Suosittelemamme elämykset kaupungissa Bath

Kylpyamme: Tootbus Bath Discovery Hop-On Hop-Off -kierros

1. Kylpyamme: Tootbus Bath Discovery Hop-On Hop-Off -kierros

Tutustu Bathin upeisiin arkkitehtonisiin rakennuksiin tällä avoimella bussikierroksella. Näe The Royal Crescent, The Circus, Pulteney Bridge, Bath Abbey ja Rooman kylpylät, kun kiertelet tämän kauniin eurooppalaisen kaupungin läpi. Koe Bathin ainutlaatuinen viehätysvoima kaupunkikierroksella ja Skyline-kierroksella 2 päivän aikana. Kaupunkikierroksella näet roomalaiset kylpylät, Abbey ja Theatre Royal Bathin. Pysähdy Sally Lunn'sissa, joka on yksi kaupungin vanhimmista taloista, ja maista omaperäistä ja herkullista Bath Bunia. Älä unohda ottaa valokuvia Pulteney Bridgellä, joka on yksi kaupungin viehättävimmistä paikoista. Kun olet tutustunut kaupungin keskustaan, hyppää The Skyline Tour -kierrokselle nähdäksesi Avon-joen toisen puolen ja ihaillaksesi henkeäsalpaavia näkymiä kaupungista. Kierros vie sinut Prior Parkin maisemapuutarhojen, Bathin yliopiston ja Amerikan museon ohi. Voit halutessasi kuunnella elävää paikallista opasta tai käyttää monikielistä äänikommenttia ja oppia Bathin rikkaasta historiasta.

Kylpyamme: Bath: 1,5 tunnin kävelykierros Blue Badge -matkailuoppaan kanssa.

2. Kylpyamme: Bath: 1,5 tunnin kävelykierros Blue Badge -matkailuoppaan kanssa.

Kokeile Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaa Bathin kaupunkia tällä 1,5 tunnin opastetulla kävelykierroksella. Asiantunteva oppaasi kertoo Bathin historiasta, arkkitehtuurista ja joistakin niistä monista tarinoista, jotka ovat tehneet Bathista niin upean vierailukohteen. Kierroksen aikana näet Bathin ikoniset nähtävyydet, kuten Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge ja Bath Abbey. Kuljeskele kaupungin läpi, kun oppaasi herättää Bathin historian, arkkitehtuurin ja ihmiset eloon eloisan ja nautinnollisen selostuksen avulla jokaisella pysäkillä ympäri kaupunkia. Kysy heiltä paljon kysymyksiä ja ehkä jopa testaa heidän tietämyksensä rajoja. Saat sisäpiirin tietoa parhaista ajankohdista, jolloin tiettyihin nähtävyyksiin kannattaa tutustua uudelleen.

Kylpyamme: Bath: Opastettu aavekierros

3. Kylpyamme: Bath: Opastettu aavekierros

Tule oppaasi mukaan, kun hän vie sinut matkalle tutustumaan Bathin kaupungin moniin kummituspaikkoihin. Kuule tarinoita keskiaikaisten munkkien, hirtettyjen rikollisten, kidutettujen noitien, poltergeistien ja muiden aaveiden haamuista. Opi kunkin paikan historiasta ja kummituksista ja vieraile kuuluisissa paikoissa, kuten Bath Abbeyssa, Queens Squarella, Theatre Royalissa ja Victoria Parkissa.Kaikki paikat ovat aaveita. Kävele piilotettuja kujia pitkin ja pysähdy kummituspaikoilla, mukaan lukien erityisen synkkä paikka suoraan Jane Austenin viimeisen tunnetun asuinpaikan vieressä kaupungissa. Riippaile interaktiivisella kävelykierroksella, jossa kävijöitä kannustetaan olemaan osa tarinoita. Tunnetko itsesi rohkeaksi? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi paranormaaliin kokeeseen kierroksen loppupuolella, joka on jännittävän illan kohokohta.

