Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Bath

Astu ajassa taaksepäin, tutustu muinaisiin kylpylöihin ja juo perinteistä teetä tässä englantilaisessa kaupungissa.

Aktiviteetit saatavilla

  • Tutustu Bathiin
  • Avon-joen risteilyt
  • Kaikki Bridgertonista
  • Päiväretket Bathista
  • Pakene Lontoosta
66 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Bath: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bath parhaat nähtävyydet?

Bath: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bath? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bath : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 8 556 arvosteluun

Antoisa päivämatka useampaan kohteeseen. Oppaamme oli ystävällinen ja kertoi mielellään bussimatkamme aikana tietoa vierailukohteista ja muustakin. Bussi oli moderni ja viihtyisä. Suosittelen päiväretkeksi, jos haluat nähdä muutakin kuin kaupunkia. Bathin kaupunki oli upea, mutta suuri. Kannattaa ennakkoon jo pohtia mitä siellä haluaa tehdä. Suosittelen retkeä!

Cameron-opas oli mahtava. Hän oli erittäin tietoinen kaikista kiertueen alueista ja näkökohdista. Paljon hauskoja faktoja ... ja mieheni ja minä pystyimme oppimaan tonni! Ehdottomasti paras ja viihdyttävä opas, jonka olen koskaan tavannut. Karen piti meidät turvassa kuljettajana ja piti linja-autossa mukavan lämpötilan koko päivän matkallamme.

Laskusin matkapussiin linja-autoon. Vahvistit Golden Tours -henkilöiden kanssa, että se löytyi. Samaan aikaan olen lähettänyt heille useita sähköposteja ja soittanut yhden puhelun, enkä ole vieläkään kuullut heiltä omaisuuttaan. Olisin kiitollinen siitä, jos heillä on mahdollisuus kehottaa heitä ottamaan minuun yhteyttä.

Se oli upea päivä, hyvin suunniteltu ja täynnä mielenkiintoisia tarinoita ja erittäin mukavaa ajoa. kuljettajamme oli Carlos, opas oli Steve. Molemmat herrat olivat loistavia työssään. Suosittelemme tätä kiertuetta.

Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta! nautinnollinen matka, jossa on riittävästi aikaa tutustua Stonehedgeen ja Bathiin omin päin. Matkaoppaamme Lisa ja bussikuski Chris olivat mahtavia.