Suosittelemamme elämykset kaupungissa Beau Champ

Pohjoisen aarteet yksityinen kierros

1. Pohjoisen aarteet yksityinen kierros

Tällä retkellä tutustut Mahe de Labourdonnais'n vuonna 1735 perustamaan Port Louisin kaupunkiin, jossa vierailet historiallisessa Fort Adelaidessa, joka tunnetaan myös nimellä Citadel. Englantilaiset rakensivat sen vuonna 1835, ja se on yksi harvoista saarella jäljellä olevista brittiläistä alkuperää olevista linnoituksista. Täältä nautit näkymistä, jotka ulottuvat lähes koko kaupungin ylle. Seuraava pysähdys on vierailu keskustorilla (tunnetaan myös basaarina). Täällä sinua hämmästyttää löytämiesi tuotteiden kirjo - hedelmät, vihannekset, tuoksutikut, mausteet, pashmina ja pellava ovat myydyimpien tuotteiden joukossa. Seuraava pysähdyspaikkasi on Caudan Waterfront, joka on moderni kaupunginosa satamaan päin. Sen 170 putiikissa on esillä paikallisten suunnittelijoiden ja tunnettujen tuotemerkkien kauniita mallistoja. Sen käsityömarkkinat ovat avoin basaari, joka on mausteiden, matkamuistojen ja koritöiden eksoottisten tuoksujen kyllästämä. Käy sitten Pamplemoussesin kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on saanut uuden nimen Sir Seewoosagur Ramgoolamin kasvitieteellinen puutarha ja joka on jokaisen pohjoisen vierailun kohokohta. Se on eteläisen pallonpuoliskon vanhin kasvitieteellinen puutarha, joka on peräisin vuodelta 1735. Ihaile upeaa kokoelmaa paikallisia ja eksoottisia kasveja, erilaisia jättimäisiä vesililjoja, harvinaisia kasveja Mascareneilta, baobabia, jättiläispalmuja ja Talipot-palmua, jonka kukka kukkii vasta 50 vuoden kuluttua.

Wild South West Yksityinen kiertue nouto

2. Wild South West Yksityinen kiertue nouto

Suuntaat Trou Aux Cerfsiin, joka on kraatteri, jota ympäröi laaja alue rehevää metsää, joka koostuu alkuperäisistä kasvilajeista ja muutamista jättimäisistä vihreistä männyistä. Yksi tärkeimmistä kohokohdista on ehdottomasti 360 asteen näkymä Curepipen kaupunkiin ja vuoristoon. Jatka matkaa paikalliseen laivaston pienoismallityöpajaan, joka on tunnettu historiallisten, käsintehtyjen laivamallien suunnittelusta. Selaa museon kokoelmaa, katso, kun käsityöläinen veistää uutta projektia, tai osta oma matkamuistosi omaperäiseksi matkamuistoksi. Suuntaa sen jälkeen Mare Aux Vacoasin tekojärvelle, jolla on kunnia olla saaren suurin tekojärvi ja joka on samalla melko suosittu pysähdyspaikka saaren eteläosassa vierailevien matkailijoiden keskuudessa. Matkusta täältä Grand Bassiniin, pyhään järveen, joka sijaitsee tulivuoren kraatterin ympärillä ja jota koristaa hindutemppeli, jossa on kuuluisa Shivan patsas. Sitten on aika käydä Black Riverillä, josta avautuu unohtumaton panoraamanäkymä ja josta voit nähdä myös Black River Gorge -joen rotkon. Ajomatka jatkuu Chamarelin kylään, jossa voit ihailla 90 metriä korkeaa Chamarelin vesiputousta ja kummallista 7-väristä maata, joka on luonnonilmiö, joka syntyy, kun basalttilaava muuttaa savimineraalin väriltään värikkäiksi punaisen, ruskean, violetin, violetin, vihreän, sinisen, violetin ja keltaisen sävyiksi.

