Valitse päivämäärät

Barcelonan eläintarha Pääsyliput

2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Barcelonan eläintarha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Barcelonan eläintarha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Barcelonan eläintarha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 432 arvosteluun

Hop on / hop OFF -bussi toimii todella hyvin ja saat nähdä paljon. Hieman vaikea kuulla ja ymmärtää englanninkielistä opasta kuulokkeissa ja mielestämme muzakin puhe oli välillä ärsyttävää, samoin kuin muutkin äänet, esim. eläinäänet eläintarhassa! Camp Noulla toivomme, että olisimme säästäneet 2 x 6 euroa opastetulle monopolikierrokselle - se on kuulokkeilla varustettu matkapuhelin, johon sinun on valittava numero kuullaksesi tarinan .... Voit yhtä hyvin lukea sen englanniksi tietää eri asioita. Jos todella haluat jotain irti kiertueesta, sinun on oltava jalkapallofani Ja erityisesti Barcelonan fani, jotta se olisi ajan arvoista. Se on pitkä kävelymatka portaita ylös ja alas.

Se oli vähän noloa. Ostat kupongin saksalaisen oppaan kanssa, sinun täytyy lunastaa se stadionille lähellä Pl. Catalunyaa ja sitten saat lipun. Ja stadionilla opit, ettei mukana ole opasta. Sille ei voi tehdä muuta kuin maksaa opas uudelleen. Valitettavasti myös oppaan merkinnät olivat hyvin hämmentäviä.

...lipun hakeminen Camp Nou -stadionille ja itse asiassa myös bussiin kaukana sijaitsevalta linja-autoasemalta kaupungin toisessa päässä ei ole ihanteellinen ja erittäin hankala. Tämä pitäisi ratkaista paremmin! Myös oikean bussiyhtiön (2 eri palveluntarjoajaa) löytäminen oli hieman monimutkaista!

Ajaminen on sen arvoista, stadion on hieno, mutta...

... täytyy mennä päämajaan ja vaihtaa lippu siellä, lippu pitää myös tulostaa kotona, se on typerää. Voit helposti varata lipun stadionille siellä ... sinun ei tarvitse tehdä sitä farmarivaunussa, ja tuskin säästät rahaa