BarcelonaKirkot ja katedraalit

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Kirkot ja katedraalit

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

1. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

2. 90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

Tämä elämys vie sinut nopeasti sisään Sagrada Familiaan aikana, jonka voit valita etukäteen. Yhä rakenteilla olevan katedraalin taustoista ja arkkitehtuurista sinulle kertoo opas. Kierroksen tapaamispaikka sijaitsee basilikakirkon tuntumassa. Tapaa aktiviteetin tarjoajan toimistolla oppaasi, joka saattaa sinut kohti kirkkoa. Seuraavaksi on aika hyödyntää nopeaa sisäänpääsyä yhteen Barcelonan tunnetuimmista ikoneista. Paikallisoppaan avulla voit tutustua tarkemmin kirkon menneisyyteen ja sen tärkeyteen. Luonnonvoimien innoittama, symbolisesti rikas kirkon sisätila on upea näky. Antoni Gaudin arkkitehtonista merkkipaalua ihaillessasi voit kuulla opastasi helposti, sillä kierrokseen sisältyy kuulokkeet. Huomioi kaikki arkkitehtuurin ja hengellisyyden täydellisen yhdistelmän yksityiskohdat. Kierrä julkisivuja ja ihastele yksityiskohtien komeutta. Kierroksesi päätteeksi voit jäädä vielä Sagrada Familiaan ja vierailla sen museossa. Koe kirkon koko rikas historia kuvien, mallien ja piirustusten avulla. Myös Antoni Gaudin elämä on keskeisessä roolissa museon näyttelyssä.

Montserratin luostari hammasratasjunalla tai bussilla

3. Montserratin luostari hammasratasjunalla tai bussilla

Nouse bussin kyytiin toimistolta Barcelonan keskustasta ja suuntaa Montserratin taianomaiselle vuorelle. Erikoisesta morfologiastaan kuuluisan vuoren nimi tulee katalaaninkielisistä sanoista Mont (vuori) ja Serrat (sahalaitainen). Montserratin kaunis maailmankuulu kallioinen maisema julistettiin kansallispuistoksi vuonna 1987 sen luonnon ja kulttuurillisen arvon suojelemiseksi. Seuraa paikallista opastasi paikan päälle ja opi lisää luostarin historiasta sekä arkkitehtonisesta tyylistä. 80 benediktiinimunkin yhteisö asuu tällä hetkellä Montserratissa. Rakastu basilikan ja pyhäkön goottilaisiin sekä renessanssityylisiin yksityiskohtiin. Opi sitten lisää Mustan madonnan ja lapsen ihmeellisen ilmestymisen legendasta Santa Covan luolassa. Heidän puuveistoksiaan on pidetty tähän päivään astin luostarin kirkossa, jossa voit vierailla. Hahmo tunnetaan yleisesti La Morenetana (Musta madonna) lakkareaktion takia. Pääalueen lisäksi paikalla on useita pienempiä kirkkoja ja reittejä, joita voit seurata. Sinulle annetaan myös vapaa-aikaa, jonka voit käyttää maistelemalla hienoimpia liköörejä, ostamalla paikallisesti tuotettuja herkkuja tai vierailemalla audiovisuaalisessa näyttelyssä opastetun kierroksen päätyttyä.

Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

4. Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

Tee Sagrada Familia -vierailustasi unohtumaton tämän 1,5 tunnin opastetun kierroksen avulla Gaudin mestariteoksella. Näe kirkon unenomainen julkisivu ja sisäpuoli pienryhmässä tai yksityiskierroksella, jota johtaa asiantunteva opas. Kierroksella voit oppia yhtä käynnissä olevasta rakennusprosessista, ennakoidusta valmistumispäivästä sekä lukuisista arkkitehdeistä ja taiteilijoista, jotka ovat vuosien saatossa herättäneet Gaudin vision eloon. Tapaa opas ulkopuolella ja aloita lyhyellä alustuksella ennen sisäänkäynnille menoa. Turvatarkastuksen jälkeen voit tutustua Syntymän julkisivuun. Tämä oli kirkon ensimmäinen valmistunut osa, jonka parissa Gaudi työskenteli eniten henkilökohtaisesti. Yritä purkaa symboleita, jotka Gaudi jätti vierailijoiden tulkittavaksi. Astu sitten sisään itse Sagrada Familiaan. Katsele lasimaalausten luomia värikkäitä valoilmiöitä sekä oksamaisia pylväitä, jotka kulkevat katossa. Gaudi halusi tehdä sisätiloista metsiä muistuttavan, ja valaistuksesta lehtimäisen.  Basilikasta poistuttua voit tutustua Kärsimyksen julkisivuun, joka kertoo Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta. Koe julkisivun ja tornien dramaattisen kulmikkaat veistokset. Tämä julkisivu, kuten suuri osa koko rakennusta, saatiin valmiiksi Gaudin kuoleman jälkeen.  Suuntaa sitten Sagrada Familian kouluun, jossa rakennuksen työntekijöiden lapset opiskelevat. Opi sen rakennusvaiheista sekä siitä, kun rakennus siirrettiin tilan raivaamiseksi.  Viimeinen etappisi on Sagrada Familian museo, jossa opas kertoo sinulle Gaudin alkuperäisen vision piirroksista ja suunnitelmista. Museosta löydät kirkon historiaan ja Gaudin elämään liittyviä esineitä, kuten ylösalaisin olevan kirkon mallin.

