Valitse päivämäärät

Barcelona Pääsyliput

  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
64 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Girona

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 50 927 arvosteluun

Teet kaiken itse, se on eräänlaista massakäsittelyä. Sisäänpääsy on halpa ja näkee paljon, museon, pääsee pelaajien tunnelin läpi nurmikolle, lehdistösaliin, istua katsomossa. Kaikki sen ympärillä on uskomattoman kallista... En ole kovin innostunut itse stadionista (erittäin vanha), mutta ei-Barca-fanina se oli silti kokemuksen arvoinen

Äitini ja minä olimme IHANAMUKSIA tanssijoista! Voit kertoa kuinka intohimoisia tanssijat, laulaja ja kitaristi olivat, he ruokkivat toistensa energiaa, mikä johti uskomattomaan esitykseen! Olit myös lähellä tanssijoita, joten tunsit sähkön ilmassa. En voi arvioida tätä tarpeeksi korkealla, tämä esitys oli täydellinen ja teki iltamme!

Jälleen kaikki meni erittäin hyvin. Pieni vinkki: Sovelluksen kupongilla sinun EI tarvitse mennä lipputoimistoon. Sisään pääsee suoraan QR-koodilla. Stadionille pääsee myös ENNEN aikaväliä. Kaikki sopi jälleen erittäin hyvin ... erittäin suositeltavaa. Vaikuttava stadion.

Lippu vie sinut museoon, joka sisältää kaikki palkinnot, ja stadionille. Pääsisi aivan ylimmälle ja alimmalle tasolle sekä pelaajien tunnelin kautta vaihtopelaajapenkille. Nurmikolla ei saa kävellä. Vilkaisu poissa olevaan hyttiin oli myös mahdollista.

Loistava paikka löydetty 10- ja 13-vuotiaiden lasteni kanssa, kukaan ei nähnyt kilometrien kuluvan! Pienen posliinilintumme osto piristi kävelyämme. Mukavia katukauppiaita ja todella mukava sisustus, josta on henkeäsalpaavat näkymät