Suosittelemamme elämykset kaupungissa Bergen, Norja

Vuonoristeily Mostraumeniin Bergenistä alkaen

1. Vuonoristeily Mostraumeniin Bergenistä alkaen

Tämä Bergenistä alkava elämys esittelee sinulle norjalaisten vuonojen kauneuden. Keskusta-alueelta alkava kierros toteutetaan mukavalla aluksella. Koe UNESCO-listattu Bryggen. Katsele vesiputousten ja vuoristojen koristamaa maisemaa Osterfjordissa. Pidemmälle mentäessä voit nähdä entistä jyrkempiä ja jylhempiä maisemia. Kippari kuljettaa sinulle lähelle vesiputousta. Tunne vesisumu kasvoillasi. Bongaile muun muassa kotkia samalla, kun katselet maisemia joko kannelta tai sisätilojen lämmöstä. Nauti myymälän antimista maisemia katsellessasi.

Bergenistä: Mostraumen-vuonon risteily

2. Bergenistä: Mostraumen-vuonon risteily

Kokeile kerran elämässä koettavaa jännitystä matkalla Norjan majesteettisten vuonojen halki Bergenistä lähtevällä luonnonkauniilla veneretkellä. Ihaile vehreitä tai jääpeitteisiä kallioita vuodenajasta riippuen ja ihaile veden peilimäisiä heijastuksia.Hyvästi. Purjehdi ulos Bergenin keskustasta, josta näet ikonisen Bryggenin upeasti vedestä käsin. Kellu 27 kilometriä pitkää, jyrkkien vuorten ympäröimää Osterfjordia pitkin ja katso, kuinka se kapenee matalaksi Mostraumenin salmeksi, jossa on voimakkaat virtaukset. Lähellä vesiputousta ja nappaa ämpärillinen jääkylmää vuoristovettä maisteltavaksi, ennen kuin käännyt takaisin ja palaat Bergeniin upeiden maisemien halki. Istu alas ja rentoudu aurinkoterassilla tai osta virvokkeita kioskista.

24 tunnin Bergen Hop-On Hop-Off -kierros kaupunkikierroksella

3. 24 tunnin Bergen Hop-On Hop-Off -kierros kaupunkikierroksella

Bergen on ollut jo lähes tuhannen vuoden ajan eri puolilta maailmaa tulevien matkailijoiden matkakohde, ja se on Norjan toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu yli 250 000 ihmistä ja joka on arviolta perustettu vuonna 1070. Norjan länsirannikolla sijaitseviin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa funikulaari, akvaario, Hansamuseo ja erittäin suositun säveltäjän Edward Griegin synnyinpaikkana Edward Grieg -museo, jossa vierailee tuhansia kävijöitä kaikkialta maailmasta. Jopa paikallinen matkailuneuvonta on oma nähtävyytensä - se sijaitsee Bergenin vanhassa pörssitalossa, joka on rakennettu vuonna 1862 ja jossa on kuuluisa freskosali, jossa on Axel Revoidin maalaamia seinämaalauksia, jotka on jo pitkään pidetty kansallisaarteena. Bergenissä on yksi maailman vanhimmista sinfoniaorkestereista, maan parhaita kuoroja, jazzmuusikoita, jotka improvisoivat läpi yön, ja oopperalaulajia. Bergenissä on myös maan ensimmäinen kansallisteatteri, ja siellä järjestetään monia kansainvälisiä festivaaleja. Kukin lippu on voimassa 24 tuntia, ja sitä voi käyttää millä tahansa hop-on hop-off -bussipysäkillä, joka vie kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Bussit kulkevat 30 minuutin välein. Kierroksen pysäkit: Pysäkki 1 - Skoltenin risteilyterminaali Pysäkki 2 - Bryggen ja Hansamuseo. Pysäkki 3 - Matkailuneuvonta ja kalamarkkinat Pysäkki 4 - Tollbodkaian näköalapaikka Pysäkki 5 - Bergenin akvaario Pysäkki 6 - Fredriksbergin linnoitus Pysäkki 7 - Kansallisnäyttämö Pysäkki 8 - Jektevikten Pysäkki 9 - Bergenin museo Pysäkki 10 - Kaupunginpuisto Pysäkki 11 - Kalamarkkinat Pysäkki 12 - Mount Floyenin köysirata Pysäkki 13 - Pyhän Marian kirkko