Barcelona: Familia Skip-the-Line opastettu kierros.

5. Barcelona: Familia Skip-the-Line opastettu kierros.

Tule mukaan unohtumattomalle opastetulle kierrokselle Sagrada Familiaan, joka on yksi Gaudín tunnetuimmista mestariteoksista. Sertifioidun oppaan saattelemana koet basilikan unenomaisen julkisivun ja sisätilat. Kierroksen aikana saat tietää meneillään olevasta rakennustyöstä, tämänhetkisestä ennustetusta valmistumisajankohdasta sekä käsityöläisten, arkkitehtien ja taiteilijoiden sukupolvista, jotka ovat toteuttaneet Gaudin vision. Kierros alkaa oppaasi esittelyllä ennen kuin suuntaat basilikan sisäänkäynnille. Turvatarkastuksen jälkeen kuulet kaiken syntymäjulkisivusta, joka on basilikan ensimmäinen valmistunut osa. Sagrada Familian sisällä voit ihmetellä lasimaalausten voimakkaan värillisen valon luomaa maailmaa ja kattoon ulottuvia oksamaisia pylväitä. Gaudín tarkoituksena oli, että sisätilat muistuttaisivat metsäkävelyä, ja valosta välittyisi tunne, kuin seuloisit metsän lehtiä. Kun poistut basilikasta, oppaasi kertoo Passion-fasadista, joka esittää Jeesuksen ristiinnaulitsemisen tarinaa. Koe kärsimyksen draama tornin karujen ja kulmikkaiden veistosten kautta. Tämä julkisivu, kuten suurin osa Sagrada Familiaa, rakennettiin Gaudin kuoleman jälkeen. Vieraile seuraavaksi Sagrada Familia -kouluissa, jotka on suunniteltu Sagrada Familiaa rakentaneiden työläisten lapsille. Opit, miten sitä rakennettiin uudelleen useaan otteeseen ja jopa siirrettiin paikasta toiseen, jotta basilikalle saatiin tilaa. Viimeinen pysähdyspaikkasi on Sagrada Familia -museo, jossa oppaasi kertoo alkuperäisistä luonnoksista ja suunnitelmista, jotka osoittavat Gaudin arkkitehtuurin ja vision monimutkaisuuden. Tutustu täällä Gaudin elämään ja basilikan omaan historiaan liittyviin esineisiin, kuten hänen ylösalaisin käännettyyn malliinsa basilikasta.

Barcelona: Família Skip the Line Tour & Entry Ticket: Sagrada Família Skip the Line Tour & Entry Ticket

6. Barcelona: Família Skip the Line Tour & Entry Ticket: Sagrada Família Skip the Line Tour & Entry Ticket

Tutustu Sagrada Familiaan opastetulla kierroksella, johon on liput jonon ohittamiseen. Ihaile monimutkaisia sisätiloja ja arkkitehtonisten tyylien sekoitusta. Kuuntele oppaaltasi tämän alati muuttuvan mestariteoksen historiaa.Hyvästi. Vieraile Nacimiento-julkisivulla, basilikan sisäpuolella, Pasión-julkisivulla ja Sagrada Familian koulussa. Kierroksen jälkeen voit vapaasti vierailla temppelin rakentamista esittelevässä museossa.

