Lisää päivät

BarcelonaUlkoilma-aktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Ulkoilma-aktiviteetit

Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

1. Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

Hyppää ammattilaispurjehtija Tanguy Le Turquaisin kanssa Lazare IMOCA -kilpajahdin kyytiin. Tämä ainutlaatuinen GetYourGuiden tarjoama elämys tutustuttaa sinut avovesiin vaikuttavan kilpajahdin avulla. Kipparisi Tanguy valmistautuu parhaillaan Vendée Globe 2024 -maailmanympäripurjehduskilpailuun.  Tavattuasi Tanguayn sinulle annetaan ammattilaistason suojavarusteet. Nauti kuppi kahvia kannella. Ennen seikkailun alkamista voit oppia aluksen teknisistä seikoista sekä ominaisuuksista. Tanguy toimii kipparinasi, kun tunnet avovedellä kilpajahdin nopeuden, voiman ja koon. Hän kertoo sinulle tavoitteistaan koskien vuoden 2024 Vendée Globe -maailmanympäripurjehdusta. 95 jalkaa korkea ja 60 jalkaa pitkä alus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia purjehdusaktiviteetteja elämyksen aikana, tarjoten sinulle seikkailullisen kokemuksen. Kun kierros päätyy, ota lopuksi valokuva satamassa jahdin ja kipparin kanssa. Tietoa kipparistasi, Tanguy Le Turquaisista Tanguy sai innostuksen purjehdukseen, kun hän lapsuudessa vietti paljon aikaa purjehtien isänsä kanssa, joka valloitti legendaarisen Route du Rhum -kisan. Vuonna 2024 Tanguy kohtaa elämänsä haastavimman elämyksen, kun hän purjehtii yksin maailman ympäri ilman pysähtymistä Vendée Globe 2024 -tapahtumassa.

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

2. Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

3. Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

Hop-on hop-off -kierros tarjoaa joustavan tavan tutustua Barcelonan kohokohtiin. Kaksi reittiä tarjoavat kattavan tavan kokea lukuisia nähtävyyksiä. Kummankin reitin kesto ilman poistumista on noin kaksi tuntia. Audio-opas kertoo sinulle nähtävyyksistä. Hyödynnä lisäksi karttaa. Sateen sattuessa bussit katetaan sähkökatolla. Bussit on muunneltu siten, että ne ovat sopivia myös liikuntarajoitteisille ja niissä on sekä anatomisesti muotoillut penkit että lämmitys molemmissa kerroksissa. Kyydissä on myös avustaja, joka auttaa sinua tarvittaessa. Itäreitti • Catalunya-aukio • Vell-satama • Historiallinen museo • La Barceloneta • Olympiasatama • Poble Nou ja eläintarha • Kansallisteatteri • Agbarin torni ja Glories • Sagrada Familian katedraali • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Guell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Läntinen reitti • Catalunya-aukio • Riemukaari • Eläintarha, El Born, Ciutadella • Passeig Colom • World Trade Center -rakennus • Miramorin puutarha • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Kansallismuseo (Katalonian kansallismuseo) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • d'Espanyan aukio • Estació de Sants • FC Barcelonan Stadion • Plaça Pius XII – Palau Reial- Pavellons Guell – Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Catalunya-aukio

Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

4. Barcelonan akvaario: Ohita jono -pääsylippu

Barcelona Aquarium sijaitsee Port Vellissä, kaupungin vanhan sataman alueella, ja on maailman tärkein Välimereen keskittyvä merikoulutuskeskus. Akvaariossa on vieraillut jo yli 14 miljoonaa kävijää, ja voit ohittaa jonon tähän suosittuun nähtävyyteen tämän lipun avulla. Barcelonan akvaario tarjoaa opettavaisen matkan merenpinnan alle ja sen asukkaiden elämään. Koe yli 35 tankkia Välimeren ja trooppisen alueen tankkia, joissa elää 450 eri lajia ja jopa 11 000 eläintä. Oceanirum-tankki on viisi metriä syvä ja 36 metriä halkaisijaltaan pitkä tankki, joka on akvaarion kohokohta. Oceanariumin keskellä on 80 metriä pitkä läpinäkyvät tunneli, jossa asustaa muun muassa kultaotsa-ahvenia, mureenoja, möhkäkaloja, haita ja muita kalalajeja. Lippu oikeuttaa pääsyyn Planeta Aquaan ja Exploraan. Nämä pysyvät näyttelyt kertovat planeetan veden tärkeydestä, ja niissä lapset voivat tutustua meren maailmaan kaikkien aistien avulla. Akvaariovierailun päätyttyä voit tutustua sen liikkeisiin, kahviloihin ja muihin palveluihin. 

