Lisää päivät

BarcelonaUskonto ja henkisyys

Suosituksemme kategoriassa Barcelona Uskonto ja henkisyys

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

1. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

2. 90 minuutin opastettu Sagrada Familia -kierros pikapääsy

Tämä elämys vie sinut nopeasti sisään Sagrada Familiaan aikana, jonka voit valita etukäteen. Yhä rakenteilla olevan katedraalin taustoista ja arkkitehtuurista sinulle kertoo opas. Kierroksen tapaamispaikka sijaitsee basilikakirkon tuntumassa. Tapaa aktiviteetin tarjoajan toimistolla oppaasi, joka saattaa sinut kohti kirkkoa. Seuraavaksi on aika hyödyntää nopeaa sisäänpääsyä yhteen Barcelonan tunnetuimmista ikoneista. Paikallisoppaan avulla voit tutustua tarkemmin kirkon menneisyyteen ja sen tärkeyteen. Luonnonvoimien innoittama, symbolisesti rikas kirkon sisätila on upea näky. Antoni Gaudin arkkitehtonista merkkipaalua ihaillessasi voit kuulla opastasi helposti, sillä kierrokseen sisältyy kuulokkeet. Huomioi kaikki arkkitehtuurin ja hengellisyyden täydellisen yhdistelmän yksityiskohdat. Kierrä julkisivuja ja ihastele yksityiskohtien komeutta. Kierroksesi päätteeksi voit jäädä vielä Sagrada Familiaan ja vierailla sen museossa. Koe kirkon koko rikas historia kuvien, mallien ja piirustusten avulla. Myös Antoni Gaudin elämä on keskeisessä roolissa museon näyttelyssä.

Montserratin luostari hammasratasjunalla tai bussilla

3. Montserratin luostari hammasratasjunalla tai bussilla

Nouse bussin kyytiin toimistolta Barcelonan keskustasta ja suuntaa Montserratin taianomaiselle vuorelle. Erikoisesta morfologiastaan kuuluisan vuoren nimi tulee katalaaninkielisistä sanoista Mont (vuori) ja Serrat (sahalaitainen). Montserratin kaunis maailmankuulu kallioinen maisema julistettiin kansallispuistoksi vuonna 1987 sen luonnon ja kulttuurillisen arvon suojelemiseksi. Seuraa paikallista opastasi paikan päälle ja opi lisää luostarin historiasta sekä arkkitehtonisesta tyylistä. 80 benediktiinimunkin yhteisö asuu tällä hetkellä Montserratissa. Rakastu basilikan ja pyhäkön goottilaisiin sekä renessanssityylisiin yksityiskohtiin. Opi sitten lisää Mustan madonnan ja lapsen ihmeellisen ilmestymisen legendasta Santa Covan luolassa. Heidän puuveistoksiaan on pidetty tähän päivään astin luostarin kirkossa, jossa voit vierailla. Hahmo tunnetaan yleisesti La Morenetana (Musta madonna) lakkareaktion takia. Pääalueen lisäksi paikalla on useita pienempiä kirkkoja ja reittejä, joita voit seurata. Sinulle annetaan myös vapaa-aikaa, jonka voit käyttää maistelemalla hienoimpia liköörejä, ostamalla paikallisesti tuotettuja herkkuja tai vierailemalla audiovisuaalisessa näyttelyssä opastetun kierroksen päätyttyä.

Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

4. Sagrada Familia: Opastettu ohita lippujonot -kierros & lippu

Tee Sagrada Familia -vierailustasi unohtumaton tämän 1,5 tunnin opastetun kierroksen avulla Gaudin mestariteoksella. Näe kirkon unenomainen julkisivu ja sisäpuoli pienryhmässä tai yksityiskierroksella, jota johtaa asiantunteva opas. Kierroksella voit oppia yhtä käynnissä olevasta rakennusprosessista, ennakoidusta valmistumispäivästä sekä lukuisista arkkitehdeistä ja taiteilijoista, jotka ovat vuosien saatossa herättäneet Gaudin vision eloon. Tapaa opas ulkopuolella ja aloita lyhyellä alustuksella ennen sisäänkäynnille menoa. Turvatarkastuksen jälkeen voit tutustua Syntymän julkisivuun. Tämä oli kirkon ensimmäinen valmistunut osa, jonka parissa Gaudi työskenteli eniten henkilökohtaisesti. Yritä purkaa symboleita, jotka Gaudi jätti vierailijoiden tulkittavaksi. Astu sitten sisään itse Sagrada Familiaan. Katsele lasimaalausten luomia värikkäitä valoilmiöitä sekä oksamaisia pylväitä, jotka kulkevat katossa. Gaudi halusi tehdä sisätiloista metsiä muistuttavan, ja valaistuksesta lehtimäisen.  Basilikasta poistuttua voit tutustua Kärsimyksen julkisivuun, joka kertoo Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta. Koe julkisivun ja tornien dramaattisen kulmikkaat veistokset. Tämä julkisivu, kuten suuri osa koko rakennusta, saatiin valmiiksi Gaudin kuoleman jälkeen.  Suuntaa sitten Sagrada Familian kouluun, jossa rakennuksen työntekijöiden lapset opiskelevat. Opi sen rakennusvaiheista sekä siitä, kun rakennus siirrettiin tilan raivaamiseksi.  Viimeinen etappisi on Sagrada Familian museo, jossa opas kertoo sinulle Gaudin alkuperäisen vision piirroksista ja suunnitelmista. Museosta löydät kirkon historiaan ja Gaudin elämään liittyviä esineitä, kuten ylösalaisin olevan kirkon mallin.

Barcelona: Familia Skip-the-Line opastettu kierros.

5. Barcelona: Familia Skip-the-Line opastettu kierros.

Tule mukaan unohtumattomalle opastetulle kierrokselle Sagrada Familiaan, joka on yksi Gaudín tunnetuimmista mestariteoksista. Sertifioidun oppaan saattelemana koet basilikan unenomaisen julkisivun ja sisätilat. Kierroksen aikana saat tietää meneillään olevasta rakennustyöstä, tämänhetkisestä ennustetusta valmistumisajankohdasta sekä käsityöläisten, arkkitehtien ja taiteilijoiden sukupolvista, jotka ovat toteuttaneet Gaudin vision. Kierros alkaa oppaasi esittelyllä ennen kuin suuntaat basilikan sisäänkäynnille. Turvatarkastuksen jälkeen kuulet kaiken syntymäjulkisivusta, joka on basilikan ensimmäinen valmistunut osa. Sagrada Familian sisällä voit ihmetellä lasimaalausten voimakkaan värillisen valon luomaa maailmaa ja kattoon ulottuvia oksamaisia pylväitä. Gaudín tarkoituksena oli, että sisätilat muistuttaisivat metsäkävelyä, ja valosta välittyisi tunne, kuin seuloisit metsän lehtiä. Kun poistut basilikasta, oppaasi kertoo Passion-fasadista, joka esittää Jeesuksen ristiinnaulitsemisen tarinaa. Koe kärsimyksen draama tornin karujen ja kulmikkaiden veistosten kautta. Tämä julkisivu, kuten suurin osa Sagrada Familiaa, rakennettiin Gaudin kuoleman jälkeen. Vieraile seuraavaksi Sagrada Familia -kouluissa, jotka on suunniteltu Sagrada Familiaa rakentaneiden työläisten lapsille. Opit, miten sitä rakennettiin uudelleen useaan otteeseen ja jopa siirrettiin paikasta toiseen, jotta basilikalle saatiin tilaa. Viimeinen pysähdyspaikkasi on Sagrada Familia -museo, jossa oppaasi kertoo alkuperäisistä luonnoksista ja suunnitelmista, jotka osoittavat Gaudin arkkitehtuurin ja vision monimutkaisuuden. Tutustu täällä Gaudin elämään ja basilikan omaan historiaan liittyviin esineisiin, kuten hänen ylösalaisin käännettyyn malliinsa basilikasta.