Montserrat: Monastery Experience Ticket

7. Montserrat: Monastery Experience Ticket

Tutustu Montserratin luostariin ja pyhäkköön omaan tahtiisi audio-oppaan, kartan ja informatiivisen esitteen avulla. Tutustu basilikaan ja hyödy ajoitetusta sisäänpääsystä nähdäksesi kuuluisan Mustan Madonnan. Hyödynnä vierailusi Montserratissa audio-opastetulla kierroksella. Kohtaat basilikan ja opit vuoren, luostarin ja pyhäkön pilareista hiljattain uudistetussa audiovisuaalisessa huoneessa. Käy museossa ja tutustu Caravaggion, Picasson, Dalin ja muiden taiteilijoiden mestariteoksiin. Ihaile sen antiikin maailman arkeologista kokoelmaa ja selaa muita pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä ja kokoelmia. Kohtaat kuuluisan Mustan Madonnan (La Moreneta). Hyödy ajoitetusta pääsylipusta ja ehdi nähdä patsas ennen jonoja.

Barcelona: Sagrada Familian opastettu kierros, pääsy torniin

8. Barcelona: Sagrada Familian opastettu kierros, pääsy torniin

Lähde opastetulle kierrokselle Sagrada Familia -katedraaliin asiantuntevan oppaan kanssa ja ihastele Barcelonan ikonisinta maamerkkiä aamun pehmeässä valossa. Tällä kierroksella pääset ihastelemaan Gaudin taideteoksia. Legendaarinen Sagrada Familia tunnetaan silmiinpistävästä arkkitehtuuristaan ja taiteestaan. Se oli modernismia edustavan arkkitehti Antoni Gaudin kuluttava pakkomielle. Hänen työnsä rakennuksen parissa alkoi vuonna 1882 ja se on edelleen kesken. Kierroksen aikana oppaasi näyttää sinulle julkisivujen vastakkainasettelun. Oppaasi esittelee sinulle teosten symboliikkaa ja pyhän perheen kuvaamisen tapoja kristinuskon ideologian esiintuonnissa kivestä muodostettuna. Huomaa kristillinen ikonografia kuullessasi lisää kirkon historiasta. Näe, kuinka kulmikkaat pilarit kohoavat kuin puun oksien verkosto, pitäen kattoa ylhäällä. Maan alla sijaitsee Gaudin museo, josta löydät dokumentointeja Gaudin elämästä ja töistä. Kompleksiin kuuluu myös krypta, jossa pidetään messuja, sekä arkkitehdin haudan ylle ulottuva katselutasanne.

Barcelona: Barcelonan katedraalin pääsylippu

9. Barcelona: Barcelonan katedraalin pääsylippu

Tutustu Barcelonan kuuluisan goottilaisen korttelin helmiin tällä Barcelonan katedraalin pääsylipulla. Tutustu tämän 1300- ja 1400-luvuilla rakennetun kirkon historialliseen taustaan. Aloita menemällä Pietan ja Saint Eulalian ulko-ovista päästäksesi katedraalin luostariin. Ohita seuraavaksi romaaninen sisäovi, joka on valmistettu valkoisesta marmorista ja arkistoista, jotka on koristeltu geometrisilla kuvioilla ja goottiteräksellä. Kulje luostarin ja sen neljän gallerian halki pylväillä erotetuilla ovikaareilla. Katsele luostarin holvikaarien pilareihin veistettyjä reliefejä, joissa näkyy kohtauksia Vanhasta testamentista. Opi Pyhästä Rististä ja holvin lakikivistä, jotka kuvaavat kohtauksia Uudesta testamentista. Seuraavaksi vie jonkin aikaa tutustuaksesi kolmeen galleriaan järjestettyihin kappeleihin, joista jokainen on alun perin omistettu jonkin laitoksen tai killan suojeluspyhimykselle ja asetettu tietyn perheen suojelukseen. Tarkkaile sitten luostarin puutarhaa, jossa on palmuja, magnolioita, appelsiinipuuta ja suihkulähde. Täällä perinteinen "ou com balla" (tanssiva muna) järjestetään joka vuosi Corpus Christin juhlimiseksi. Luostarissa on suuri lampi, jossa asuu katedraalin 13 valkoista hanhetta. Jatka hissillä katoille, viattomien pyhien kappelin läpi, San Ivon oven vieressä. Katoilta katsele kahta kellotornia, kahta sivuttaista huippua, Pyhän Ristin kruunattua cimboriota, luostaria ja upeaa panoraamanäkymää Barcelonaan. Kun olet nauttinut kattonäkymistä, vieraile historiallisessa Kapitussalissa, joka on muutettu museotilaksi. Tämä sijaitsee luostarin gallerian alla, Saint Lucialle omistetun kappelin vieressä. Alun perin se oli köyhien keittokeittiön paikka. Päästyäsi Kappalistan saliin voit päätellä tutustumalla entisen romaanisen temppelin 1000-luvun lohkokastealtaaseen ja Giuliano di Nofrin maalaamaan terrakottaveistokseen Saint Eulaliasta Saint Eulalian oven yläpäädyssä.