Opastettu vierailu. Itärannikko. Upeat rannat ja historialliset kohteet

3. Opastettu vierailu. Itärannikko. Upeat rannat ja historialliset kohteet

Jos jokin paikka vastaa Mauritiuksen postikorttikuvaa, se on lumoava mutta vähän kehittynyt itärannikko, jossa on kilometrien pituisia puuterirantoja, taivaansininen meri ja kuninkaallisten ja julkkisten suosimia hotelleja ja lomakeskuksia. Itse asiassa ilmakuva saaren leikkipaikasta, Île aux Cerfsistä ja sen valkoisista hiekkarannoista ... TROU D'EAU DOUCEn rauhallinen kalastajakylä, jonka hollantilaiset perustivat ja joka on nimetty makean veden lähteen mukaan. Nykyään kaakkoiset pasaatituulet hellivät Mahébourgia jatkuvalla viilentävällä merituulella ympäri vuoden, ja sen kapeilla kaduilla, joiden varrella on ränsistyneitä, kreolilaistyylisiä puutaloja, joista osa on peräisin 1600-luvulta, on mielenkiintoista kuljeskella. Paikalliset istuvat yhä ulkona, kuten ennen kaikkialla Mauritiuksella, ja naiset pesevät edelleen vaatteita La Boardissa satavuotiaan Cavendishin sillan alla. Ranta-alueelta avautuvat ihanat näkymät lahden toisella puolella sijaitsevalle Leijonavuorelle. Etelän ainoat markkinat, Mahébourgin markkinat, ovat saaren perinteisimmät, ja niiden hinnat ovat halpahintaisia. Keskipisteenä ovat vilkkaat elintarvikemarkkinat, joilla miehet vaeltavat perunasäkit päässään värikkäiden tuoreiden hedelmien ja vihannesten myyntikojujen ohi tilapäisten katosten alla. Markkinat ovat avoinna päivittäin, mutta useimmat retket suuntautuvat Mahébourgiin maanantaina, jolloin ne ovat vilkkaimmillaan. Pienellä osastolla myydään käsitöitä, kuten kudottuja koreja, puisia matkamuistoja ja mausteita, täällä on valtava valikoima edullisia, häikäiseviä perinteisiä intialaisia vaatteita, ja välipalakioskien dholl puri on saaren parhaita. Bertrand-François Mahé de La Bourdonnais (1699-1753) aloitti maineikkaan uransa laivaston laivapoikana kymmenvuotiaana. Myöhemmin Ranskan Itä-Intian komppania nimitti hänet Île de Francen (nykyinen Mauritius) kuvernööriksi vuonna 1735, ja hän saapui Mauritiukselle 36-vuotiaana. Hänen ensimmäinen tehtävänsä oli siirtää pääkaupunki Grand Portista (nykyinen Mahébourg) Port Louisiin, joka oli suojaisampi ja jossa oli parempi satama.

Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

4. Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

nauti Ainutlaatuinen polkupyörä zip line kokemus saarella, niin yksinkertaista kuin se! Adrenaliinin ystävät nauttivat tästä uusimmasta lisäyksestä kasvavaan viihdetarjontaamme, kun he nauttivat intensiivisistä hetkistä ilmassa (18 metriä maanpinnan yläpuolella) polkupyörän kyydissä 2 x 200 metrin pituisen köysiradan yli! Polkupyörän vetoketju mahdollistaa neljän osallistujan ajamisen samanaikaisesti, ja se koostuu kahdesta alustasta, jotka on suunniteltu hauskaksi ja ympäristöystävälliseksi tavaksi nauttia adrenaliinihuipusta. Polkupyörän vetoketju on suunniteltu ympäristövaikutuksiltaan nollavaikutteiseksi ja se on itsekulkeva, joten se on yhteydessä ajomatkan luonnonympäristöön. Lentävät polkupyörät saattavat näyttää taikuudelta, mutta zip-pyöräily ei ole sellainen yritys. Voit olla varma, että polkupyörät on kiinnitetty ylhäältä ja alhaalta vankkoihin köyden näköisiin vaijereihin, jotka on todistetusti kestävät maksimaaliset turvallisuustestit. Ratsastajat pujotetaan yläpuolella olevaan köyteen kiinnitettyihin valjaisiin ja poljetaan alempaa köyttä pitkin. Ainutlaatuinen aktiviteetti jättää sinut varmasti adrenaliinipöhinään, ja tämä on yksi niistä asioista, jotka sinun on saatava ämpärilistallesi. Vähimmäiskorkeus: 1m35 Enimmäispaino: 100 kg

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Beau Champ

Beau Champ

Beau Champ: Koe enemmän

Näytä kaikki

Beau Champ: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Beau Champ? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.