Kylpyamme: Bath: Sightseeing Boat Cruise with Prosecco

4. Kylpyamme: Bath: Sightseeing Boat Cruise with Prosecco

Näe Bathin kohokohdat vedestä käsin yhteisellä tai yksityisellä risteilyllä kunnostetulla 1960-luvun risteilijällä. Valitse vakiovaihtoehto ja nauti kaksi lasillista proseccoa, kun loikoilet auringossa tai hiilitulen äärellä. Juhli juhliasi tai kokoontumistasi pohjattomalla proseccolla ja ginin maisteluilla risteilyvaihtoehdoilla. Nauti aurinkoisina päivinä veneen avoimesta ohjaamokatoksesta tai pysy viihtyisänä ja lämpimänä aidon hiilitulen äärellä viileämpinä päivinä. Kun nautit matkastasi aidolla, entisöidyllä 1960-luvun pikkuristeilijällä, kipparisi opastaa sinut tärkeimpiin nähtävyyksiin. Näe Kennet and Avon Canal -kanavan suuaukko, joka yhdistää Lontoon Bristolin kanaaliin, ja risteile North Parade -sillan alitse. Katsele pesiviä muuttohaukkoja 1800-luvulla rakennetussa St John's Churchissa ja näe Pulteney Bridge, rushing weir ja kaupungin keskustan arkkitehtuuria, mukaan lukien 1700-luvulla rakennettu Bath Abbey. Yksityisen ja jaetun kierroksen vakiovaihtoehdoissa voit nauttia näkymistäsi kahden lasillisen Proseccon kera, kun ohitat Halfpennyn sillan ja näet paikan, jossa ennen sijaitsivat vanhat laiturit, jotka olivat Bathin ja Bristolin kauppayhteyksien keskipiste 1700-luvulta lähtien. Private Bottomless Prosecco Cruise Ryhmien, juhlien ja muiden juhlien juhlissa voit pumpata osan yksityisellä pohjaton proseccoristeily -vaihtoehdolla. Pidä prosecco virtaamassa, kun pidät juhlat käynnissä. Nauti pääsystä laivan musiikkijärjestelmään, jossa voit soittaa kaikkia suosikkimusiikkejasi. yksityinen gininmaisteluristeily Vaihtoehtoisesti voit siemailla G&T:tä ystävien kanssa yksityisellä gininmaisteluristeilyvaihtoehdolla. Käynnistä haluamasi musiikki ja siemaile veneen nimikkococktaileja. Istu taaksepäin, kun oppaasi kertovat sinulle kolmesta Gin-kokoelman alkoholijuomanäytteestä, ennen kuin nostat maljan suosikkiginilläsi ja -mixerilläsi.

Lontoo: Windsor, Stonehenge, Bath ja roomalaiset kylpylät päiväretki.

