Tekemistä kohteessa
Benagil

Upeat maisemat, kauniit rannat ja viehättävä luola odottavat sinua tässä portugalilaisessa kalastajakylässä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Benagil: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Benagil parhaat nähtävyydet?

Kohteen Benagil parhaat nähtävyydet ovat:

Benagil: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Benagil? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Benagil : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 15 210 arvosteluun

Kiertue oli hieno, meillä oli hauskaa Tornado-pikaveneessä nopeuden takia. Luolat ovat unelma, mutta on sääli, ettet päässyt sieltä pois veneestä. Päästäksesi luolaan "jalan" sinun täytyy uida sinne rannalta. Järjestäjä oli super mukava. Kiertueemme oli varattu väärään aikaan ja ylittääksemme 3 tunnin odotusajan saimme osallistua Tour Ponta de Piedadeen. Tämä kiertue oli kaunis ja opas oli erittäin suloinen, informatiivinen ja hauska. Voin vain suositella molempia matkoja.

Vene ja miehistö tekivät kaikkensa osoittaakseen luolia rannikkoa pitkin. Näimme edes delfiinejä paluumatkalla ja kapteeni pysähtyi, jotta voimme ihailla niitä. Opas oli hieno ja erittäin vieraanvarainen. Kapteenin mestaruus mahdollisti luolien tarkastelun sisäpuolelta, mikä vaatii hyviä navigointitaitoja arvioimaan tulevien aaltojen voimakkuutta! Suosittelemme maksamaan lisämaksun 6 € / henkilö mennäksesi yläkerrokseen.

Rannikkoretki oli erittäin mukava. Jotkut vieraat tunsivat pahoinvointia aluksella ja loppuun saakka jotkut ihmiset makasivat maassa ja joutuivat heittämään. Sinun tulisi pitää mielessä, että kolme tuntia ovat melko pitkiä, kun aallot ovat voimakkaita. Joten jos sairasit merellä nopeasti, kannattaa mennä maalla.

Hyvin varovainen. Todella siistiä, että kyseessä on pienempi asiakasryhmä eikä mikään iso juhlavene. Näin pienessä veneessä aallot toki näkyvät paremmin, mikä oli hauskaa erityisesti lapsille. Myös pikkuvene pääsee paremmin ja paremmin luoliin.

Se on ollut hieno kokemus: Benagilin luolat, kauniit; "Tornado" -vene, erittäin nopea ja mukava; henkilökunta, poikkeuksellinen. Kaikki 10. Upea muisto perheen matkasta Algarveen.