Bergenistä: Flamin kokopäiväristeily Sognefjordiin

4. Bergenistä: Flamin kokopäiväristeily Sognefjordiin

Nauti kokopäiväristeilystä Bergenistä Flamiin ja tutustu Sognefjordiin, maan pisimpään ja syvimpään vuonoon. Kulje rannikkokylien läpi, purjehdi Sognefjordin läpi ja tee matkan varrella pysähdyksiä, joissa sinulla on vapaa-aikaa.Hyvästi. Lähde aamulla Bergenin Strandkai-terminaalista ja risteile Norjan pisimmän ja syvimmän vuonon läpi, josta avautuvat upeat näkymät Sognefjordiin samalla, kun kukkulat laskevat kummallakin puolella. Risteilyllä ohitetaan yhteensä 11 pysähdyspaikkaa, jotka alkavat pikasatamasta, pysähtyvät pienissä upeissa kylissä Sognefjordin rantaviivan varrella aina Flamiin asti. Lähdet Bergenistä Flamin satamaan. Flamissa sinulla on vapaata aikaa tutustua tähän hämmästyttävään alueeseen ja vierailla kuuluisalla Flamin rautatiellä. Maailmassa on vain harvoja nähtävyyksiä, jotka vetävät vertoja tämän Bergenistä Flamiin suuntautuvan paluumatkan kauneudelle. Kun suuntaat rauhallisia vesiä pitkin eetterin puolelle, saat upeat näkymät kalliorannoista, virtaavista vesiputouksista ja leuanvetävistä vuorista.Hyvä. Täällä on loistavat tilaisuudet valokuviin muistoksi päivästäsi. Jos yövyt Bergenissä ja haluat vierailla Flamissa päivän ajan, ei ole parempaa tapaa tehdä se kuin Sognefjordin risteilyllä. Varaa aika ajoissa, jotta vältät pettymykset, ja nauti satumaisista maisemista tyylillä.

Bergenistä: Sightseeing Fjord Cruise Alversundin salmeen

5. Bergenistä: Sightseeing Fjord Cruise Alversundin salmeen

Purjehdi Bergenistä Alversundin puroille tällä ryhmäveneajelulla. Lähde liikkeelle Bergenin kuuluisilta kalamarkkinoilta ja ihaile näkymiä keskiaikaiseen Bergenhusin linnoitukseen, Pyhän Marian kirkkoon ja värikkääseen Bryggenin hansalaituriin. Liu'uta läpi kauniiden länsinorjalaisten maisemien City Fjordissa, Salhus Fjordissa ja Kverna Fjordissa, kun suuntaat kohti upeita Alversundin puroja. Nappaa henkeäsalpaavia valokuvia näistä upeista maisemista. Rentoutu, kun kapteeni ohjaa venettä turvallisesti kapeiden äänien, syvien vuonojen, saaristolabyrintin ja kapean Alversundin kanavan voimakkaiden virtausten läpi.

Bergen: Kaupunkikierros jalkaisin

6. Bergen: Kaupunkikierros jalkaisin

Arvosta, miksi monet ihmiset pitävät Bergenia Norjan kauneimpana kaupunkina rentouttavalla kävelykierroksella kaupungin läpi. Sen lisäksi, että paikallinen opas saa kiehtovia yksityiskohtia kaupungin 950-vuotisesta historiasta, se tarjoaa todellisen sisäpiiriläisen näkökulman asukkaisiinsa, joka tunnetaan nimellä 'Bergenser'. Vågenin satamalahden merimaisema lumoaa kaupungin keskustasta alkaen. Sitten navigoi kaupungin kapeilla puukaistoilla, kun tutustut Bergenin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Kävele kalamarkkinoiden, teatterin ja vanhan paloaseman ohi ja kuule, kuinka historialliset asukkaat, kuten Edvard Grieg ja Henrik Ibsen, auttoivat muokkaamaan Bergeniä. Jatka Bryggenin alueelle nähdäksesi sen ikoniset värikkäät puutalot. Tämä maailmanperintökohde on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa, ja siellä on monia vilkkaita kahviloita, ravintoloita ja baareja. Täältä saat tietoa siitä, kuinka 400 vuotta sitten kuivattua turskaa varastoitiin Bryggeniin ja vietiin kaikkialle Eurooppaan, mikä teki Bergenistä tärkeimmän kauppakaupungin Skandinaviassa tuona aikana. Ota selvää, mikä oli Hansaliitto, sen vaikutukset kauppaan ja kuinka vierailevien saksalaisten kauppiaiden elämä pelasi täällä.