5. Lontoo: Windsor, Stonehenge, Bath ja roomalaiset kylpylät päiväretki.

Tutustu useisiin Lontoon kohokohtiin tällä bussilla tehtävällä päiväretkellä Lontoosta. Koe Windsorin linnan eleganssi, avaa Stonehengen mysteerit ja ihaile Bathin kaupungin georgiaanista arkkitehtuuria. Vieraile hyvin säilyneessä roomalaisessa kylpylässä. Windsorin linna Historiaan uppoutunut Windsorin linna istuu ylpeänä vehreällä metsäisellä kukkulalla, josta on näkymät Thamesille. Normanien ajoilta peräisin oleva linna, jossa on laajoja maisemapuutarhoja ja torninmuotoinen pyöreä torni, on helppo ymmärtää, miksi se on kuninkaan suosima viikonloppuresidenssi kuninkaallinen Windsor. Nauti kiehtovasta kurkistuksesta kurkistamalla ylellisiin valtionhuoneistoihin, joissa on Rembrandtin ja Leonardo da Vincin korvaamattomia taideteoksia, ja vieraile St. George's Chapelissa, joka on entisten monarkkien, kuten Henrik VIII:n, tunnelmallinen viimeinen leposija. Voit vierailla kuningatar Marian nukkekodissa, joka on todella uskomaton rakennelma, jossa on toimivat hissit, juokseva vesi, sähkö ja viinipullot, kaikki pienoiskoossa! Mysteerinen Stonehenge Vaella maailmanperintökohteessa ja ihastu ainutlaatuiseen kalliomuodostelmaan. Salisburyn tasangolla sijaitsevat 40 tonnin painoiset kivet seisovat yksinään 5 000 vuotta sitten tapahtuneesta saapumisestaan lähtien. Stonehengeen liittyy runsaasti teorioita; uskonnollisesta temppelistä tähtitieteelliseen kelloon ja jopa pronssikautiseen hautapaikkaan. Päätä itse samalla, kun tutustut tämän salaperäisen monumentin historiaan. Kylpylä Avon-joen rinteillä ylpeänä seisova Bath oli ensimmäinen kaupunki Englannissa, joka nimettiin Unescon maailmanperintökohteeksi. Ihaile upeaa 1400-luvulta peräisin olevaa Bathin luostaria, upeaa georgialaista arkkitehtuuria ja romanttista Pulteney-siltaa.Hyvinvoiva kaupunki. Rooman kylpylät Roomalaisista kylpylöistään tunnettu Bathissa sijaitsee antiikin maailman parhaiten säilynyt roomalainen kylpylä. Ihmeellisesti piilossa näkyviltä aina 1870-luvulle asti, syvenny tämän maagisen monumentin historiaan ja ihaile sen arkkitehtonista loistoa. Saapumisaika takaisin Lontooseen on noin kello 20.00.

Kylpyamme: Bath: Opastettu kaupunkikävelykierros ja sisäänpääsy roomalaisiin kylpylöihin.

6. Kylpyamme: Bath: Opastettu kaupunkikävelykierros ja sisäänpääsy roomalaisiin kylpylöihin.

Kokeile Unescon maailmanperintökohteena olevaa Bathin kaupunkia tällä opastetulla kävelykierroksella. Asiantunteva oppaasi herättää selostuksellaan eloon historian, ihmiset ja arkkitehtuurin. Näe muinaiset roomalaiset kylpylät kierroksen päätteeksi.Hyvinvointikierroksen päätteeksi. Tapaa ensin oppaasi ennen kuin suuntaat Pump Roomiin, Royal Crescentiin, The Circusiin, Queen Squareen, Pulteney Bridgeen ja Bath Abbeyyn. Kävele sitten Jane Austenin jalanjäljissä ja kuule Netflix-hitin Bridgerton kuvauksista. Vaeltele täältä kaupungin läpi, kun oppaasi herättää Bathin historian, arkkitehtuurin ja ihmiset eloon eloisan ja nautinnollisen selostuksen avulla. Saat sisäpiiritietoa parhaista ajankohdista, jolloin voit vierailla uudelleen tietyissä nähtävyyksissä. Vieraile kierroksen jälkeen maailmankuulussa roomalaisessa kylpylässä, joka on Bathin suosituin nähtävyys. Ylläty roomalaisen Aquae Sulisin kaupungin yhteiskunnan monimutkaisuudesta.

