Barcelona
Luonto ja seikkailu

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Más actividades y cosas que hacer en Barcelona

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Barcelona? Pincha aquí para ver la lista completa.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 147 arvosteluun

Sagrada Familia on aivan uskomattoman kaunis

Olen käynyt viimeksi ko. kirkossa kuusi vuotta sitten. Nyt oli upeata nähdä, kuinka kaunis kirkkosalista on tullut. Nautin suunnattomasti opastuksesta. Oppaan selostuksen ansiosta osasi pysähtyä katsomaan kaikkia yksityiskohtia ja ymmärsi niiden merkityksen. Valitettavasti emme voineet mennä torneihin, koska matkakumppanini ei voinut kulkea portaita alas. Miksi kirkossa ei enää pääse hissillä alas? Menkää ihmeessä käymään ko. kirkossa. Minä menen aina, kun käyn Barcelonassa.

Hyvin järjestetty retki. Vetäjä Tim porukan hauskuuttaja. Loistavaa palvelua kun peruutetusta retkestä (sää)) soitettiin ajoissa ja paikat hoidettiin seuraavalle päivälle. Noin 3-4 tunnissa ei ihmeitä ehdi (osa ajasta menee matkoihin yms), mutta toisaalta kun päästiin takaisin rannalle, olimme aivan poikki melomisesta, uimisesta ja sukeltelusta. Ei liene extremeharrastajan retki, mutta sopi loistavasti minulle ja teini-ikäiselle pojalle.

Puisto oli hyvä, järjestäjästä olen toista mieltä.

Turhaan maksoin järjestäjäle, kun tapaamispaikka oli epämääräinen enkä löytänyt sitä, yht.nroon ei vastattu. Menimme keskenämme sisään ilman ohjausta. En tule käyttämään getyourguidea jatkossa. Myös se, pitääkö olla tulostettu kuitti, oli epämääräistä eikä mistään voi kysyä.

Todella kaunis puisto varsinkin monumenttialueelta.

Lipun aika kannattaa miettiä tarkkaan.. Huonoa oli että paikalle yli tunnin myöhässä tuleet pääsivät edelleen sisään,mutta me emme päässeet puolta tuntia tai minuuttiakaan aikaisemmin kuin lipussa luki. Jonotus tapahtui kuumassa auringonpaahteessa.

Hieno kohde, ehdottomasti kannattaa hankkia lippu ennakkoon.

Menimme puistoon ko 16:00 ja jos puistoon olisi mennyt ilman ennakkoon ostettua lippua, olisi jonotusaika ollut 3,5 h. Kannattaa ehdottomasti ostaa lippu ennakkoon.