Lisää päivät

Bel OmbreVeneet ja huvijahdit

Suosituksemme kategoriassa Bel Ombre Veneet ja huvijahdit

Île aux Bénitiers: Bénénier Bénierit: Uinti delfiinien kanssa & BBQ-lounas

1. Île aux Bénitiers: Bénénier Bénierit: Uinti delfiinien kanssa & BBQ-lounas

Aloita retki noutamalla sinut hotellilta klo 6:00 tai 7:00 riippuen siitä, missä päin saarta olet. Lähde sitten seikkailulle, jossa kohtaat delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä. Katsele delfiinien uintia pikaveneen ympärillä ja liity niiden joukkoon veteen uimaan. Vietä sen jälkeen aikaa snorklaamalla koralliriutalla trooppisten kalojen kauniiden värien keskellä. Jatka retkeäsi vierailemalla Benitiersin saarella, jossa nautit grilliaterian. Kuljettaja palaa hotellillesi turvallisesti retken jälkeen.

Mahebourg: L'île des Deux Cocos -saaren veneretki lounaalla

2. Mahebourg: L'île des Deux Cocos -saaren veneretki lounaalla

Tällä retkellä voit viettää päivän Île des Deux Cocosin valkoisella hiekalla. Aloitat noutamalla sinut hotellistasi ja suuntaat saarelle. Seitsemän tunnin aikana voit tutustua Blue Bayn merikansallispuistoon, rentoutua valkoisella hiekkarannalla tai snorklata. Retkeen sisältyy myös grilliruokailu. Voit hypätä kirkkaisiin vesiin uimaan ja tutustua alueeseen omaan tahtiisi, minkä jälkeen palaat hotelliisi.

Bel Ombre : yksityisvene, uida delfiinien kanssa lounaalla.

3. Bel Ombre : yksityisvene, uida delfiinien kanssa lounaalla.

Elijah jakaa kanssasi intohimonsa yhä villiä ja viehättävää aluettaan kohtaan, joka on säilynyt turistien myllerrykseltä. Hän vie sinut veneellä laguunin poikki, josta avautuu näkymä myyttiselle Le Mornen vuorelle. Sinulla on mahdollisuus harjoitella snorklausta lähellä koralliriuttaa, jossa sinulla on mahdollisuus uida delfiinien kanssa. Sesonkiaikana voit myös tarkkailla valaiden majesteettisia hyppyjä. Lounas merelle päin, grilliruokaa yksinomaan tuoreista ja paikallisista tuotteista (+ hummeri). Poikkeuksellinen ympäristö, josta on näkymä Unescon maailmanperintökohteeseen kuuluvalle Le Morne -vuorelle. Täysin yksityinen risteily, jolla on oma kippari. Lounaan laatu, tuoreet ja kausittaiset tuotteet, kaukana "all you can eat" -lähestymistavasta. Elie, oppaasi, jolla on yli 20 vuoden kokemus kipparina, toivottaa sinut tervetulleeksi. Turvatoimet Meillä on ajan tasalla oleva turistikuljetuslupa veneellä, meidät tarkastetaan säännöllisesti. Meillä on myös vakuutus ja kaikki tarvittavat varusteet turvallisuutesi takaamiseksi (pelastusliivit).

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Bel Ombre, Veneet ja huvijahdit

Veneet ja huvijahdit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Bel Ombre?

Mitkä ovat kohteen Bel Ombre parhaat Veneet ja huvijahdit?

Bel Ombre: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bel Ombre? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.