Lisää päivät

BarcelonaMuseot ja näyttelyt

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Museot ja näyttelyt

Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

Kokeile Gaudin arkkitehtuurin mestariteosta, Casa Milàa, ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle ja hanki lippu ennen aukioloaikoja. Tutustu unenomaisiin sisätiloihin opastetulla kierroksella, johon on yksinoikeus vain ryhmällesi, mukaan lukien terassi ja 1900-luvun alun hissi, jota ei ole koskaan aiemmin avattu yleisölle. Seuraa opastasi vaikuttavaan sisäpihaan ja ihaile yläpuolellasi kohoavia asuntoja. Hämmästy huuhtoutuneista seinämaalauksista ja takorautaparvekkeista noustessasi ylöspäin kiveä pitkin portaita. Kuljeskele tyhjillä käytävillä ja tutustu sen värikkäisiin sisätiloihin, kuten aikakauden huonekaluilla täytettyyn huoneistoon, johon yleisöllä ei ole pääsyä. Tutustu tämän ikonisen rakennuksen ja sen arkkitehdin, Antoni Gaudin, syntyhistoriaan. Tutustu sen historiaan, rakentamiseen ja siihen, miksi se tunnetaan myös nimellä "La Pedrera", sekä joihinkin vähemmän tunnettuihin faktoihin. Astu sisään hämärään holvattuun ullakkotilaan ja tutustu Gaudin taiteellisuutta ja Casa Milàa esittelevään näyttelyyn. Korkeudu aidossa 1900-luvun hississä, joka on avattu ryhmälle ensimmäistä kertaa historiassa, ja tutustu terassille, jossa on pyöriviä kiviä muistuttavia savupiippuja, joissa on Gaudin tunnusomainen mosaiikkipinta. Ihaile dramaattisia näkymiä Barcelonaan tästä erityisestä näköalapaikasta, josta ryhmäsi pääsee yksin. Seuraavaksi pääset yksinoikeudella tutustumaan kellariin ja auditorioon, jonne ei normaalisti pääse. Opastetun osuuden jälkeen suuntaa kahvilaan nauttimaan maukas välimerellinen aamiainen ja kahvi ilman aamuisen väkijoukon hälinää. GetYourGuide tekee yhteistyötä Casa Milàn kanssa tuodakseen sinulle ainutlaatuisen kokemuksen Barcelonassa. Nauti eksklusiivisesta sisäänpääsystä ennen aukioloaikoja vain ryhmällesi, kun koet Gaudin arkkitehtuurin mestariteoksen aivan uudessa valossa.

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

2. Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

3. Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

Uppoudu Casa Batlló 10D Experience -elämykseen, jossa yhdistyvät tekoäly, lisätty todellisuus ja koneoppiminen. Koe arkkitehtuurin ja designin legendan, Antoni Gaudín, mestariteos omin silmin. Gaudín universumissa voit kokea muun muassa binauraalisia ääniä, immersiivisiä tiloja, makuja, tuoksuja ja volumetrisiä projektioita. Mene sisään lordi Batllón makuuhuoneeseen (jos kultavaihtoehto valitaan). Koe kaksi uutta immersiivistä huonetta: Gaudí Dome (ensimmäinen huone, jossa on kupoli, jossa on yli tuhat näyttöä) ja Gaudí Cube (kuusisivuinen LED-kuutio, joka on ainutlaatuinen maailmassa). Kuuntele audio-opasta, joka on saatavilla 15 kielellä, sekä säveltäjä Dani Howardin yksinomaisesti luomaa ääniraitaa, jonka esittää Berliinin sinfoniaorkesteri. Tarjolla olevista uutuuksista voit kokea japanilaisen arkkitehdin Kengo Kuman suunnitteleman uuden vertikaalisen viestinnän ytimen, 13 tonnin kiillotetusta marmorista koostuvat kelluvat tikkaat, jotka on ripustettu ilmaan, ensimmäisen 6-puoleisen sisätilojen kartoituksen Gaudín valojen terassilla sekä uuden "Simbolic"-myymälän.

Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

4. Casa Milà-La Pedrera: Ohita jono -lippu ja audio-opas

Koe yksi 1900-luvun vaikuttavimmista ja kekseliäimmistä rakennuksista tällä jonot ohittavalla ääniopasteisella kierroksella Casa Milàan (La Pedrera), joka on rakennettu Antoni Gaudin ollessa uransa huipulla. Päästyäsi tämän elegantille Passeig de Gracialle rakennetun erikoislaatuisen rakennuksen julkisivun taakse, voit ihastella katseen vangitsevia portaikkoja ja korkkiruuvisavupiippuja, joista on tullut Gaudin Barcelonan symboleja. Nouse katolle ihastelemaan sen kiemuraisia muotoja ja eriskummallisia savupiippuja läheltä. Siirry sen jälkeen ullakkotiloihin näkemään "Espai Gaudi" -näyttely, joka on ainoa Gaudin elämälle ja työlle omistettu näyttely. Opi lisää hänen arkkitehtonista keksinnöistään pienoismallien, rakennussuunnitelmien sekä historiallisten valokuvien ja videoiden kautta.

Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

5. Barcelona: Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu: FC Barcelonan museo "Barça Immersive Tour" -lippu

Lähde unohtumattomaan seikkailuun FC Barcelonan kiehtovaan maailmaan Barça Immersive Tourilla. Tämän eksklusiivisen kokemuksen avulla voit tutustua seuran menneisyyteen, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen stadionin remontin aikana. Tämä immersiivinen näyttely sijaitsee Spotify Camp Noun lähellä sijaitsevassa, erityisesti siihen mukautetussa tilassa, ja se sisältää 18 interaktiivista ja audiovisuaalista installaatiota. Aloita matkasi tervetuliaisalueelta, jossa saat ääniopastusta ja löydät hyödyllistä tietoa. Älä missaa tilaisuutta vangita ikimuistoisia hetkiä valokuvapisteessä. Astu sisään "Me olemme historiaa" -tunneliin, jossa Barçan rikas perintö herää henkiin kiehtovien valokuvien ja merkittävien esineiden kautta, mukaan lukien Johan Cruyffin kunniaksi omistettu tila. Uppoudu "Tots units fem força" -alueelle, jossa interaktiiviset asemat esittelevät sekä miesten että naisten ykkösjoukkueita. Koe jännitystä "More than Achievements" -installaatiossa, jossa koet ikonisia hetkiä, legendaarisia pelaajia ja pokaaleja immersiivisten maalilähetysten ja juhlallisten äänien avulla. Kierroksen kohokohta odottaa "Camp Nou Live", joka on kunnioitusta herättävä audiovisuaalinen esitys, joka sijoittaa sinut stadionin keskelle ja tarjoaa 360º-kokemuksen ainutlaatuisesta näköalapaikasta. Tutustu FC Barcelonan tulevaisuuteen "Espai Barçassa", jossa mallit, grafiikat ja upottavat audiovisuaaliset teokset esittelevät kaikille Barça-faneille tulevan kodin monimutkaisia yksityiskohtia. Osallistu tälle poikkeukselliselle matkalle FC Barcelonan olemuksen läpi. Uppoudu historiaan, tunteisiin ja toiveisiin, jotka määrittelevät tämän ikonisen jalkapalloseuran, ja lähde kotiin rakkaiden muistojen ja syvemmän yhteyden kanssa Barçan maineikkaaseen perintöön.

Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

6. Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

Ohita jonot ja tutustu Picasson historiaan ja työhön asiantuntijaoppaan avulla. Tutustu Pablo Picasson kehitysvuosiin ja löydä nuoren taiteilijan nerokkuus ihailemalla pysyvän kokoelman 4 251 kappaletta. Tapaa opas museon sisäänkäynnillä ja lyhyen selityksen jälkeen ihaile kokoelmaa ja väliaikaista näyttelyä, joka tarjoaa perusteellisen kronologian Picasson kehityksestä taiteilijana. Ihaile töitä hänen varhaisista Barcelonan päivistään hänen tärkeimpiin myöhempiin kausiinsa vierailemalla mestariteoksissa, kuten "Science and Charity", "Royan" ja "Las Meninas", joka on uudelleentulkinta Velazquezin samannimisestä maalauksesta. Vuonna 1963 avattu Picasso-museo paljastaa myös taiteilijan syvän suhteen Barcelonaan: intiimin suhteen, joka muotoutui hänen nuoruudessaan ja jatkui hänen kuolemaansa saakka. Keskustelun päätteeksi käsitellään Picasson aikalaisia ja hänen pysyvää vaikutustaan taidemaailmaan. Kierroksen lopussa opas jättää sinut jatkamaan tutkimusta omaan tahtiisi ja antaa mielellään suosituksia muista kiinnostavista kohteista.

Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

7. Moco Museum Barcelona: Pääsyliput Banksyn ja muiden kanssa

Varaa pääsylippu Barcelonan Moco-museoon nähdäksesi ajankohtaiset näyttelyt, jotka keskittyvät tuomaan modernia ja nykytaidetta suurelle yleisölle. Koe unohtumaton ja todella silmiä avaava taidekokoelma. Katso Andy Warholin, Jean-Michel Basquiatin, Banksyn, Salvador Dalín, Damien Hirstin, Keith Haringin, KAWS:n, Hayden Kaysin, Yayoi Kusaman, David LaChapellen, Takashi Murakamin ja muiden ainutlaatuisia moderneja, nykyaikaisia ja katutaideteoksia. Vieraile Guillermo Lorcan "Esplendor de la Noche" -elokuvassa, joka on ensimmäinen eurooppalainen yksityisesitys chileläiseltä nykytaiteilijalta Simon de Puryn kuratoimassa näyttelyssä, jossa yhdistyvät taikuutta ja realismia. Inspiroidu digitaalisen taiteen mahdollisuuksista vierailemalla TeamLabin, Les Fantômesin ja Studio Irman näyttelytiloissa. Vieraile "NFT:issä" (non-fungible tokens), joka on Euroopan ensimmäinen NFT-ilmiölle omistettu näyttelytila. Nämä ovat vain osa monista tällä hetkellä esillä olevista kiehtovista näyttelyistä.

Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

8. Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

Tämä elämys vie sinut tutustumaan Carmelin kukkulalla sijaitsevaan Guellin puistoon. Hyödynnä ohita jono sisäänpääsyä ja asiantuntevan oppaan opastusta. Kulje läpi vuosisadan taiteen ja tutustu yhteen Gaudin ikuisimmista luomuksista. Elämyksesi alkaa matkalla kohti Carmelin kukkulaa, jonne Gaudi suunnitteli puiston yli sata vuotta sitten. Ihaile vaikuttavaa liskomaista El Drac -patsasta sisäänkäynnin luona, jossa voit havaita Gaudin upean värikkään mosaiikkityylin. Matkaa ajassa taakse päin vuoteen 1900, jolloin Barcelona liittyi koko maailmalla tunnettujen metropolien joukkoon. Kuuntele Ildefons Cerdan tarina. Tämä insinööri oli keskeisessä roolissa, kun Barcelona kasvoi nopeasti 1900-luvun toisella puolella. Opas esittelee sinulle jugend-piirteet, jotka ovat puiston merkittävin suuntaus. Katsele puiston veistoksia ja koe rakennustyylit, jotka muovasivat modernismityyliä Barcelonassa. Elämyksesi loppuun kävellessäsi puistossa kukkulan huipulle, josta sijaitsevalta aukiolta avautuu vaikuttavat näkymät Barcelonaan.