Bergen: Kävelyretki menneisyyteen ja nykypäivään

7. Bergen: Kävelyretki menneisyyteen ja nykypäivään

Tutustu Bergenin historiallisiin nähtävyyksiin ja paikallisiin nähtävyyksiin opastetulla kävelykierroksella. Tutustu kaupungin historiaan ja nykyelämään asiantuntevan paikallisoppaan johdolla.Hyvästi. Tapaaminen Rosenkrantz-tornilla, joka on Bergenhusin linnoituksen sisällä sijaitseva rakennus. Aloita opettelemalla Bergenin kuninkaallisesta ja poliittisesta menneisyydestä ja tutustu kaupungin mahtavaan linnoitukseen.Hyvästi. Kävele lyhyen kävelymatkan päässä Bryggeniin, Bergenin Unescon maailmanperintökohteeseen. Vaeltele kapeilla kujilla ja tutustu yli 500 vuoden historiaan, ja ehkä pääset jopa maistamaan, mitä menneisyyden hansakauppias kävi täällä kauppaa. Kun olet tutustunut kaupungin historiaan, on aika lähteä pois kuljettujen polkujen varsilta. Kuljeskele historiallisen asuinalueen kapeilla kujilla, joissa opit Bergenin puuarkkitehtuurista, keskivertoihmisen elämästä 1700- ja 1800-luvuilla ja myös siitä, millaista on asua täällä nykyään. Kierroksen viimeinen osa vie sinut Bergenin suosituimpien ruokapaikkojen ohi, jossa voit oppia lisää kaupungin vilkkaasta elämästä ja siitä, mitä norjalaiset rakastavat syödä. Ohitat Floibanenin köysirata-aseman, joten kun päädyt matkailutoimistoon, sinulla on jo paljon ideoita siitä, mitä tehdä Bergenissä loppuelämäsi aikana.

Bergen: Itseopastettu edestakainen kokopäiväretki

8. Bergen: Itseopastettu edestakainen kokopäiväretki

Siirry Bergenin rautatielle, jossa nouset mukavaan junaan, joka vie sinut luonnonkauniille matkalle Vossiin. Jää pois Vossissa ja vaihda bussiin, joka ajaa alueen viehättävien kylien läpi Gudvangeniin. Toukokuun ja syyskuun välisenä aikana bussi kulkee myös jyrkkää tietä Stalheimskleivaan, joka koostuu hiusneuloista ja eeppisistä näkymistä. Kun saavut Gudvangeniin, nouse kahden tunnin premium-luokan vuonoristeilylle modernilla hybridiveneellä ja kulje Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvien vuonojen halki. Tutustu sekä Aurlandsfjordiin, joka on viehättävä vuono ja josta avautuvat upeat näkymät, että vuorten reunustamaan Nærøyfjordiin, joka on yksi Euroopan kapeimmista. Mene maihin Flåmissa, jossa nouset vielä toiseen junaan, joka kulkee Flåmin rautatietä. Reitillä avautuvat panoraamanäkymät tekevät varmasti vaikutuksen. Hyödynnä matkan varrella olevat valokuvausmahdollisuudet ympäröivistä vuonoista. Poistu laivasta Myrdalissa ja nouse takaisin Bergenin rautatien kyytiin, jolloin palaat matkan lähtöpaikkaan.

