1. Saksa
  2. Berliini

Berliini: Capital Tourin pimeä puoli

Tuotteen tunnus: 203206
Näytä galleria
COVID-19-tilanteen vuoksi retket, nähtävyydet ja paikat tässä paikassa voivat olla tilapäisesti suljettu tai peruttu. Katso viimeisimmät tiedot matkatietojen päivityssivultamme. Lue lisää.
Tutustu eri puolelle Saksan pääkaupunkia tällä kammottavalla kiertueella! Käy paikoissa, joissa tapahtui raivoja asioita, ja missä pahaa ilmapiiriä voi edelleen tuntea tänään.
Tietoa tästä aktiviteetista
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Kesto: 1,5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
saksa
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Valitse osallistujat ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
  • Tutustu Berliinin keskustan hirveisiin legendeihin ja pelottaviin tosiasioihin
  • Tutustu pimeisiin paikkoihin, joita jopa paikalliset eivät tiedä
  • Kävele kaupungin sydämessä ja katso joitakin sen vähemmän tunnettuja sivustoja
Koko kuvaus
Tutustu eri puolelle kaupunkia tämän kammottavan ja pelottavan kiertueen! Jos ajattelet Berliinistä yöllä, sen myrskyisä yöelämä, kimalteleva lajittelu ja kirkkaasti valaistu kaduilla saattaa tulla mieleen. Mutta missä on paljon valoa, on myös paljon varjoa. Jos haluat nähdä kaupungin iltapäivän takana, tämä kammottava kiertue voi auttaa sinua törmätä Berliinin varjoisiin lukuihin.

Noitia, aaveita ja demoneja on aina vedetty Berliiniin, kaupunkiin, joka on täynnä hirveitä, hirveitä paikkoja. Kun olet kokenut oppaasi, pyydät ensin Saint Francisilta suojautumaan sinut vaaroilta, jotka ovat pimeässä. Sitten on aika lähteä käymään paikoissa, joissa on tapahtunut kaikkein kammottavia asioita, mukaan lukien julma noita metsästää ja kauhistuttavia teloituksia.

Jos olet onnekas (tai onneton!), Saatat kohdata hirvittävän "valkoisen naisen" ja muita salaperäisiä olentoja yöstä. Katso paikkakunnat, joissa gallows oli seisomassa, ja missä jotkut viattomat sielut saattavat vielä olla pahaa tänään. Kun tutustut Berliiniin, kuulet tarinoita suurista katastrofeista, jotka Berliini on kestäneestä oppaastasi. Jos etsit ainutlaatuista ja pelottavaa kokemusta, tämä on todella unohtumaton kiertue!
Sisältää
  • Matkaopas
  • Pieni lahja kiertueen jälkeen
Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Ole hyvä ja tapaa lähellä fransiskaaniluostarin raunioiden sisäänkäyntiä. Vasemmalla puolella on iso kivi, 20 metriä sisäänkäynnistä. Oppaasi ei pukeudu pukuun.

Avaa Google Maps ⟶

alkaen 18 € per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,6 / 5
perustuen 80 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,8/5
Organisointi
4,8/5
Hinta-laatusuhde
4,4/5
Turvallisuus
4,8/5

Järjestäjä:

DIE STADTSPÜRER®

Tuotteen tunnus: 203206