Barcelona: Montjuïcin köysirata, meno-paluulippu

5. Barcelona: Montjuïcin köysirata, meno-paluulippu

Koe Barcelona lintuperspektiivistä varaamalla meno-paluulippu Montjuïcin köysiradalle. Vastikään entisöity köysirata tarjoaa upeat näkymät Barcelonaan. Suuntaa Parc de Montjuïcin köysirata-asemalle aloittaaksesi elämyksesi. Kohoa noin 84,5 metrin korkeuteen. Radan pituus on 750 metriä. Matkan aikana voit ihailla näkymiä aina Välimereltä Serra de Collserolaan sakka. Radalla on kolme pysäkkiä: Parc de Montjuïc, Miramar ja Castell de Montjuïc. Näe vaikuttavat näkymät monumenteille, kuten Sagrada Familia. Voit välttää kävelyn alas, sillä lipulla voi kulkea myös takaisin.

Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

6. Barcelona. Ohita jono -pääsy ja opastettu pääsy Guellin puistoon

Tämä elämys vie sinut tutustumaan Carmelin kukkulalla sijaitsevaan Guellin puistoon. Hyödynnä ohita jono sisäänpääsyä ja asiantuntevan oppaan opastusta. Kulje läpi vuosisadan taiteen ja tutustu yhteen Gaudin ikuisimmista luomuksista. Elämyksesi alkaa matkalla kohti Carmelin kukkulaa, jonne Gaudi suunnitteli puiston yli sata vuotta sitten. Ihaile vaikuttavaa liskomaista El Drac -patsasta sisäänkäynnin luona, jossa voit havaita Gaudin upean värikkään mosaiikkityylin. Matkaa ajassa taakse päin vuoteen 1900, jolloin Barcelona liittyi koko maailmalla tunnettujen metropolien joukkoon. Kuuntele Ildefons Cerdan tarina. Tämä insinööri oli keskeisessä roolissa, kun Barcelona kasvoi nopeasti 1900-luvun toisella puolella. Opas esittelee sinulle jugend-piirteet, jotka ovat puiston merkittävin suuntaus. Katsele puiston veistoksia ja koe rakennustyylit, jotka muovasivat modernismityyliä Barcelonassa. Elämyksesi loppuun kävellessäsi puistossa kukkulan huipulle, josta sijaitsevalta aukiolta avautuu vaikuttavat näkymät Barcelonaan.

Barcelonasta: Monserrat-kierros oppaan kanssa

7. Barcelonasta: Monserrat-kierros oppaan kanssa

Tapaa opas ja retkiryhmä Barcelonan keskustan baarissa. Lyhyen informatiivisen bussimatkan jälkeen saavut Montserratin UNESCO-alueelle. Ota upeita valokuvia, käy kierroksella luostarissa ja opi sen vaikuttavasta historiasta. Käy sitten vaeltamassa kukkuloilla, herkuttele buffetlounaalla tai käy museossa tutustumassa tarkemmin nähtävyyden taustoihin. Muutaman tunnin jälkeen palaat bussilla takaisin Barcelonaan illaksi.

Barcelona: Gaudin Casa Vicens Skip-the-Line -sisäänpääsylippu

8. Barcelona: Gaudin Casa Vicens Skip-the-Line -sisäänpääsylippu

Käy Casa Vicensissä, Gaudín ensimmäisessä talossa, ja arkkitehdin ensimmäisessä tärkeässä työssä. Tämä oli työ, joka merkitsi hänen lähtökohtansa, arkkitehtonisen helmen, jonka UNESCO julisti maailmanperintökohteeksi vuonna 2005. Vuosina 1883-1885 rakennettu herra Manuel Vicensin toimesta rakennettu Casa Vicens on yksi ensimmäisistä modernismin mestariteoksista ja ennakointi Gaudín myöhemmälle teokselle. Alun perin se oli suunniteltu lomamökiksi, jossa on puutarha, jossa geometriset muodot ja runsas koristelu ympäröivän kasvillisuuden innoittamana ovat läsnä sekä talon ulkosivulla että eri sisätiloissa. Tämä ohita jono -lippu antaa sinulle ensisijaisen pääsyn ja pääsyn koko kompleksiin.

Barcelona: PADI Discover Scuba Diving

9. Barcelona: PADI Discover Scuba Diving

Tutustu Barcelonan vedenalaiseen maailmaan tällä sukelluskokemuksella, joka on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin sukeltaneet. Opi ohjaajaltasi varusteista ja siitä, miten veden alla kommunikoidaan, ennen kuin sukellat aaltojen alle. Saat vedenalaisia videoita ja valokuvia toiminnastasi.Hyvästi. Tämä "kokeilusukellus" on aloitteleville sukeltajille suositeltu aktiviteetti. Ensimmäiset 35 minuuttia koostuvat perehdytyksestä, jossa kerrotaan, miten varusteet toimivat, miten veden alla kommunikoidaan käsimerkkien avulla ja miten retki sujuu. Sen jälkeen voit sovittaa mukana toimitetut märkäpuvut ja saappaat pukuhuoneessa. Kun pääset veteen, oppaasi jakaa toiminnan vaihe vaiheelta, ja sinulla on runsaasti aikaa totutella jokaiseen vaiheeseen omaan tahtiisi. Rannalta aloittaminen helpottaa kaikkea, erityisesti korvien kannalta, sillä sinulla on enemmän aikaa tottua paineeseen. Yleensä voit olla veden alla noin tunnin - tämä riippuu tietysti sinusta itsestäsi, sillä mitä nopeammin hengität, sitä nopeammin kuluu ilma säiliössäsi. Sukelluksen aikana oppaasi ottavat valokuvia ja videoita, joten sinulla on matkamuisto aktiviteetista.

