Valitse päivämäärät
Barcelona

Retket/kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
503 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 503

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 22 153 arvosteluun

Super hauskaa toimintaa! Lomamme kohokohta. Noin 1,5 tunnin bussimatka Platja d'Aroon, erittäin mukavaan pieneen rantakaupunkiin, jossa kannattaa käydä yksinään, lyhyt opastus melonnasta, sitten lähdettiin vesille. Meloimme rannikkoa pitkin ja pysähdyimme silloin tällöin snorklaamaan. Osaavat ja ystävälliset oppaat! Jälkeenpäin oli tarjolla välipala (patonki, omena ja muffinssi) kaikille, jotka myös katselivat intoleranssia. Sain gluteenittomaksi välipalaksi salaatin. Lopuksi voit jäädä aloitusbaariin oluelle/sangrialle. Vessataukoa riitti ja snorklauksen jälkeen saattoi olla puoli tuntia rannalla. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ja hyvin koordinoitu matka ja suhteellisen pitkästä bussimatkasta huolimatta ehdottomasti hintansa arvoinen! Helposti hallittavissa ponnistustason suhteen, mutta sinun pitäisi voida uida turvallisesti pelastusliivistä huolimatta. Matkapuhelimia ja reppuja voi säilyttää turvallisesti rannalla.

Erittäin informatiivinen ja nautinnollinen kiertue! Rakastimme matkaa Montserratiin ja opastettua kiertoajelua ympäri aluetta, ennen kuin saimme vapaa-aikaa tutkia itseämme. Opi paljon Montserratista opastetulta kierroksella. Kirsikka kakun päällä on oltava viinitilavierailu - kaunis paikka, herkullisia tapaksia ja mahtavaa viiniä! Pep oli loistava opas kaikilta osin - hauska, avulias, informatiivinen. Mielestämme olemme oppineet paljon enemmän Catalunyasta ja Barcelonasta vain 7 tunnissa.

Aivan loistava hetki! Miehistö oli erittäin tarkkaavainen, ystävällinen ja ammattitaitoinen. Sekä muusikot että merimiehet! Elävää musiikkia, puhdas ja vieraanvarainen vene, se oli todella paras hetki lomallani Espanjassa! Teen sen uudelleen epäröimättä, jos minulla on mahdollisuus.

Boat trip was very nice and the crew was friendly and fun. Not too crowded and there was enough space for everyone. Trip wasn’t too long and got a chance to swim from the boat. Would recommend!

Asiantunteva ja erittäin ystävällinen opas. Hyvin suunniteltu kokemus. Upea ja ainutlaatuinen paikka nähdä ja kokea.