Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Belfast

Kulttuurikohteet, konsertit ja katutaide ovat vain alkupala Pohjois-Irlannin pääkaupungista.

Belfast: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Belfast parhaat nähtävyydet?

Belfast: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Belfast? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Belfast : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 16 715 arvosteluun

Jättiläisten maantie oli uskomaton kokemus. Sillä on mukava pieni vaellus ja henkeäsalpaavat näkymät, kun käännät ympäri ja alas kauniisiin kiviin. Matkaopas Gavin teki erinomaisen työn selittäessään Pohjois-Irlannin historiaa ja osoittautui erittäin osaavaksi. Pysäkki valtaistuimien sijainnissa ja köysisilta olivat erittäin viileitä ja auttoivat antamaan mukavan tauon matkalla bussista. Bussikuljettaja Joesph teki hienoa työtä navigoidessaan Irlannin kapeilla maanteillä.

Se oli täydellistä! Nautin todella matkastamme, koska meillä oli vauva kanssamme. Haluan kiittää sinua matkaoppaamme Gavinista! (Olen pahoillani, jos kirjoitan väärin) Hän oli todella kärsivällinen kanssamme, kun myöhästyimme yleensä linja-autoon! Yleensä se oli hieno matka Gavinin kanssa selittäen meille monia asioita vierailtamme paikojen historiasta. Haluan myös kiittää Josephia, koska se pitää meidät turvassa ja ajaa meidät kaikkiin näihin paikkoihin.

We've had a great day trip to Northern Ireland with Finn McCools Tours and our guide Dan. In just one day you get to see a lot, the tour is very efficient and it has exceeded our expectations. Thanks to Dan the bus ride wasn't boring.

Great experience to see these different places and walk and enjoy Giant Gause amazing views. Warmlyvrecomnend this tour. The guide and driver were so friendly and we learn a lot during this tour (22th July). Warm recommendation.!

Todella kokemisen arvoinen retki! Sateesta huolimatta nähtävyydet olivat parasta Irlantia jota halusinkin nähdä!