Barcelona
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 22 153 arvosteluun

Vieraillut joulukuussa 2019. Mikä hieno kokemus. Matkustin yksin yksin naisena, ja kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja tunsin oloni turvalliseksi koko ajan. Minusta tuntui, että minulla oli paljon aikaa Andorrassa, jopa pysähdyimme leikkimään lumessa hetkeksi. Sinulla on aikaa ostoksille kaupungissa, mutta kun olet vain maassa yhden päivän, haluat mieluummin nähdä historialliset paikat, eikö !? Kävelin katsomaan kirkkoa ja sain paistetun leivonnaisen. Joki oli ihana. Myös pysähtyminen Ranskassa oli erittäin söpö. Meillä oli aikaa lounaalle, joka oli herkullista (voit valita mistä syödä). Ensimmäinen pysäkki Espanjassa oli myös ihana, meillä oli aikaa saada kuumaa suklaata, jos halusimme, ja meillä oli kävelykierros.

Tämä kokemus oli hämmästyttävä! Arnau oli oppaamme ja hän teki uskomattoman työn. Hän oli erittäin avulias ja teki fantastista työtä selittäessään erilaisia nähtävyyksiä. Jos teet kiertueen, tee se hänen kanssaan!

We had great fun and it felt like we almost accidently learned quite much about both Barcelona and Spain. You should take this tour if you are into great walkingtours.

Kierros oli hyvä ja informatiivinen siinä määrin minne päästiin. Covid rajoittaa torneihin pääsyn joten...

Monipuolista tietoa kohteesta ja erittäin mielyttävä opas Juan Miquel.