Barcelona: Sant Pau Recinte Modernista Pääsylippu

10. Barcelona: Sant Pau Recinte Modernista Pääsylippu

Tutustu jugendarkkitehtuurin mestariteokseen Sant Pau Recinte Modernista -rakennuksen pääsylippujen avulla maailman suurimpaan jugendarkkitehtuurikohteeseen. Vuosina 1905-1930 modernistisen arkkitehdin Lluís Domènech i Montanerin suunnitelmien mukaan rakennettu Sant Pau Recinte -kompleksi oli alun perin tarkoitettu puutarhakaupungiksi sairaiden hoitoa varten. Sitä käytettiin julkisena sairaalana vuosisadan ajan, ja nyt se on kunnostettu entiseen loistoonsa. Barcelonan El Ravalin kaupunginosassa sijaitseva vanha Hospital de la Santa Creu oli 1800-luvun lopulla siirrettävä muualle, koska se oli käynyt liian pieneksi. Tuloksena oli kunnianhimoinen hanke, jonka innoittajina olivat terveyden ja hygienian läpimurrot. Laitos on aina yhdistetty hyväntekeväisyyteen, hyvinvointiin ja terveydenhuollon uusimpiin edistysaskeliin. Ihaile kunnostettujen paviljonkien modernistisia motiiveja ja tutustu siihen, miten entisestä sairaalakompleksista on tullut osaamiskampus kansainvälisille organisaatioille, kuten Euroopan metsäinstituutille, Casa Àsialle, Global University Network for Innovationille ja Yhdistyneiden kansakuntien globalisaatiota, kulttuuria ja liikkuvuutta käsittelevälle yliopiston instituutille. Syvenny yhden Barcelonan häikäisevimmän rakennuksen historiaan. Kävele puutarhoihin sijoitettujen ja maanalaisten käytävien yhdistämien paviljonkien välillä, joissa on esillä veistoksia, lasimaalauksia ja mosaiikkeja.

387 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 25

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Ulkoilma-aktiviteetit

Ulkoilma-aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Opas: Gloria Kuljettaja: Rafa Oli EHDOTTOMASTI ilo saada Gloria ja Rafa tiimiimme viemään meidät päiväretkelle Dalin maailmaan! Glorian karismaattinen energia ja ammatillinen tietämys tämän uskomattoman taiteilijan elämästä tekivät matkastamme SUURI menestys. Rakastimme todella sitä, kun hän puhkesi lauluun matkan aikana :) Kukapa ei rakastaisi pientä Disney-taikuutta? Rafa soitti meille myös tämän espanjalaisen kappaleen Dalista ja se osoitti todella kuinka paljon he nauttivat työskentelystä tässä yrityksessä. Heillä oli yhtä hauskaa kuin vierailla. Kiitos niin upeasta retkestä. 5/5 suosittelen!

Jos ostat lipun täältä etukäteen, säästät 10%. Hanki opas -lipusta huolimatta sinun täytyy joutua myyntijonoon. Odotusaika sunnuntaina klo 14 oli 10 minuuttia. Tie ylös vuorelle ei ole niin pitkä kuin luulin sen olevan. Voidaan ehdottomasti harkita kävelyä vuorelle tai vaihtoehtoisesti ostaa lippu paikan päällä gondolille ylös ja sitten kävellä vuorelta alas.

Dali-museo ja kotikierros ovat pitkän matkan arvoisia. Todella nautinnollista! Bussi (todella pakettiauto) oli vähän ahdas niin pitkälle matkalle. Istuimia ei tehty 6' 4" amerikkalaisille. Mutta irlantilainen matkaoppaamme Stephen piti matkan informatiivisena ja hauskana. Suosittelen. Costa Brava oli upea!

Se oli miellyttävä ajomatka kauniilla näkymällä kaupunkiin, erityisesti Barcelonan satamaan. Pidimme siitä. Huipulla ei ole mahdollisuutta syödä jotain, kannattaa ottaa eväät mukaan ja sitten voidaan pitää mukava piknik. Voit kuitenkin vierailla vuoren huipulla olevassa linnassa, mutta emme menneet sisälle.

Paikkana Montserratin luostari on upea - rakennukset, luonto, vuoret. Oli todella mukava Pablo niminen opas. Vaelluspolku oli hyvä ja helppo kävellä. Ainoa mitä jäin kaipaamaan, olisin halunnut jäädä sinne pitemmäksi aikaa kävelemään ja ihailemaan.