Barcelonasta: Monserrat-kierros oppaan kanssa

6. Barcelonasta: Monserrat-kierros oppaan kanssa

Tapaa opas ja retkiryhmä Barcelonan keskustan baarissa. Lyhyen informatiivisen bussimatkan jälkeen saavut Montserratin UNESCO-alueelle. Ota upeita valokuvia, käy kierroksella luostarissa ja opi sen vaikuttavasta historiasta. Käy sitten vaeltamassa kukkuloilla, herkuttele buffetlounaalla tai käy museossa tutustumassa tarkemmin nähtävyyden taustoihin. Muutaman tunnin jälkeen palaat bussilla takaisin Barcelonaan illaksi.

Barcelona: Kävelykierros: Juutalaiskortteli 2 tunnin kävelykierros

7. Barcelona: Kävelykierros: Juutalaiskortteli 2 tunnin kävelykierros

Tutustu Barcelonan juutalaisyhteisön tarinaan kävelykierroksella goottilaisessa korttelissa. Kuuntele, kun henkilökohtainen opas herättää historian eloon ja selittää, kuinka tärkeä juutalainen kansa oli Barcelonan kehitykselle vuosisatojen ajan. Käy Espanjan vanhimmassa synagogassa ja kävele kapeilla kujilla, jotka ovat peräisin keskiajalta. Arvioiden mukaan juutalaisyhteisö alkoi saapua Espanjaan 3. vuosisadalla sen jälkeen, kun Jerusalemin toinen temppeli oli tuhoutunut vuonna 70 jKr. Oppaasi kertoo, kuinka juutalaisväestö kasvoi Barcelonassa tasaisesti ja sen poliittinen ja henkinen merkitys kasvoi koko ajan. Opit, miten juutalaisyhteisö eli suhteellisen rauhassa vuoteen 1391 asti, jolloin raju hyökkäys teki dramaattisen lopun heidän läsnäololleen Espanjassa. Nauti juutalaisen alkemistin omistaman talon raunioista ja arkkitehtuurista ja näe ainutlaatuinen Mikve keskiajalta. Käy vanhan synagogan (Shlomo Ben Adret) raunioilla ja tutki pientä juutalaiskorttelia roomalaisten muurien ympärillä.

Barcelona: Família Skip the Line Tour & Entry Ticket: Sagrada Família Skip the Line Tour & Entry Ticket

8. Barcelona: Família Skip the Line Tour & Entry Ticket: Sagrada Família Skip the Line Tour & Entry Ticket

Tutustu Sagrada Familiaan opastetulla kierroksella, johon on liput jonon ohittamiseen. Ihaile monimutkaisia sisätiloja ja arkkitehtonisten tyylien sekoitusta. Kuuntele oppaaltasi tämän alati muuttuvan mestariteoksen historiaa.Hyvästi. Vieraile Nacimiento-julkisivulla, basilikan sisäpuolella, Pasión-julkisivulla ja Sagrada Familian koulussa. Kierroksen jälkeen voit vapaasti vierailla temppelin rakentamista esittelevässä museossa.

Montserrat: Monastery Experience Ticket

9. Montserrat: Monastery Experience Ticket

Tutustu Montserratin luostariin ja pyhäkköön omaan tahtiisi audio-oppaan, kartan ja informatiivisen esitteen avulla. Tutustu basilikaan ja hyödy ajoitetusta sisäänpääsystä nähdäksesi kuuluisan Mustan Madonnan. Hyödynnä vierailusi Montserratissa audio-opastetulla kierroksella. Kohtaat basilikan ja opit vuoren, luostarin ja pyhäkön pilareista hiljattain uudistetussa audiovisuaalisessa huoneessa. Käy museossa ja tutustu Caravaggion, Picasson, Dalin ja muiden taiteilijoiden mestariteoksiin. Ihaile sen antiikin maailman arkeologista kokoelmaa ja selaa muita pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä ja kokoelmia. Kohtaat kuuluisan Mustan Madonnan (La Moreneta). Hyödy ajoitetusta pääsylipusta ja ehdi nähdä patsas ennen jonoja.

