Barcelona
Day Trips

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Päiväretket

Päiväretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Barcelona ovat:

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 110 arvosteluun

Vieraillut joulukuussa 2019. Mikä hieno kokemus. Matkustin yksin yksin naisena, ja kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja tunsin oloni turvalliseksi koko ajan. Minusta tuntui, että minulla oli paljon aikaa Andorrassa, jopa pysähdyimme leikkimään lumessa hetkeksi. Sinulla on aikaa ostoksille kaupungissa, mutta kun olet vain maassa yhden päivän, haluat mieluummin nähdä historialliset paikat, eikö !? Kävelin katsomaan kirkkoa ja sain paistetun leivonnaisen. Joki oli ihana. Myös pysähtyminen Ranskassa oli erittäin söpö. Meillä oli aikaa lounaalle, joka oli herkullista (voit valita mistä syödä). Ensimmäinen pysäkki Espanjassa oli myös ihana, meillä oli aikaa saada kuumaa suklaata, jos halusimme, ja meillä oli kävelykierros.

Zeer de moeite waard. Vooral de fietstocht. Kantapää rento ja sähköiset fietit. Gids Marc liet veel high/lights zien en plekjes die de moeite waard waren. Hij wist veel over de stad te vertellen. Dat geeft een goed beeld van Barcelona. Er staat een zeiltocht, maar dit was een katamaraani met gesloten zeil. Wel leuk om vanaf het water en ook vanaf de kabelbaan Barcelona te zien. Neem vooral wat te drinken en te eten mee voor onderweg. Het is een gevuld ohjelma.

Se oli todella mukavaa. Paljon nähtiin ja sää oli mahtava. Aaltoja oli kuitenkin paljon. Tyttöystäväni ja vieressämme oleva poika olivat hyvin pahoin. Mutta henkilökunta reagoi erittäin ystävällisesti ja huomaavaisesti. Jos et välitä heilumisesta, suosittelen ehdottomasti.

Tämä kokemus oli hämmästyttävä! Arnau oli oppaamme ja hän teki uskomattoman työn. Hän oli erittäin avulias ja teki fantastista työtä selittäessään erilaisia nähtävyyksiä. Jos teet kiertueen, tee se hänen kanssaan!

Very nice day! Castle and wine in good proportion :)