Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Opastettu kierros

Berliini: Feuerle Collection opastettu kierros ja pääsylippu.

Aktiviteetin tarjoaja: The Feuerle Collection

Berliini: Feuerle Collection opastettu kierros ja pääsylippu.

Aktiviteetin tarjoaja: The Feuerle Collection

alkaen 22 € per henkilö

Koe Berliinin Feuerle-kokoelma - yksityinen nykytaiteen museo, kiinalaiset keisarilliset huonekalut ja muinainen Kaakkois-Aasian taide mukanaolevan vierailun aikana. Inspiroi taideteokset ja hienostunut museon muotoilu.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 1 tunti
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Kohtaaminen keisarilliset ja oppineet kiinalaiset huonekalut, varhainen khmer-veistos ja kansainvälinen nykytaide.
 • Tutustu ensimmäiseen tilapäiseen näyttelyyn Silk Room-Edmund de Waaliin
 • Löydä brittiläisen arkkitehdin John Pawsonin kunnostama entinen toisen maailmansodan aikainen tietoliikennebunkkeri.
 • Tutustu maanalaiseen järveen, joka sopii täydellisesti valosuunnitteluun ja taideteoksiin.
 • Nauti hiljaisesta, liikkuvasta detoxista ja synesteettisestä vierailusta.
Koko kuvaus
Feuerlen kokoelmassa yhdistyvät kansainväliset nykytaiteilijat, keisarilliset kiinalaiset huonekalut ja Kaakkois-Aasian muinaistaide. Brittiläisen arkkitehdin John Pawsonin kunnostamassa entisessä toisen maailmansodan aikaisessa bunkkerissa sijaitseva museo kannustaa keskustelemaan eri aikakausien ja kulttuurien välillä. Kun tutustut kokoelmiin, saat uuden näkökulman antiikin ja nykyajan teoksiin, joita ympäröi vaikuttava arkkitehtuuri ja hienostunut valosuunnittelu, joka stimuloi kaikkia aisteja. Tapaa asiantunteva oppaasi ja aloita kävelykierros kokoelmissa. Ihaile khmerien kivi-, pronssi- ja puuveistoksia 7.-13. vuosisadalta, keisarillisia kiinalaisia lakka- ja kivihuonekaluja. Lisäksi löydät puisia ja kivisiä kiinalaisia Scholar-huonekaluja Han-dynastian ja Qing-dynastian ajalta 200 eaa. ja 18. vuosisadan väliseltä ajalta. Niitä täydentävät nykytaiteilijoiden, kuten Cristina Iglesiasin, Anish Kapoorin, Zeng Fanzhin, James Lee Byarsin, Nobuyoshi Arakin ja Adam Fussin teokset. Tutustu siihen, miksi museon perustaja Désiré Feuerle on valinnut ja kerännyt kaikki nämä teokset. Hän on aasialaisen taiteen tuntija, joka oli edelläkävijä antiikkiesineiden ja nykytaiteen rinnastamisessa 1990-luvulla järjestetyissä uraauurtavissa näyttelyissä. Ensimmäiseen Silk Room -näyttelyyn voi tutustua myös 8. huhtikuuta 2022 asti kokoelman yläkerran pohjakerroksessa. Silkki-huoneessa on keskitytty brittiläisen taiteilijan ja kirjailijan Edmund de Waalin viimeaikaisiin teoksiin, jotka on asetettu vastakkain kokoelman ennennäkemättömien teosten kanssa. "Näyttelyn ideana on asettaa vastakkain Edmund de Waalin teosten runollinen sisältö ja 6.-16. vuosisadan poikkeuksellisten aasialaisten saavutusten ajaton luonne. De Waal on nykytaiteilija, mutta hänen sielunsa näen Rembrandtissa, Italian renessanssimaalareiden kauneudessa ja historiallisessa filosofiassa. De Waal on tarinankertoja, joka kuljettaa sinut pimeisiin maisemiin, mutta myös valon kauneuteen. Siksi de Waalin aallot löytyvät sekä muinaisesta aasialaisesta taiteesta että eurooppalaisten Wunderkammern-mestareiden suurista saavutuksista, ikään kuin ne nähtäisiin Morandin silmin. de Waal luo maagisia mielikuvituslaatikoita, jotka pitävät sisällään kauneuden katsojan silmissä. Useimmat ihmiset näkevät hänet yhteydessä posliiniin, mutta mielestäni hänen posliinia käyttävät luomuksensa menevät paljon pidemmälle ja ylittävät sen tunteen, jonka posliini luo silmissämme." (Désiré Feuerle) Kiitämme Edmund de Waalin studiota ja Galerie Max Hetzleriä Berliinissä.
Sisältää
 • Pääsylippu The Feuerle Collection -kokoelmaan
 • Ensimmäinen silkkihuoneen väliaikainen näyttely, Edmund de Waal ja näkemättömiä teoksia Feuerlen kokoelmasta.
 • Opastettu näyttelyvierailu
 • Kuljetus museoon ja takaisin
 • Ruokaa ja juomia
Ei sovellu
 • Alle 16-vuotiaat lapset

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene suoraan Feuerle-kokoelman sisäänkäynnille, Hallesches Ufer 70, 10963 Berliini, Saksa

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Lemmikkieläimet
 • Ruoat ja juomat
 • Videotallennus
 • Kamerat
 • Matkapuhelimet
 • Näyttelyesineiden koskettaminen
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,8 /5

perustuen 29 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,1/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

A little quirky but very interesting art in an unusual setting, perfectly put into scene. Great ideas to present sculptures - mostly Cambodian figures - and pieces of furniture but be prepared to lock phones and belongings into a locker, stand in the nearly total dark for the first 5 minutes listening to „music“ (or sounds) adapting to the darkness. Afterwards everything was perfectly illuminated and we enjoyed the hour of art sensually perceived. And, yes, there are also several pieces of erotic art photos showing Asian women! Definitely different and very worth it!

Lue lisää

31. heinäkuuta 2022

Käännä

fantastic location. the guides english was terrible however. would have been good to have some more context and information

18. marraskuuta 2022

Käännä

A Berlin hidden gem, really worth a visit

22. lokakuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 339986