Päiväretki Lontoosta: Windsorin linna, Stonehenge ja Bath

7. Päiväretki Lontoosta: Windsorin linna, Stonehenge ja Bath

Tämän koko päivän kierroksen kohteet ovat jokaisen Lontoossa vierailevan matkailijan pakko nähdä -listalla. Retken aikana pääset näkemään kuuluisan Windsorin linnan, Stonehengen salaperäisen kiviympyrän ja Bathin kauniin Yrjöjen aikakauden kaupungin. Kuljetukset ja opastetut kierrokset jokaisessa kohteessa sisältyvät hintaan. Aloita Windsorin linnalta, joka on toiminut 900 vuoden ajan kuningasperheen kotina ja on edelleenkin kuningattaren virallinen asuinpaikka. Vieraile kuninkaallisissa huoneissa, joita käytetään edelleen kuninkaallisiin vastaanottoihin. Tutustu linnan alueisiin ja 1300-luvun Pyhän Yrjön kappeliin, joka on yksi Englannin kauneimmista esimerkeistä keskiaikaisesta kirkkotyylistä. Kappeli on myös useiden Englannin kuninkaallisten, kuten Henri VIII:n ja hänen kolmannen vaimonsa, Jane Seymourin, viimeinen leposija. Jatka Wiltshiren maaseudun halki Stonehengelle. Stonehengen mysteerien ympäröimä muinainen kivimuodostelma on tekniikan taidonnäyte ja tärkein esihistoriallinen paikka englannissa.  Seuraavaksi suuntaat länteen kohti Bathia, joka on upealla hunajanvärisellä arkkitehtuurilla ja kuuluisilla roomalaisilla kylpylöillä varustettu kaunis Yrjöjen aikainen kaupunki. Ihaile kierroksen aikana joitakin Euroopan upeimpia arkkitehtonisia kohteita, kuten Bath Abbeytä, Royal Crescentiä, Circusia, Assembly Roomsia ja kuuluisaa Pulteney Bridgeä. Tutustu termisten lähteiden ääreen rakennettuihin roomalaisiin kylpylöihin, joiden lähteet ovat pumpanneet vettä jo yli 2000 vuotta.

Stonehenge ja Bath: Stonehenge: Kokopäiväretki Lontoosta

8. Stonehenge ja Bath: Stonehenge: Kokopäiväretki Lontoosta

Lähde päiväretkelle kokeaksesi kaksi olennaista historiallista Englannin nähtävyyttä: Stonehenge ja viehättävä Bathin kaupunki. Ihaile salaperäisiä seisovia kiviä ennen kuin vietät aikaa ihastuttavassa Bathin kaupungissa. Hyppää luksusautoasi ja suuntaa salaperäiseen Stonehengeen. Ihaile kunnioitusta herättävää sivustoa, jonka todellinen merkitys on kadonnut ajan sumuun. Stonehengen jälkeen sinulla on iltapäivällä vähintään 2 tuntia aikaa tutustua Bathin tärkeimpiin maamerkkeihin. Katso Pulteney Bridge ja Bath Circus ja saat käsityksen siitä, kuinka Bathista tuli tämän päivän maailmanluokan nähtävyys. Kaupungissa on upeaa arkkitehtuuria, upeita ostosmahdollisuuksia, pubeja, kahviloita ja paljon muuta. Sinulla on runsaasti aikaa tutustua Bathin nähtävyyksiin itse, kuten Jane Austenin vierailijakeskukseen, Bath Abbeyyn tai roomalaisiin kylpylöihin. Jos valitset Bridgertonin kävelykierroksen, löydät skandaalin, juorut ja upean Regency-arkkitehtuurin. Ota kuninkaallinen asento ja ota selfie tällä Bridgerton-kävelykierroksella. Daphne Bridgertonin jalanjäljissä nauti täysin uudesta ilmeestä Bathia Netflix-hittisarjan kunniaksi. Jos päätät sisällyttää vierailun roomalaiseen kylpylään, tutustu tähän pakolliseen kohteeseen. Ison-Britannian ainoiden lämpökuumien lähteiden paikalle rakennetut kylpylät ovat yksi tunnetuimmista ja tärkeimmistä roomalaisista kohteista Euroopassa.