Barcelona: Montserrat, valinnainen viininmaistelu ja lounas

9. Barcelona: Montserrat, valinnainen viininmaistelu ja lounas

Koe unohtumaton opastettu ryhmäkierros Montserratiin, Katalonian kuuluisimpaan vuoristoon. Nauti luonnonkauniista kumpuilevista maisemista ja tutustu sen keskiaikaisen luostarin historiaan ja perinteisiin. Barcelonasta lähtevän bussimatkan jälkeen voit nousta luostariin vievään hammaspyöräjunaan ja ihailla kaunista luontoa ja Montserratin monihuippuista vuorijonoa. Luostarissa oppaasi vie sinut kävelykierrokselle sen historialliseen keskustaan. Tutustu Santa Maria de Montserratin luostarin rikkaaseen historiaan. Se on 1100-luvulla perustettu luostari, joka toimii yhä tänäkin päivänä ja jossa on yli 70 munkkia. Käytä vapaa-aikaa vapaaseen vaelteluun, vieraile kuuluisan Mustan Madonnan luona ja tutustu Picasson, El Grecon ja Dalin maalauksiin Montserratin museossa. Vapaa-aikanasi voit myös matkata köysiradalla ylös vuoren rinteelle, josta avautuvat vielä paremmat näkymät luostarille.  Matkustajat, jotka varaavat puolen päivän kierroksen, palaavat Barcelonaan Montserratin vierailun jälkeen. Jos valitset kokopäiväkierroksen, jatkat matkaa kohti kaunista viinitilaa. Saavu viinitilalle ja nauti varaamastasi ruokavaihtoehdosta riippuen joko kevyt tapaslounas ta usean ruokalajin lounas. Ihaile upeita näkymiä viinitilalle ja Montserrat-vuorille, kun nautit alueen perinteisiä ruokia. Aterian jälkeen voit kierrellä viinitarhoilla, tutustua viininvalmistusprosessiin ja nauttia viininmaistajaisista ennen kuin matkaat takaisin Barcelonaan.

Barcelona: Gaudin Casa Vicens Skip-the-Line -sisäänpääsylippu

10. Barcelona: Gaudin Casa Vicens Skip-the-Line -sisäänpääsylippu

Käy Casa Vicensissä, Gaudín ensimmäisessä talossa, ja arkkitehdin ensimmäisessä tärkeässä työssä. Tämä oli työ, joka merkitsi hänen lähtökohtansa, arkkitehtonisen helmen, jonka UNESCO julisti maailmanperintökohteeksi vuonna 2005. Vuosina 1883-1885 rakennettu herra Manuel Vicensin toimesta rakennettu Casa Vicens on yksi ensimmäisistä modernismin mestariteoksista ja ennakointi Gaudín myöhemmälle teokselle. Alun perin se oli suunniteltu lomamökiksi, jossa on puutarha, jossa geometriset muodot ja runsas koristelu ympäröivän kasvillisuuden innoittamana ovat läsnä sekä talon ulkosivulla että eri sisätiloissa. Tämä ohita jono -lippu antaa sinulle ensisijaisen pääsyn ja pääsyn koko kompleksiin.

152 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 10

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Opas: Gloria Kuljettaja: Rafa Oli EHDOTTOMASTI ilo saada Gloria ja Rafa tiimiimme viemään meidät päiväretkelle Dalin maailmaan! Glorian karismaattinen energia ja ammatillinen tietämys tämän uskomattoman taiteilijan elämästä tekivät matkastamme SUURI menestys. Rakastimme todella sitä, kun hän puhkesi lauluun matkan aikana :) Kukapa ei rakastaisi pientä Disney-taikuutta? Rafa soitti meille myös tämän espanjalaisen kappaleen Dalista ja se osoitti todella kuinka paljon he nauttivat työskentelystä tässä yrityksessä. Heillä oli yhtä hauskaa kuin vierailla. Kiitos niin upeasta retkestä. 5/5 suosittelen!

Dali-museo ja kotikierros ovat pitkän matkan arvoisia. Todella nautinnollista! Bussi (todella pakettiauto) oli vähän ahdas niin pitkälle matkalle. Istuimia ei tehty 6' 4" amerikkalaisille. Mutta irlantilainen matkaoppaamme Stephen piti matkan informatiivisena ja hauskana. Suosittelen. Costa Brava oli upea!

Kierros oli upea. Tapaamispaikka löytyi todella helposti ja kierroksesta jäi todella paljon käteen. Puisto niin suosittu että jonon ohittaminen suositeltavaa.

Oli todella hyvä, että olimme aamun ensimmäisellä ajalla. Saimme valokuvattua puistossa ennen kunnon ryysistä

Helppo tapa vierailla Monntserratissa, vaikka aikaa olisi kaivannut lopulta enemmän.