Valitse päivämäärät

Barcelona Retket/kierrokset

655 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/41

Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet?

Kohteen Barcelona parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Barcelona ovat

Montserratin luostari

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 22 153 arvosteluun

Koko kokemus oli virheetön. Löysimme oikean bussin, meidät tervehdittiin viipymättä (en saanut hänen nimeään), matkaoppaamme Laila kirjautui sisään ja istuimme. Jokainen vaihto jokaisen matkustajan kanssa sujui tehokkaasti ja hymyillen. Tämä kiertue oli täydellinen päivä. Matka kohteeseen noin tunti bussilla. Aika sivustolla tutkimiseen. Täydellinen aika vuodesta lähteä, koska väkijoukkoja ei ollut. Kuulimme poikakuoron basilikassa ja opimme hieman alueen ja luostarin historiaa – perinteiden ja rituaalien täynnä. Laila oli todellinen helmi. Hän oli lämmin, tarkkaavainen, asiantunteva ja hänellä oli aina aikaa vastata kysymyksiimme ja hän oli valmis menemään yli ja yli vastaamalla matkakysymyksiin, jotka liittyvät tiurimme, esim. Barcelonan metro Sagrada Familiaan. Kiitos Lailalle ja hänen tiimilleen!

Piti odottaa pitkä jono (johon et saa mennä ennen aikatauluasi, mutta jos olet myöhässä, voit mennä sisään), ja päärakennukseen mentäessä oli erittäin tungosta. Paikka oli mukava, mutta mielestäni järjestely voisi olla parempi. Audiokiertueen piti joutua toiseen jonoon, jota emme lopulta saaneet. Puutarha oli valtava, mutta ei niin upea. Suosittelen ehdottomasti golfkärryn vuokraamista!

Suosittelemme tätä kokemusta. Oppaat olivat hauskoja, asiantuntevia ja persoonallisia. En koskaan tuntenut kiirettä kummallakaan pysäkillä ja minulla oli runsaasti aikaa tutkia. Molemmat pysäkit olivat kauniita ja julkisesta liikenteestä pitämättömänä bussi oli erittäin mukava. Suosittelen kaikille Barcelonassa vieraileville!

Opas oli erinomainen. Tietoa tuli hyvin paljon ja helposti ymmärrettävästi. Erityisesti monet pienetkin yksityiskohdat käytiin läpi ja mikä oli niiden tarkoitus. Tämä oli muotoiltu hyväksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi. Aikaa oli varattu riittävästi ja opaskierroksen jälkeen sai jäädä vapaasti vielä kiertelemään.

Helppo tapa vierailla Monntserratissa, vaikka aikaa olisi kaivannut lopulta enemmän.