Barcelonasta: Montserratin luostari & maisemallinen vuoristovaellus

10. Barcelonasta: Montserratin luostari & maisemallinen vuoristovaellus

Tule päiväretkelle Monserratiin Barcelonasta ja nauti alueen luonnonkauneudesta. Vieraile luostarissa ennen kuin nouset köysiradalle, josta avautuvat huikeat näkymät Kataloniaan vuoren huipulta.Hyvinvointiradan kyydissä pääset katsomaan Kataloniaa. Tapaat oppaasi paikallisen yhteistyökumppanin toimistolla Barcelonassa ja asetut tunnin mittaista matkaa varten Montserratiin. Ensimmäinen pysähdyspaikkasi on benediktiiniläisluostari. Tutustu tähän 1100-luvulla rakennettuun uskonnolliseen pyhäkköön, jossa asuu Katalonian suojeluspyhimys: Musta Madonna. Seuraavaksi nouse köysiradalla vuoren huipulle. Nauti upeista näkymistä laaksoihin, vuorille ja merelle. Vaella samoja polkuja pitkin, joita pyhiinvaeltajat käyttivät satoja vuosia sitten, ja ihaile Montserratin kiehtovaa kasvistoa ja eläimistöä. Vaella kalliopilarien ja rotkojen ohi hengittäessäsi vuoristoilmaa. Vapaa-aikaa luostarialueella vaelluksen jälkeen. Tutustu paikallisiin markkinoihin ennen kuin lähdet takaisin Barcelonaan.

78 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 631 arvosteluun

Arkkitehtuurin ihme!!! Ulkopuolelta, mutta melkein vielä enemmän sisältä, hämmästyttää arkkitehtonisten ja logististen mestariteosten vaikuttava valikoima. Jo nyt, neljä vuotta ennen rakennuksen valmistumista ja 100 vuotta Gaudin kuoleman jälkeen, meille maailman kaunein rakennus, jossa olemme koskaan vierailleet. Pakollinen kulttuurin ystäville. Jokainen sentti kannattaa käyttää täällä! Online-varaus, mukaan lukien ääniopas, toimi täydellisesti! Mielellään taas GetYourGuidessa. K+B

Vierailin tässä kohteessa 14 vuotta sitten venäjänkielisen oppaan kanssa. Nyt ei ole venäläisiä oppaita ja he käyttivät ääniopasta. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Oli vähän ärsyttävää, kun puhelimiin yritettiin laittaa ääniopas, mutta onneksi se epäonnistui ja toi meille tavalliset aiemmin käytetyt. Tuomiokirkoa koskevia tietoja oli mahdollista kuunnella useita kertoja. Kello 12 kellojen soitto ja miellyttävä musiikki katedraalissa aiheuttivat kyyneleitä ....

Sagrada Familia on erittäin vaikuttava. Sen jälkeen kun saimme selville, että jatkorakentaminen rahoitetaan mm. sisäänpääsyillä, niin hintakin on ok siinä toivossa, että osa hinnasta menee myös sinne ;-) Pääsy kannattaa, koska kyseessä on hyvin erikoinen rakennus ja ääniopas tekee siitä täydellisen järkevän, jotta olennaista ei unohdeta. Olemme järkyttyneitä rakennuksesta ja sanattomia! Todella mahtava!!!

Sinun täytyy valmistautua moniin ihmisiin. On sääli, että kaikilla (!) on oltava sovellus kuullakseen äänioppaan! Se on melko hankalaa paikan päällä! niin monet kävelivät kaiuttimet päällä.. ei myöskään aivan halpa katedraalissa..! Sisäänkäynnin selkeä merkintä, joka koskee Get-your Guide -asiakkaita, olisi etu!

Poikkeuksellinen kokemus. Ostamalla lipun verkosta tulet paikalle ja pääset heti sisään. Täytyy vain muistaa, että ääniopas on kännykässäsi ja kuulokkeissasi, minä, jolla oli myös 3 lasta, annoin minulle "puhelimet", joilla voit kuunnella tarinaa.