Lisää päivät

BatumiAktiviteetit pariskunnille

Suosituksemme kategoriassa Batumi Aktiviteetit pariskunnille

Batumi: Kaupungin kohokohdat & Batumin bulevardin kävelykierros

1. Batumi: Kaupungin kohokohdat & Batumin bulevardin kävelykierros

Kävele 3 tunnin kävelyretkellä Batumin nähtävyyksien läpi kokeneen oppaan johdolla. Kierroksesi alkaa vierailulla Piazza-aukiolla, jota ympäröi hotellien, ravintoloiden, kahviloiden ja pubien muodostama kokonaisuus. Tämän aukion italialaista arkkitehtuuria koristavat mosaiikit ja lasimaalaukset. Tutustu seuraavaksi Pyhän Nikolauksen kreikkalaiseen kirkkoon, joka on yksi kaupungin vanhimmista. Kun jatkat tutkimaan Eurooppa-aukiota, oppaasi kertoo sinulle tarinan Kolkian prinsessa Medeasta ja maagisesta kultaisesta taljasta. Lopuksi saavut kierroksen tärkeimpään kohokohtaan: Batumin bulevardi, joka ulottuu 8 kilometriä Mustanmeren rannikkoa pitkin. Tätä katua reunustavat suositut nähtävyydet, rannat, kahvilat ja baarit sekä värikkäät suihkulähteet. Tällä monipuolisella bulevardilla voit tutustua, jutella paikallisten kalastajien kanssa, juoda lasillisen viiniä tai ihailla merinäköaloja. Bulevardilta löydät myös Ali & Nino -liikkuvan patsaan, joka on ikuisen rakkauden symboli ja jonka inspiraationa on ollut todella traaginen tarina. Tutustu lopuksi majakkasatamaan, porttiin merelle sekä useampiin tanssiviin suihkulähteisiin. Kierroksen päätteeksi oppaasi ehdottaa mielellään muita aktiviteetteja, joita voit tehdä Georgiassa oleskelusi aikana.

Batumista/Kobuletista: Martvilin kanjoni ja Prometheuksen luola.

2. Batumista/Kobuletista: Martvilin kanjoni ja Prometheuksen luola.

Todista tällä opastetulla kierroksella Georgian upeimpia luonnonmaisemia. Vieraile kuuluisassa Prometheuksen luolassa ja Martvilin kanjonissa mukavassa ajoneuvossa. Aloita seikkailusi kätevällä noutopalvelulla majapaikastasi Batumissa. Rentoudu, kun ajat maisemallisella ajomatkalla Kobuletin ja Potin sataman läpi ennen kuin saavut ensimmäiseen kohteeseesi, Martvilin kanjoniin. Valitse Martvilin kanjonissa ollessasi mahdollisuus osallistua köysirata- tai veneretkelle omalla kustannuksellasi. Saavut Martvilin kanjoniin ja pääset nauttimaan lukuisten pienten vesiputousten upeasta näkymästä. Vieraile Georgian kuuluisassa Prometheus-luolassa ja ihaile sen lumoavaa tunnelmaa, jonka tippukivi- ja tippukivimuodostelmat luovat.

Batumi: Magical Christmas Tour

3. Batumi: Magical Christmas Tour

Näe, miten Batumin kaupunki juhlii joulua tällä kiertomatkalla kaupungin parhaisiin juhlapaikkoihin ja joulumarkkinoille. Tutustu monenlaisiin georgialaisiin perinteisiin ja tapoihin ja maistele erilaisia kausituotteita. Todista alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kauniisti koristeltuja paikkoja, kun seuraat ammattitaitoista paikallista opastasi kaupungin kaduilla. Kuuntele juhlallisia anekdootteja ja opi, miksi georgialaiset haluavat juhlia joulua 6. tammikuuta. Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus maistella joitakin Batumin tunnetuimmista juhlallisista herkuista ja ihailla chichilakia, joka on georgialainen versio joulukuusesta.

3 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Batumi, Aktiviteetit pariskunnille

Aktiviteetit pariskunnille: Mitä muuta kokemista on kohteessa Batumi?

Mitkä ovat kohteen Batumi parhaat Aktiviteetit pariskunnille?

Batumi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Batumi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.