Tekemistä kohteessa
Belfast

Kulttuurikohteet, konsertit ja katutaide ovat vain alkupala Pohjois-Irlannin pääkaupungista.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Belfast: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Belfast parhaat nähtävyydet?

Kohteen Belfast parhaat nähtävyydet ovat:

Suunnittele vierailusi

 • Belfastin matkan suositeltu kesto

  Kaupungin nähtävyyksiin ja tunnelmaan ehtii tutustua rauhalliseen tahtiin noin neljässä päivässä. Varaa aikaa muutama lisäpäivä, mikäli haluat tehdä päiväretkiä esimerkiksi Carrickfergusin linnalle tai Giant's Causewaylle.

 • Kaupungissa liikkuminen

  "Kaupungin keskustaan ja sen päänähtävyyksiin voi tutustua helposti jalan. Belfastissa on myös Metro-nimellä tunnettu bussiverkosto, joka toimii klo 6.00-23.00. Julkisen liikenteen pääsolmukohta sijaitsee Donegall Squarella. Myös taksilla kulkeminen on hyvä vaihtoehto varsinkin, jos myöhästyt viimeisestä bussista.
  Automatka Carrickfergusin linnalle kestää noin 30 minuuttia. Linnalle pääsee myös junalla Belfastin päärautatieasemalta 30 minuutin välein. Junamatka kestää yhtä kauan kuin automatka."

 • Belfastin majoitusvinkit

  Majoitu keskustassa, esimerkiksi Cathedral Quarterissa, joka on yöelämän, ravintoloiden, pubien ja taiteen keskus. Myös Quaan's Quarter -alueella on kauppoja, kahviloita ja baareja.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti, iiri ja ulsterskotlanti
 • Rahayksikkö
  Punta (£)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +44
 • Paras aika vierailla
  Suosituin vierailuaika kestää toukokuusta syyskuuhun. Lämpötilat ovat tuolloin miellyttävimmillään ja kaupungissa on paljon tapahtumia, markkinoita ja karnevaaleja. Vieraile toukokuussa tai syyskuussa, mikäli haluat kesäkauden edut vähemmällä ihmismäärällä.

Belfast: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Belfast? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Belfast : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 13 110 arvosteluun

Jättiläisten maantie oli uskomaton kokemus. Sillä on mukava pieni vaellus ja henkeäsalpaavat näkymät, kun käännät ympäri ja alas kauniisiin kiviin. Matkaopas Gavin teki erinomaisen työn selittäessään Pohjois-Irlannin historiaa ja osoittautui erittäin osaavaksi. Pysäkki valtaistuimien sijainnissa ja köysisilta olivat erittäin viileitä ja auttoivat antamaan mukavan tauon matkalla bussista. Bussikuljettaja Joesph teki hienoa työtä navigoidessaan Irlannin kapeilla maanteillä.

Se oli täydellistä! Nautin todella matkastamme, koska meillä oli vauva kanssamme. Haluan kiittää sinua matkaoppaamme Gavinista! (Olen pahoillani, jos kirjoitan väärin) Hän oli todella kärsivällinen kanssamme, kun myöhästyimme yleensä linja-autoon! Yleensä se oli hieno matka Gavinin kanssa selittäen meille monia asioita vierailtamme paikojen historiasta. Haluan myös kiittää Josephia, koska se pitää meidät turvassa ja ajaa meidät kaikkiin näihin paikkoihin.

We've had a great day trip to Northern Ireland with Finn McCools Tours and our guide Dan. In just one day you get to see a lot, the tour is very efficient and it has exceeded our expectations. Thanks to Dan the bus ride wasn't boring.

Todella kattava ja mielenkiintoinen kierros! Opas Andrew ja kuski Davy tekivät päivästä ikimuistoisen huolehtimalla meistä. Kierros ylitti odotukset.

Todella kokemisen arvoinen retki! Sateesta huolimatta nähtävyydet olivat parasta Irlantia jota halusinkin nähdä!