Barcelona: Sagrada Familian opastettu kierros, pääsy torniin

10. Barcelona: Sagrada Familian opastettu kierros, pääsy torniin

Lähde opastetulle kierrokselle Sagrada Familia -katedraaliin asiantuntevan oppaan kanssa ja ihastele Barcelonan ikonisinta maamerkkiä aamun pehmeässä valossa. Tällä kierroksella pääset ihastelemaan Gaudin taideteoksia. Legendaarinen Sagrada Familia tunnetaan silmiinpistävästä arkkitehtuuristaan ja taiteestaan. Se oli modernismia edustavan arkkitehti Antoni Gaudin kuluttava pakkomielle. Hänen työnsä rakennuksen parissa alkoi vuonna 1882 ja se on edelleen kesken. Kierroksen aikana oppaasi näyttää sinulle julkisivujen vastakkainasettelun. Oppaasi esittelee sinulle teosten symboliikkaa ja pyhän perheen kuvaamisen tapoja kristinuskon ideologian esiintuonnissa kivestä muodostettuna. Huomaa kristillinen ikonografia kuullessasi lisää kirkon historiasta. Näe, kuinka kulmikkaat pilarit kohoavat kuin puun oksien verkosto, pitäen kattoa ylhäällä. Maan alla sijaitsee Gaudin museo, josta löydät dokumentointeja Gaudin elämästä ja töistä. Kompleksiin kuuluu myös krypta, jossa pidetään messuja, sekä arkkitehdin haudan ylle ulottuva katselutasanne.

130 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 9

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Barcelona, Uskonto ja henkisyys

Uskonto ja henkisyys: Mitä muuta kokemista on kohteessa Barcelona?

Barcelona: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 590 arvosteluun

Arkkitehtuurin ihme!!! Ulkopuolelta, mutta melkein vielä enemmän sisältä, hämmästyttää arkkitehtonisten ja logististen mestariteosten vaikuttava valikoima. Jo nyt, neljä vuotta ennen rakennuksen valmistumista ja 100 vuotta Gaudin kuoleman jälkeen, meille maailman kaunein rakennus, jossa olemme koskaan vierailleet. Pakollinen kulttuurin ystäville. Jokainen sentti kannattaa käyttää täällä! Online-varaus, mukaan lukien ääniopas, toimi täydellisesti! Mielellään taas GetYourGuidessa. K+B

Vierailin tässä kohteessa 14 vuotta sitten venäjänkielisen oppaan kanssa. Nyt ei ole venäläisiä oppaita ja he käyttivät ääniopasta. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Oli vähän ärsyttävää, kun puhelimiin yritettiin laittaa ääniopas, mutta onneksi se epäonnistui ja toi meille tavalliset aiemmin käytetyt. Tuomiokirkoa koskevia tietoja oli mahdollista kuunnella useita kertoja. Kello 12 kellojen soitto ja miellyttävä musiikki katedraalissa aiheuttivat kyyneleitä ....

Sinun täytyy valmistautua moniin ihmisiin. On sääli, että kaikilla (!) on oltava sovellus kuullakseen äänioppaan! Se on melko hankalaa paikan päällä! niin monet kävelivät kaiuttimet päällä.. ei myöskään aivan halpa katedraalissa..! Sisäänkäynnin selkeä merkintä, joka koskee Get-your Guide -asiakkaita, olisi etu!

Poikkeuksellinen kokemus. Ostamalla lipun verkosta tulet paikalle ja pääset heti sisään. Täytyy vain muistaa, että ääniopas on kännykässäsi ja kuulokkeissasi, minä, jolla oli myös 3 lasta, annoin minulle "puhelimet", joilla voit kuunnella tarinaa.

Paikkana Montserratin luostari on upea - rakennukset, luonto, vuoret. Oli todella mukava Pablo niminen opas. Vaelluspolku oli hyvä ja helppo kävellä. Ainoa mitä jäin kaipaamaan, olisin halunnut jäädä sinne pitemmäksi aikaa kävelemään ja ihailemaan.