Lisää päivät

Bel OmbreAjokokemukset

Suosituksemme kategoriassa Bel Ombre Ajokokemukset

Bel Ombren luonnonsuojelualue: Quad Bike Tour

1. Bel Ombren luonnonsuojelualue: Quad Bike Tour

Bel Ombren luonnonsuojelualue sijaitsee vehreässä kasvillisuudessa ja on paras paikka luoda yhteys luontoon ja nauttia Mauritiuksen parhaasta mönkijäseikkailusta. Lähde uskomattomalle seikkailuradalle, joka vie sinut pois kuljettujen polkujen varsilta ja tutustumaan yhteen saaren koskemattomimmista paikoista. Nauti täysin kesyttämättömillä poluilla kuoppainen ajelu koskematon ympäristö ja löydä samalla endeemisiä kasvi- ja eläinlajeja. Tapaat lepakoita, metsäapinoita, vaaleanpunaisia kyyhkyparvia, villisikoja ja/tai ehkäpä vapaasti liikkuvan jaavahirvilauman. Ratsastuksesta tulee unohtumaton pitkin jylhiä, puiden reunustamia polkuja, jotka mutkittelevat suojelualueen läpi Cascade Frédéricalle tai Cascade l'Exempleen. Uppoudu vehreään luontoon kuin koskaan ennen ja nauti intensiivisestä tutkimusretkestä. Henkeäsalpaavat panoraamakuvat lumoavat sinut, ja pysähdyt katselemaan luontoäidin kauneutta. Voit myös uida vesiputouksilla sääolosuhteista riippuen. Ajaminen sokeriruokopeltojen halki, joiden toisella puolella on vuoristoja ja toisella puolella rannikkoa, on täydellinen tapa rentoutua ja pitää hauskaa niin arkisin kuin viikonloppuisin. On tarpeetonta mainita, että mukana on kaikkein kohteliaimmat ja asiantuntevimmat oppaat, jotka näyttävät tietä. Voit kysyä heiltä lisää eri pysähdyspaikoista ja paljastaa Bel Ombren ihanan ekosysteemin salaisuudet. He kertovat sinulle myös lisää eläimistöstä ja kasvistosta, joita varmasti kohtaat ratsastuksen aikana.

Mauritius: Bel Ombren luonnonsuojelualue Buggyn ajelu

2. Mauritius: Bel Ombren luonnonsuojelualue Buggyn ajelu

Tutustu Bel Ombren luonnonsuojelualueen kauneuteen jännittävällä kahden tunnin buggiajelulla, jonka luvataan tyydyttävän seikkailunjanosi. Discovery Trail -kierroksemme tarjoaa kattavan tutustumisen suojelualueen viehättäviin näkymiin ja piilotettuihin helmiin. Zoomaa luonnonkauniita polkuja pitkin ja ihaile ympärilläsi olevan eläimistön ja kasviston upeaa luonnonkauneutta samalla, kun asiantuntijaoppaamme antavat kiehtovia tietoja suojelualueen ainutlaatuisesta ekosysteemistä ja villieläimistöstä. Mukavat, turvalliset ja nopeat buggyt takaavat hauskan ja jännittävän kokemuksen yksinseikkailijoille tai ystävä- ja perheryhmille. Älä missaa tätä unohtumatonta kokemusta Frédérican henkeäsalpaavasta luonnonsuojelualueesta ja villieläimistä. Varaa nyt ja valmistaudu löytämään tämän upean kohteen parhaat puolet tyylillä.

200 km Moto Tour: Moto Moto: Tuore tapa kokea saari

3. 200 km Moto Tour: Moto Moto: Tuore tapa kokea saari

Nauti ajelusta saaren etelä- ja lounaisosissa ja sen parhaista nähtävyyksistä tällä koko päivän kestävällä matkalla. 200 kilometrin pituinen reitti kulkee enimmäkseen rannikkoteitä pitkin ja sisältää joitakin tunnettuja valokuvauspysähdyksiä Macondén näköalapaikalta Baie du Capissa Blue Bayn merensuojelualueelle ja Chamarelin mutkittelevien vuoristoteiden kautta, jotka johtavat Ganga Talaon rituaalipaikalle. Seuraa auringonlaskua paluumatkalla, ja miksi et pysähtyisi virkistäytymään Le Morne Brabantin maailmanperintökohteessa? ‍Tältä reitiltä löydät suurimman osan pyöräilijöistä, jotka lähtevät pyöräilemään viikonloppuisin... ja syystä! The Island Riden filosofiana on tarjota räätälöity kokemus, joka kerta. Kertokaa meille, mitä haluatte tehdä, me mukautumme aina mielellämme. Voit ajaa pyörillä joko itse tai osallistua matkustajana. Mene yksinoikeudella kahdenkeskiselle retkelle oppaan kanssa tai varaa kokemuksesi kuljettajan kanssa pienille ryhmille.

3 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Bel Ombre, Ajokokemukset

Ajokokemukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Bel Ombre?

Bel Ombre, Ajokokemukset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Bel Ombre: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bel Ombre? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.