Barcelona
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 110 arvosteluun

Vieraillut joulukuussa 2019. Mikä hieno kokemus. Matkustin yksin yksin naisena, ja kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja tunsin oloni turvalliseksi koko ajan. Minusta tuntui, että minulla oli paljon aikaa Andorrassa, jopa pysähdyimme leikkimään lumessa hetkeksi. Sinulla on aikaa ostoksille kaupungissa, mutta kun olet vain maassa yhden päivän, haluat mieluummin nähdä historialliset paikat, eikö !? Kävelin katsomaan kirkkoa ja sain paistetun leivonnaisen. Joki oli ihana. Myös pysähtyminen Ranskassa oli erittäin söpö. Meillä oli aikaa lounaalle, joka oli herkullista (voit valita mistä syödä). Ensimmäinen pysäkki Espanjassa oli myös ihana, meillä oli aikaa saada kuumaa suklaata, jos halusimme, ja meillä oli kävelykierros.

Tapaamispaikka oli erittäin helppo löytää, matka Monserratiin oli sujuvaa ja mukavaa turistibussissa. Oppaamme Adrian oli erittäin ystävällinen ja uskomattoman kekseliäs! Hänellä on runsaasti tietoa Monserratista. Meillä oli paljon aikaa tutustua luostariin ennen kuin otimme raitiovaunun huipulle, ja he vaeltivat takaisin alas luostariin oli mukava ja luonnonkaunis. Matkakaverini ja suosittelen tätä kokemusta! HYVÄ hintansa arvoinen!

Tämä kokemus oli hämmästyttävä! Arnau oli oppaamme ja hän teki uskomattoman työn. Hän oli erittäin avulias ja teki fantastista työtä selittäessään erilaisia nähtävyyksiä. Jos teet kiertueen, tee se hänen kanssaan!

Vierailin joulukuussa 2019. Matkustin yksin, viihdyin hyvin, meillä oli paljon vapaa -aikaa patikoidessamme ja tutustumalla luostariin. Kauniit näkymät.

Erinomainen tapa viettää päivä. Upea opas Gloriassa, joka tarjosi runsaasti tietoa eri paikoista ja minne mennä jne.