Kylpyamme: Bath: Kaupunkivene- ja kävelykierros

9. Kylpyamme: Bath: Kaupunkivene- ja kävelykierros

Nauti asiantunteva, rauhallinen katsaus Unescon maailmanperintökohteena olevaan Bathin kaupunkiin. Tutustu kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä jokiristeilyllä että opastetulla kävelykierroksella paikallisen oppaan johdolla. Tavataan Bath Quaysissa Bathin keskustassa sijaitsevalla jokirannalla. Kippari ja opas toivottavat sinut tervetulleeksi ja aloitat ainutlaatuisen maa- ja vesikierroksen. Aloita 25 minuutin jokiristeilyllä Avon-jokea pitkin ja tutustu nähtävyyksiin, kuten Half Penny Bridgeen, Pyhän Johanneksen kirkkoon, Bathin luostariin, Parade Gardensiin, Pulteney Bridgeen, Weiriin ja Milliin. Risteilyn aikana voit suunnata laivan baariin ostamaan virvoitusjuoman tai alkoholijuoman, josta voit nauttia samalla, kun katselet nähtävyyksiä. Kun olet palannut laituriin, osallistu lyhyelle 50 minuutin kävelykierrokselle miehistön jäsenen kanssa. Saat yleiskuvan Bathin rikkaasta historiasta ja opit, miten voit orientoitua kaupungissa. Kierros sisältää tärkeimmät nähtävyydet: roomalaiset kylpylät, Abbey, Guildhall, muinainen kaupunginmuuri, Theatre Royal ja Queens Square. Nähtävyyksiin ei ole aikaa mennä sisään, mutta voit tutustua niihin omatoimisesti kierroksen päätteeksi. Kierroksella on mukana lasten tietokilpailu, joka auttaa viihdyttämään lapsia kävelykierroksen aikana.

Lontoo: Stonehenge ja Bath, koko päivän kierros

10. Lontoo: Stonehenge ja Bath, koko päivän kierros

Vieraile Stonehengellä ja tutustu sen saloihin audio-oppaan johdolla. Tutustu myös Bathin ihastuttavaan kaupunkiin omaan tahtiisi tällä koko päivän kierroksella, joka lähtee Lontoosta.  Lähde katsomaan UNESCON maailmanperintökohdetta Stonehengeä tällä kokopäiväretkellä Lontoosta. Istu alas ja rentoudu noin kahden tunnin matkalla (liikenteestä riippuen), ja katsele upeita maaseudun maisemia bussin kyydistä. Kun saavut mystiselle kiviympyrälle Salisbury Plainilla, sinulla on aikaa noin 90 minuuttia aikaa tutkia aluetta omaan tahtiisi.  Sitten matka jatkuu Bathiin, joka on kuuluisa sen gregoriaanisesta arkkitehtuurista ja roomalaisista kylpylöistä. Saat tutkia kaupunkia sen keskustassa omin päin noin 2,5 tunnin ajan. Ihaile hunajanväristä arkkitehtuuria ja näe maamerkkejä, kuten Bath Abbey ja Royal Crescent.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Bath
Astu ajassa taaksepäin, tutustu muinaisiin kylpylöihin ja juo perinteistä teetä tässä englantilaisessa kaupungissa.

Parhaat aktiviteetit

Bath: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

80 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Immersiivisiä elämyksiä

Bath: Koe enemmän

Näytä kaikki

Bath: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bath parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat kohteen Bath parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Bath: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bath? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bath : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 8 744 arvosteluun

Antoisa päivämatka useampaan kohteeseen. Oppaamme oli ystävällinen ja kertoi mielellään bussimatkamme aikana tietoa vierailukohteista ja muustakin. Bussi oli moderni ja viihtyisä. Suosittelen päiväretkeksi, jos haluat nähdä muutakin kuin kaupunkia. Bathin kaupunki oli upea, mutta suuri. Kannattaa ennakkoon jo pohtia mitä siellä haluaa tehdä. Suosittelen retkeä!

Se oli upea päivä, hyvin suunniteltu ja täynnä mielenkiintoisia tarinoita ja erittäin mukavaa ajoa. kuljettajamme oli Carlos, opas oli Steve. Molemmat herrat olivat loistavia työssään. Suosittelemme tätä kiertuetta.

Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta! nautinnollinen matka, jossa on riittävästi aikaa tutustua Stonehedgeen ja Bathiin omin päin. Matkaoppaamme Lisa ja bussikuski Chris olivat mahtavia.

Se oli hyvä. Palvelu oli täydellistä. Stonehenge käymisen arvoinen. Roomalainen kylpylä on kuitenkin liian tungosta vaeltaakseen rauhallisesti.