1. Saksa
 2. Berliini
 3. Spree-joki

Berliini: Valtiopäivätalon täysistuntosali & kupoli saksaksi

Tuotteen tunnus: 49448
Näytä galleria
Nauti jännittävästä kahden tunnin kierroksesta Berliinin hallintoalueella sekä Valtiopäivätalossa. Opi lisää historiasta, arkkitehtuurista sekä jokapäiväisestä politiikasta hallintoalueella ja vieraile Valtiopäivätalon täysistuntosalissa sekä kupolissa.
Tietoa tästä aktiviteetista
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Kesto: 2,5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
saksa

Valitse osallistujat ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti opastetusta kierroksesta vaikuttavissa hallintorakennuksissa Spree-joen varrella
 • Vieraile Berliinin Valtiopäivätalossa
 • Näe liittokanslerin virasto sekä Berliinin muurin muistomerkki
 • Opi lisää kaupungin jakautumisesta
 • Vieraile kattoterassilla Valtiopäivätalon lasikupolin alla ja ihastele Berliinin henkeäsalpaavia näkymiä
Koko kuvaus
Koe jännittävä ja monipuolinen kierros Berliinissä informatiivisen kävelyn aikana hallintoalueen läpi kulkiessasi. Vieraile Valtiopäivätalon täysistuntosalissa sekä kupolissa ja tutustu hallintoalueen historiaan 45 minuutin kävelyn aikana Spree-joen varrella. Näe vanhoja hallintorakennuksia sekä moderneja hallituksen ja parlamentin rakennuksia, jotka on rakennettu vuoden 1995 jälkeen. Näe Jakob-Kaiser-Haus, Marie-Elisabeth-Lüders-Haus sekä Saksan liittokanslerin virasto.

Kierroksen ulkona järjestetyn osuuden jälkeen kuljet turvatarkastuksen läpi päästäksesi Valtiopäivätaloon. Kuuntele mielenkiintoista puhetta täysistuntosalissa ja opi tärkeää tietoa Saksan parlamentaarisesta historiasta sekä kiinnostavia yksityiskohtia itse Valtiopäivätalosta. Opi lisää rakennuksen historiasta ja arkkitehtuurista sekä brittiläisen arkkitehdin Sir Norman Fosterin jälleenrakennustöistä, jotka muuttivat sen yhdeksi moderneimmista ja innovatiivisimmista parlamenttirakennuksista maailmassa.

Kierroksen kohokohta on vierailu Valtiopäivätalon kattoterassilla ja kupolissa. Täällä pääset nauttimaan Berliinin henkeäsalpaavasta näkymästä. Voit viipyä Valtiopäivätalon huipulla niin kauan kuin haluat, kunhan poistut ennen sulkemisaikaa, joka on keskiyöllä.
Sisältää
 • Opastettu kierros hallintoalueen läpi saksaksi, muita kieliä ei ole saatavilla
 • Kaikkien muodollisuuksien hoitaminen Saksan liittopäivien vierailua varten
 • Vierailu Valtiopäivätalon täysistuntosalissa, kattoterassilla ja kupolissa
Ei sisällä
 • Kuljetus aloituspaikkaan

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

ARD studiolla, osoitteessa Wilhelmstraße 67 A (Reichstaguferin kulmassa), Marschallbrücken vieressä

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Ota mukaasi
 • Passi tai henkilökortti
Ei sallittu
 • Ylisuuret matkatavarat
Hyvä tietää ennen lähtöä
Otathan huomioon, että tämä kierros selostetaan VAIN saksaksi. Monimutkaisista poliittisista aiheista johtuen kierroksella vaaditaan erittäin hyvää saksan kielen taitoa.

Kaikkien Valtiopäivätalon vierailijoiden tulee läpäistä henkilötietojen tarkastus etukäteen ja kulkea turvatarkastuksen läpi paikan päällä. Tämän takia kaikkien vieraiden tulee ilmoittaa yksityiskohtaiset henkilöllisyystiedot Valtiopäivätalolla rekisteröitymistä varten. Ilmoitathan jokaisen osallistujan koko nimen (ei pelkkiä nimikirjaimia) ja syntymäajan. Ilmoitathan yhden tai kaksi vaihtoehtoista vierailupäivää sitä varalta että ensimmäinen valintasi ei ole saatavilla.

Otathan huomioon, että mikäli et ilmoita vaadittuja tietoja varausta tehdessäsi, sinua ei voida rekisteröidä Valtiopäivätalon vierailua varten.

Pääsy täysistuntosaliin ja kupoliin ovat maksuttomia. Kierroksen hinta sisältää asiantuntevan oppaan johtaman kierroksen, matkanjärjestäjän sekä rekisteröitymisen Saksan liittopäivillä.

alkaen 14 € per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,7 / 5
perustuen 2925 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,7/5
Organisointi
4,7/5
Hinta-laatusuhde
4,5/5
Turvallisuus
4,8/5

Järjestäjä: