Valitse päivämäärät

Barcelona Ulkoilma-aktiviteetit

337 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/22

Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Piti odottaa pitkä jono (johon et saa mennä ennen aikatauluasi, mutta jos olet myöhässä, voit mennä sisään), ja päärakennukseen mentäessä oli erittäin tungosta. Paikka oli mukava, mutta mielestäni järjestely voisi olla parempi. Audiokiertueen piti joutua toiseen jonoon, jota emme lopulta saaneet. Puutarha oli valtava, mutta ei niin upea. Suosittelen ehdottomasti golfkärryn vuokraamista!

Se oli miellyttävä ajomatka kauniilla näkymällä kaupunkiin, erityisesti Barcelonan satamaan. Pidimme siitä. Huipulla ei ole mahdollisuutta syödä jotain, kannattaa ottaa eväät mukaan ja sitten voidaan pitää mukava piknik. Voit kuitenkin vierailla vuoren huipulla olevassa linnassa, mutta emme menneet sisälle.

Jos aikalippu ja kaikki toimi hyvin, emme tienneet vain, että suihkulähteet ja vaununäyttely ovat avoinna vain viikonloppuisin, mutta arkisin sama hinta. Älä pidä puutarhoja niin vaikuttavina, koska ne ovat vain suuria ja niissä on erittäin pitkät polut.

Loistava paikka löydetty 10- ja 13-vuotiaiden lasteni kanssa, kukaan ei nähnyt kilometrien kuluvan! Pienen posliinilintumme osto piristi kävelyämme. Mukavia katukauppiaita ja todella mukava sisustus, josta on henkeäsalpaavat näkymät

Matka ylös on lyhyt mutta voimakas. Se on ehdottomasti hauska tehdä, ja se paljastaa jo matkan varrella, kuinka upea näkymä Montjuïcin huipulle on oltava. Vierailu linnassa tai mukava kävelymatka vuorella on yksi vaihtoehdoista.