Bergen: Nærøyfjordin risteily ja Flåmin rautatiekierros itseopastettuna

9. Bergen: Nærøyfjordin risteily ja Flåmin rautatiekierros itseopastettuna

Matkaile Norjan kauniiden luonnonmaisemien halki tällä Bergenistä lähtevällä itseopastetulla kiertomatkalla. Jätä kaupunki taaksesi ja kiertele laivalla Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaa Nærøyfjordenia ja aja yhdellä maailman jyrkimmistä rautateistä Flåmista Myrdaliin.Hyvästi. Aloita matkasi Bergenin rautatieasemalta ja nauti panoraamanäkymistä luontoon, kun lähdet kohti Vossia. Kun olet Vossissa, nouse bussiin Gudvangeniin ja pysähdy matkan varrella Stalheimissa kesäkuukausina. Kiipeä Gudvangenissa moderniin sähköveneeseen maisemaristeilyä varten.Hyvinvointiveneen kyytiin. Nauti rentouttavasta ajelusta järvellä ja katsele kunnioitusta herättävää Nærøyfjordia, jota ympäröivät korkeat vuoret. Poistu laivasta Flåmissa jatkaaksesi seikkailuasi sen ikonisen rautatien kyydissä. Myrdaliin suuntautuvalla 20 kilometrin matkalla voit ihailla mahtavia vuoria ja kuuluisaa Kjosfossenin vesiputousta. Päätä kokemuksesi Myrdalin asemalla ja vaihda sitten Bergenin linjalle palataksesi takaisin lähtöpaikalle.

Bergen: Øygardenin saaret Opastettu melontaretki

10. Bergen: Øygardenin saaret Opastettu melontaretki

Opastettu melontaretki Øygardenin saarilla Bergenin ulkopuolella on ehdottomasti yksi 10 tärkeimmästä kohteesta Bergenissä. Tällä aloittelijan tasoisella retkellä koet rannikon villieläimiä, kuulet tarinoita paikallisesta kulttuuri- ja luonnonhistoriasta ja nautit herkullista ruokaa, joka on valmistettu paikallisesti hankituista raaka-aineista. Tämä retki on parasta lääkettä kehollesi ja sielullesi! Vain 40 minuutin päässä Bergenistä (autolla), Haemme sinut Bergenin turisti-infon ulkopuolelta. Tällä retkellä voit turvallisesti tutustua Bergenin ympärillä oleviin paikallisiin saariin paikallisen oppaan asiantuntemuksella. Et tarvitse melontakokemusta, sillä annamme opastusta turvallisuus- ja pelastustekniikoihin. Käytämme tukevia kaksoiskajakkeja. Tämä retki antaa sinulle maistiaisen luonnosta ja osoittaa, että voit hallita turvallisesti uuden kokemuksen. Ehkä haluat maistaa merilevää tai katkarapuja kajakkisi alla? Sen lisäksi, että opit jääkaudesta ja esihistoriallisesta elämästä tällä alueella. Saarekkeiden keskellä on myös runsaasti linnustoa. Jos katsot alas kristallinkirkkaiden vesien läpi, näet pieniä rapuja, katkarapuja ja ehkä lohen hyppimässä kajakkisi vieressä, ja jos katsot ylös, saatat nähdä kotkan! Kierroksen aikana pysähdymme lepäämään noin puoleksi tunniksi yhdelle kauniista saarista. Sinulle tarjoillaan herkullinen paikallinen lounaspaketti, voileipiä ja omenamehua paikalliselta tilalta, jonka voit nauttia rentoutuessasi ja nauttiessasi rauhallisesta ilmapiiristä, voit valita lounastyypin varausvalikosta. Pukeudu ulkoiluun sopivasti, tuuli-/ sadetakki ja vedenpitävät housut. Meillä on tämä lainattavissa, jos sinulla ei ole. Käytämme yleensä vakaita kaksoiskajakkeja, joita jokainen voi käsitellä turvallisesti.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Bergen, Norja
Tämä viehättävä norjalainen kaupunki yhdistää värikkäitä puutaloja, upeita vuonoja ja majesteettisia vuoria.

Parhaat aktiviteetit

Bergen, Norja: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

59 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Bergen, Norja: Koe enemmän

Näytä kaikki

Bergen, Norja: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bergen, Norja parhaat nähtävyydet?

Bergen, Norja: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bergen, Norja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.