Lisää päivät

BarcelonaRetket/kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Retket/kierrokset

Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

Kokeile Gaudin arkkitehtuurin mestariteosta, Casa Milàa, ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle ja hanki lippu ennen aukioloaikoja. Tutustu unenomaisiin sisätiloihin opastetulla kierroksella, johon on yksinoikeus vain ryhmällesi, mukaan lukien terassi ja 1900-luvun alun hissi, jota ei ole koskaan aiemmin avattu yleisölle. Seuraa opastasi vaikuttavaan sisäpihaan ja ihaile yläpuolellasi kohoavia asuntoja. Hämmästy huuhtoutuneista seinämaalauksista ja takorautaparvekkeista noustessasi ylöspäin kiveä pitkin portaita. Kuljeskele tyhjillä käytävillä ja tutustu sen värikkäisiin sisätiloihin, kuten aikakauden huonekaluilla täytettyyn huoneistoon, johon yleisöllä ei ole pääsyä. Tutustu tämän ikonisen rakennuksen ja sen arkkitehdin, Antoni Gaudin, syntyhistoriaan. Tutustu sen historiaan, rakentamiseen ja siihen, miksi se tunnetaan myös nimellä "La Pedrera", sekä joihinkin vähemmän tunnettuihin faktoihin. Astu sisään hämärään holvattuun ullakkotilaan ja tutustu Gaudin taiteellisuutta ja Casa Milàa esittelevään näyttelyyn. Korkeudu aidossa 1900-luvun hississä, joka on avattu ryhmälle ensimmäistä kertaa historiassa, ja tutustu terassille, jossa on pyöriviä kiviä muistuttavia savupiippuja, joissa on Gaudin tunnusomainen mosaiikkipinta. Ihaile dramaattisia näkymiä Barcelonaan tästä erityisestä näköalapaikasta, josta ryhmäsi pääsee yksin. Seuraavaksi pääset yksinoikeudella tutustumaan kellariin ja auditorioon, jonne ei normaalisti pääse. Opastetun osuuden jälkeen suuntaa kahvilaan nauttimaan maukas välimerellinen aamiainen ja kahvi ilman aamuisen väkijoukon hälinää. GetYourGuide tekee yhteistyötä Casa Milàn kanssa tuodakseen sinulle ainutlaatuisen kokemuksen Barcelonassa. Nauti eksklusiivisesta sisäänpääsystä ennen aukioloaikoja vain ryhmällesi, kun koet Gaudin arkkitehtuurin mestariteoksen aivan uudessa valossa.

Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

2. Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

Hyppää ammattilaispurjehtija Tanguy Le Turquaisin kanssa Lazare IMOCA -kilpajahdin kyytiin. Tämä ainutlaatuinen GetYourGuiden tarjoama elämys tutustuttaa sinut avovesiin vaikuttavan kilpajahdin avulla. Kipparisi Tanguy valmistautuu parhaillaan Vendée Globe 2024 -maailmanympäripurjehduskilpailuun.  Tavattuasi Tanguayn sinulle annetaan ammattilaistason suojavarusteet. Nauti kuppi kahvia kannella. Ennen seikkailun alkamista voit oppia aluksen teknisistä seikoista sekä ominaisuuksista. Tanguy toimii kipparinasi, kun tunnet avovedellä kilpajahdin nopeuden, voiman ja koon. Hän kertoo sinulle tavoitteistaan koskien vuoden 2024 Vendée Globe -maailmanympäripurjehdusta. 95 jalkaa korkea ja 60 jalkaa pitkä alus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia purjehdusaktiviteetteja elämyksen aikana, tarjoten sinulle seikkailullisen kokemuksen. Kun kierros päätyy, ota lopuksi valokuva satamassa jahdin ja kipparin kanssa. Tietoa kipparistasi, Tanguy Le Turquaisista Tanguy sai innostuksen purjehdukseen, kun hän lapsuudessa vietti paljon aikaa purjehtien isänsä kanssa, joka valloitti legendaarisen Route du Rhum -kisan. Vuonna 2024 Tanguy kohtaa elämänsä haastavimman elämyksen, kun hän purjehtii yksin maailman ympäri ilman pysähtymistä Vendée Globe 2024 -tapahtumassa.

Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

3. Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

Hop-on hop-off -kierros tarjoaa joustavan tavan tutustua Barcelonan kohokohtiin. Kaksi reittiä tarjoavat kattavan tavan kokea lukuisia nähtävyyksiä. Kummankin reitin kesto ilman poistumista on noin kaksi tuntia. Audio-opas kertoo sinulle nähtävyyksistä. Hyödynnä lisäksi karttaa. Sateen sattuessa bussit katetaan sähkökatolla. Bussit on muunneltu siten, että ne ovat sopivia myös liikuntarajoitteisille ja niissä on sekä anatomisesti muotoillut penkit että lämmitys molemmissa kerroksissa. Kyydissä on myös avustaja, joka auttaa sinua tarvittaessa. Itäreitti • Catalunya-aukio • Vell-satama • Historiallinen museo • La Barceloneta • Olympiasatama • Poble Nou ja eläintarha • Kansallisteatteri • Agbarin torni ja Glories • Sagrada Familian katedraali • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Guell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Läntinen reitti • Catalunya-aukio • Riemukaari • Eläintarha, El Born, Ciutadella • Passeig Colom • World Trade Center -rakennus • Miramorin puutarha • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Kansallismuseo (Katalonian kansallismuseo) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • d'Espanyan aukio • Estació de Sants • FC Barcelonan Stadion • Plaça Pius XII – Palau Reial- Pavellons Guell – Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Catalunya-aukio

90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

4. 90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

Tämä elämys vie sinut nopeasti sisään Sagrada Familiaan aikana, jonka voit valita etukäteen. Yhä rakenteilla olevan katedraalin taustoista ja arkkitehtuurista sinulle kertoo opas. Kierroksen tapaamispaikka sijaitsee basilikakirkon tuntumassa. Tapaa aktiviteetin tarjoajan toimistolla oppaasi, joka saattaa sinut kohti kirkkoa. Seuraavaksi on aika hyödyntää nopeaa sisäänpääsyä yhteen Barcelonan tunnetuimmista ikoneista. Paikallisoppaan avulla voit tutustua tarkemmin kirkon menneisyyteen ja sen tärkeyteen. Luonnonvoimien innoittama, symbolisesti rikas kirkon sisätila on upea näky. Antoni Gaudin arkkitehtonista merkkipaalua ihaillessasi voit kuulla opastasi helposti, sillä kierrokseen sisältyy kuulokkeet. Huomioi kaikki arkkitehtuurin ja hengellisyyden täydellisen yhdistelmän yksityiskohdat. Kierrä julkisivuja ja ihastele yksityiskohtien komeutta. Kierroksesi päätteeksi voit jäädä vielä Sagrada Familiaan ja vierailla sen museossa. Koe kirkon koko rikas historia kuvien, mallien ja piirustusten avulla. Myös Antoni Gaudin elämä on keskeisessä roolissa museon näyttelyssä.

Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

5. Barcelona: Picasso-museo: Skip-the-line opastettu kierros Picasso-museossa

Ohita jonot ja tutustu Picasson historiaan ja työhön asiantuntijaoppaan avulla. Tutustu Pablo Picasson kehitysvuosiin ja löydä nuoren taiteilijan nerokkuus ihailemalla pysyvän kokoelman 4 251 kappaletta. Tapaa opas museon sisäänkäynnillä ja lyhyen selityksen jälkeen ihaile kokoelmaa ja väliaikaista näyttelyä, joka tarjoaa perusteellisen kronologian Picasson kehityksestä taiteilijana. Ihaile töitä hänen varhaisista Barcelonan päivistään hänen tärkeimpiin myöhempiin kausiinsa vierailemalla mestariteoksissa, kuten "Science and Charity", "Royan" ja "Las Meninas", joka on uudelleentulkinta Velazquezin samannimisestä maalauksesta. Vuonna 1963 avattu Picasso-museo paljastaa myös taiteilijan syvän suhteen Barcelonaan: intiimin suhteen, joka muotoutui hänen nuoruudessaan ja jatkui hänen kuolemaansa saakka. Keskustelun päätteeksi käsitellään Picasson aikalaisia ja hänen pysyvää vaikutustaan taidemaailmaan. Kierroksen lopussa opas jättää sinut jatkamaan tutkimusta omaan tahtiisi ja antaa mielellään suosituksia muista kiinnostavista kohteista.

Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

6. Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

Tämä elämys vie sinut tutustumaan Carmelin kukkulalla sijaitsevaan Guellin puistoon. Hyödynnä ohita jono sisäänpääsyä ja asiantuntevan oppaan opastusta. Kulje läpi vuosisadan taiteen ja tutustu yhteen Gaudin ikuisimmista luomuksista. Elämyksesi alkaa matkalla kohti Carmelin kukkulaa, jonne Gaudi suunnitteli puiston yli sata vuotta sitten. Ihaile vaikuttavaa liskomaista El Drac -patsasta sisäänkäynnin luona, jossa voit havaita Gaudin upean värikkään mosaiikkityylin. Matkaa ajassa taakse päin vuoteen 1900, jolloin Barcelona liittyi koko maailmalla tunnettujen metropolien joukkoon. Kuuntele Ildefons Cerdan tarina. Tämä insinööri oli keskeisessä roolissa, kun Barcelona kasvoi nopeasti 1900-luvun toisella puolella. Opas esittelee sinulle jugend-piirteet, jotka ovat puiston merkittävin suuntaus. Katsele puiston veistoksia ja koe rakennustyylit, jotka muovasivat modernismityyliä Barcelonassa. Elämyksesi loppuun kävellessäsi puistossa kukkulan huipulle, josta sijaitsevalta aukiolta avautuu vaikuttavat näkymät Barcelonaan.

Barcelona: Montserrat, valinnainen viininmaistelu ja lounas

7. Barcelona: Montserrat, valinnainen viininmaistelu ja lounas

Koe unohtumaton opastettu ryhmäkierros Montserratiin, Katalonian kuuluisimpaan vuoristoon. Nauti luonnonkauniista kumpuilevista maisemista ja tutustu sen keskiaikaisen luostarin historiaan ja perinteisiin. Barcelonasta lähtevän bussimatkan jälkeen voit nousta luostariin vievään hammaspyöräjunaan ja ihailla kaunista luontoa ja Montserratin monihuippuista vuorijonoa. Luostarissa oppaasi vie sinut kävelykierrokselle sen historialliseen keskustaan. Tutustu Santa Maria de Montserratin luostarin rikkaaseen historiaan. Se on 1100-luvulla perustettu luostari, joka toimii yhä tänäkin päivänä ja jossa on yli 70 munkkia. Käytä vapaa-aikaa vapaaseen vaelteluun, vieraile kuuluisan Mustan Madonnan luona ja tutustu Picasson, El Grecon ja Dalin maalauksiin Montserratin museossa. Vapaa-aikanasi voit myös matkata köysiradalla ylös vuoren rinteelle, josta avautuvat vielä paremmat näkymät luostarille.  Matkustajat, jotka varaavat puolen päivän kierroksen, palaavat Barcelonaan Montserratin vierailun jälkeen. Jos valitset kokopäiväkierroksen, jatkat matkaa kohti kaunista viinitilaa. Saavu viinitilalle ja nauti varaamastasi ruokavaihtoehdosta riippuen joko kevyt tapaslounas ta usean ruokalajin lounas. Ihaile upeita näkymiä viinitilalle ja Montserrat-vuorille, kun nautit alueen perinteisiä ruokia. Aterian jälkeen voit kierrellä viinitarhoilla, tutustua viininvalmistusprosessiin ja nauttia viininmaistajaisista ennen kuin matkaat takaisin Barcelonaan.

