Battery Park

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Battery Park: Varaa liput ja kierrokset


Battery Park: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Battery Park? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Battery Park : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 649 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Paras kokemus 10 päivän New York Travel -tapahtumastani !!!

Se oli mahtavaa! Miehistö oli erittäin mukava ja antoi minulle hyvän olon alusta alkaen. Valitettavasti en tiedä hänen nimeään, irlantilainen lentäjä auttoi minua pääsemään paikalle lentäjän vieressä helikopterissa. Näkymä oli loistava. Minulla oli onni saada paras sää, joka sinulla voi olla sellaisella kiertueella, ja tekisin sen todennäköisesti uudelleen. Kiitos heille kaikille ja etenkin irlantilaiselle lentäjälle ja Jesselle, jotka löysivät kuvani vielä viisi päivää myöhemmin!

Erinomainen vaihtoehto para realizar actividades, el precio vale la pena ya que si lo compras individual es más caro. Yo lo compre por 3 días pero por ejemplo el hop on and off soolo lo incluía un día y para un día extra pague $20 Dlls. Pero me encantó que incluía todos los lugares que quería visitar.

Vain 1 viikko etukäteen ostin NYpassin getyouguiden kautta, en kadu sen tekemistä, onnistuin vierailemaan tärkeimmissä nähtävyyksissä 2 päivässä, lisäksi oppaasi opasti minut missä ja missä käydä passin käytön jälkeen . Parhaat 5 päivää, jotka olen voinut viettää NY:ssä.

Hyvä kokemus

Hyvä kokemus, opas oli erinomainen ja nähtävyyksillä oli mukavampi käydä, kun sai faktatietoa