Montserratin luostari hammasratasjunalla tai bussilla

8. Montserratin luostari hammasratasjunalla tai bussilla

Nouse bussin kyytiin toimistolta Barcelonan keskustasta ja suuntaa Montserratin taianomaiselle vuorelle. Erikoisesta morfologiastaan kuuluisan vuoren nimi tulee katalaaninkielisistä sanoista Mont (vuori) ja Serrat (sahalaitainen). Montserratin kaunis maailmankuulu kallioinen maisema julistettiin kansallispuistoksi vuonna 1987 sen luonnon ja kulttuurillisen arvon suojelemiseksi. Seuraa paikallista opastasi paikan päälle ja opi lisää luostarin historiasta sekä arkkitehtonisesta tyylistä. 80 benediktiinimunkin yhteisö asuu tällä hetkellä Montserratissa. Rakastu basilikan ja pyhäkön goottilaisiin sekä renessanssityylisiin yksityiskohtiin. Opi sitten lisää Mustan madonnan ja lapsen ihmeellisen ilmestymisen legendasta Santa Covan luolassa. Heidän puuveistoksiaan on pidetty tähän päivään astin luostarin kirkossa, jossa voit vierailla. Hahmo tunnetaan yleisesti La Morenetana (Musta madonna) lakkareaktion takia. Pääalueen lisäksi paikalla on useita pienempiä kirkkoja ja reittejä, joita voit seurata. Sinulle annetaan myös vapaa-aikaa, jonka voit käyttää maistelemalla hienoimpia liköörejä, ostamalla paikallisesti tuotettuja herkkuja tai vierailemalla audiovisuaalisessa näyttelyssä opastetun kierroksen päätyttyä.

Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

9. Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

Tee Sagrada Familia -vierailustasi unohtumaton tämän 1,5 tunnin opastetun kierroksen avulla Gaudin mestariteoksella. Näe kirkon unenomainen julkisivu ja sisäpuoli pienryhmässä tai yksityiskierroksella, jota johtaa asiantunteva opas. Kierroksella voit oppia yhtä käynnissä olevasta rakennusprosessista, ennakoidusta valmistumispäivästä sekä lukuisista arkkitehdeistä ja taiteilijoista, jotka ovat vuosien saatossa herättäneet Gaudin vision eloon. Tapaa opas ulkopuolella ja aloita lyhyellä alustuksella ennen sisäänkäynnille menoa. Turvatarkastuksen jälkeen voit tutustua Syntymän julkisivuun. Tämä oli kirkon ensimmäinen valmistunut osa, jonka parissa Gaudi työskenteli eniten henkilökohtaisesti. Yritä purkaa symboleita, jotka Gaudi jätti vierailijoiden tulkittavaksi. Astu sitten sisään itse Sagrada Familiaan. Katsele lasimaalausten luomia värikkäitä valoilmiöitä sekä oksamaisia pylväitä, jotka kulkevat katossa. Gaudi halusi tehdä sisätiloista metsiä muistuttavan, ja valaistuksesta lehtimäisen.  Basilikasta poistuttua voit tutustua Kärsimyksen julkisivuun, joka kertoo Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta. Koe julkisivun ja tornien dramaattisen kulmikkaat veistokset. Tämä julkisivu, kuten suuri osa koko rakennusta, saatiin valmiiksi Gaudin kuoleman jälkeen.  Suuntaa sitten Sagrada Familian kouluun, jossa rakennuksen työntekijöiden lapset opiskelevat. Opi sen rakennusvaiheista sekä siitä, kun rakennus siirrettiin tilan raivaamiseksi.  Viimeinen etappisi on Sagrada Familian museo, jossa opas kertoo sinulle Gaudin alkuperäisen vision piirroksista ja suunnitelmista. Museosta löydät kirkon historiaan ja Gaudin elämään liittyviä esineitä, kuten ylösalaisin olevan kirkon mallin.

Barcelona: Familia Skip-the-Line opastettu kierros.

10. Barcelona: Familia Skip-the-Line opastettu kierros.

Tule mukaan unohtumattomalle opastetulle kierrokselle Sagrada Familiaan, joka on yksi Gaudín tunnetuimmista mestariteoksista. Sertifioidun oppaan saattelemana koet basilikan unenomaisen julkisivun ja sisätilat. Kierroksen aikana saat tietää meneillään olevasta rakennustyöstä, tämänhetkisestä ennustetusta valmistumisajankohdasta sekä käsityöläisten, arkkitehtien ja taiteilijoiden sukupolvista, jotka ovat toteuttaneet Gaudin vision. Kierros alkaa oppaasi esittelyllä ennen kuin suuntaat basilikan sisäänkäynnille. Turvatarkastuksen jälkeen kuulet kaiken syntymäjulkisivusta, joka on basilikan ensimmäinen valmistunut osa. Sagrada Familian sisällä voit ihmetellä lasimaalausten voimakkaan värillisen valon luomaa maailmaa ja kattoon ulottuvia oksamaisia pylväitä. Gaudín tarkoituksena oli, että sisätilat muistuttaisivat metsäkävelyä, ja valosta välittyisi tunne, kuin seuloisit metsän lehtiä. Kun poistut basilikasta, oppaasi kertoo Passion-fasadista, joka esittää Jeesuksen ristiinnaulitsemisen tarinaa. Koe kärsimyksen draama tornin karujen ja kulmikkaiden veistosten kautta. Tämä julkisivu, kuten suurin osa Sagrada Familiaa, rakennettiin Gaudin kuoleman jälkeen. Vieraile seuraavaksi Sagrada Familia -kouluissa, jotka on suunniteltu Sagrada Familiaa rakentaneiden työläisten lapsille. Opit, miten sitä rakennettiin uudelleen useaan otteeseen ja jopa siirrettiin paikasta toiseen, jotta basilikalle saatiin tilaa. Viimeinen pysähdyspaikkasi on Sagrada Familia -museo, jossa oppaasi kertoo alkuperäisistä luonnoksista ja suunnitelmista, jotka osoittavat Gaudin arkkitehtuurin ja vision monimutkaisuuden. Tutustu täällä Gaudin elämään ja basilikan omaan historiaan liittyviin esineisiin, kuten hänen ylösalaisin käännettyyn malliinsa basilikasta.

810 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 51

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 22 153 arvosteluun

Opas: Gloria Kuljettaja: Rafa Oli EHDOTTOMASTI ilo saada Gloria ja Rafa tiimiimme viemään meidät päiväretkelle Dalin maailmaan! Glorian karismaattinen energia ja ammatillinen tietämys tämän uskomattoman taiteilijan elämästä tekivät matkastamme SUURI menestys. Rakastimme todella sitä, kun hän puhkesi lauluun matkan aikana :) Kukapa ei rakastaisi pientä Disney-taikuutta? Rafa soitti meille myös tämän espanjalaisen kappaleen Dalista ja se osoitti todella kuinka paljon he nauttivat työskentelystä tässä yrityksessä. Heillä oli yhtä hauskaa kuin vierailla. Kiitos niin upeasta retkestä. 5/5 suosittelen!

Dali-museo ja kotikierros ovat pitkän matkan arvoisia. Todella nautinnollista! Bussi (todella pakettiauto) oli vähän ahdas niin pitkälle matkalle. Istuimia ei tehty 6' 4" amerikkalaisille. Mutta irlantilainen matkaoppaamme Stephen piti matkan informatiivisena ja hauskana. Suosittelen. Costa Brava oli upea!

Paikkana Montserratin luostari on upea - rakennukset, luonto, vuoret. Oli todella mukava Pablo niminen opas. Vaelluspolku oli hyvä ja helppo kävellä. Ainoa mitä jäin kaipaamaan, olisin halunnut jäädä sinne pitemmäksi aikaa kävelemään ja ihailemaan.

Barcelonassa on kaksi vastaavaa palveluntarjoajaa, katso reitit ja päätä itse. Meillä oli 2 päivän lippu ja näimme sen kanssa paljon. Käytämme melkein aina tätä tapaa tutustua kaupunkiin - se todella vakuutti meidät jälleen Barcelonassa.

Helppo tapa vierailla Monntserratissa, vaikka aikaa olisi kaivannut lopulta enemmän.