1. Saksa
 2. Berliini
 3. Valtiopäivätalo

Kävelykierros saksaksi: Hallintoalue, Reichstag ja kupoli

Tuotteen tunnus: 53868
Näytä galleria
Nauti opastetusta kierroksesta saksaksi Berliinin hallintokortteleihin ja opi lisää pääkaupungin vaiherikkaasta historiasta.
Tietoa tästä aktiviteetista
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Kesto: 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
saksa
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Valitse osallistujat ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti kiehtovasta opastetusta kierroksesta parlamenttialueelle
 • Näe edustajainhuone ja valtakunnankanslia
 • Kuuntele 45 minuutin esitystä Saksan Bundestagin täysistuntosalissa (vain saksaksi)
 • Vieraile Reichstagin lasikupolissa ja näköalaterassilla
 • Ihaile panoraamamaisemia ja näe pääkaupungin tunnetuimmat nähtävyydet
Koko kuvaus
Osallistu tiedontäyteiselle kierrokselle, joka on räätälöity politiikasta kiinnostuneille. Kierros alkaa Pariser Platzilta Akademie der Künstenin edestä, Hotel Adlonin vierestä. Kierroksen alussa oppaasi kertoo tarinoita Brandenburgin portista, Pariser Platzista ja ympäröivistä suurlähetystöistä. Valmistaudu viihdyttävään kokemukseen ja matkaan ajassa taaksepäin.

Kulkiessasi katuja Reichstagia kohti, näet vaikuttavia parlamenttirakennuksia Spree-joen varrella. Ällistele Saksan televisioaseman ARD:n päästudiota, Reichstagpräsidentenpalais-palatsia, poliitikkojen työtiloja, Berliinin muurin uhrien muistomerkkiä sekä muurin raunioita, muurin vanhaa kohtaa, parlamentin kirjastoa, Bundespressekonferenz-rakennusta ja taideteoksia Bundestagin ja Platz der Republik -aukion ympärillä. Paikalta on myös hienot näkymät Saksan moderniin valtakunnankansliaan. Kierroksen tällä 900 metrisen osuudella pääset oppimaan lisää ympärilläsi levittyvistä alueista sekä Saksan parlamentin historiasta.

Tämän kierroksen jälkeen pääset nauttimaan ilmaisesta opastamattomasta luennosta täysistuntosalissa, kupolin alla istuen. Opi tarkemmin parlamentin tehtävistä sekä velvollisuuksista, ja kuule lisää Saksan historiassa tärkeässä roolissa olleen rakennuksen tarinasta. Huomioithan, että tämä on poliittinen esitys saksaksi, eikä sitä käännetä ja kierroksen seuraamista vaaditaan erittäin hyvät saksan kielen taidot.

Näköalaterassi ja lasikupoli ovat ehdottomasti tämän kierroksen huippukohtia! Nautit huikeista näkymistä Berliinin yli; näet monumentaalisen televisiotornin, Brandenburgin portin, katedraalin, kaupungintalon, Potsdamin aukion, Tiergartenin, suurlähetystöt, Saksan valtakunnankanslian, päärautatieaseman, Gendarmenmarktin kupolit ja synagogan, Siegessäulen, vanhan länsi-Berliinin ja Kaiser Wilhelm Memorial -kirkon, Funkturmin ja paljon muuta. Kierroksen päätyttyä voit jäädä kupoliin tai terassille viettämään vapaa-aikaa.
Huomioithan:

Reichstagin sisätiloihin pääsee tutustumaan vain, jos kaikki osallistujat ovat ilmoittautuneet ennen tapahtumaan. Olkaa hyvät ja ilmoittakaa kaikki seuraavat tiedot jokaisen osallistuja kohdalta; sukunimi, nimi ja syntymäaika. Vierailukeskus käsittelee tiedot vain, jos ne ovat kokonaan täytetty ja täydellisen oikein.

Vierailu kupoliin riippuu parlamentin työtilanteesta, sekä turvallisuus- ja sääolosuhteista. Näin ollen sen toteutuminen ei ole taattu. Vielä vahvistuksen jälkeen varaukset saatetaan perua paikan päällä ilman aiempaa varoitusta. Mikäli kierros järjestetään ja Bundestag peruu kupolivierailun lyhyellä varoitusajalla, hyvityksiä ei voida myöntää.

Parlamenttitalo, Bundestag ja vierailukeskuksen palvelut ovat verorahoitettuja, joten pääsymaksuja ei peritä. Bundestagissa, lasikupolissa ja avokattoterassilla voi myös vierailla ilmaiseksi. Vierailugallerioissa vieraileminen ja osa kierroksista ovat myös ilmaisia. Kierroksen hinta sisältää kierroksen ammattilaisoppaan kanssa ja se kattaa organisointikulut sekä Bundestag-rekisteröinnin.
Sisältää
 • Parlamenttialueen kierros ammattilaisoppaan seurassa saksaksi
 • Bundestagissa vierailuun tarvittava rekisteröityminen
 • Vapaa pääsy Reichstag-rakennukseen
 • Informatiivinen 45 minuutin puhe täysistuntosalissa (riippuen poliittisesta työskentelytilanteesta - ei voida taata! Tätä varten vaaditaan sujuvat saksan kielen taidot)
 • Vierailu kupoliin ja kattoterassille (riippuen säästä, turvallisuudesta ja Bundestagin työtilanteesta - ei voida taata!)
Ei sisällä
 • Kuljetus tapaamispaikalle
 • Henkilökohtaiset kulut
 • Käännökset kierroksella
 • Opas kierroksen Reichstag-osuudella

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Akademie der Künsten sisäänkäynti osoitteessa Pariser Platz 4, 10117 Berliini. Kuvaus: Akademie der Künste sijaitsee Hotel Adlonin vieressä Brandenburgin portilla. Se on aukion ainoa rakennus, jossa on lasinen julkisivu Hyvällä säällä tapaaminen on ulkona rakennuksen edessä, muussa tapauksessa sisällä sisäänkäyntialueella. Pääset paikalle julkisilla kulkuneuvoilla: U-Bahn (metro) U55, esimerkiksi pääasemalta S-Bahn (kaupunkijuna) S1, S2, S25, esimerkiksi Potsdamer Platzilta tai Bahnhof Friedrichstrasselta Bussilinjat 100, TXL tai bussi 200 Behrenstr./Wilhelmstr. -asemalta Opas pitelee kylttiä, jossa lukee "Stadtführung Reichstag Glaskuppel".

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Ota mukaasi
 • Passi tai henkilökortti
Hyvä tietää ennen lähtöä
• Ilmoitathan kaikkien osallistujien etunimen, sukunimen sekä syntymäajan kierrosta varatessasi. Mikäli näitä tietoja ei ole ilmoitettu, varaustasi ei voida vahvistaa
• Otathan huomioon, että oppaasi ei tule ryhmän mukaan vierailun Reichstag-osuudelle
• Otathan huomioon, että Reichstagin kupolissa ei voi vieraille 16.-20.3., 6.-10.6., 13.-17.7., 21.-25.9. tai 19.-23.10. – voit kuitenkin nauttia näkymistä terassilta

Tietoa ulkomaalaisille vierailijoille:
• Opastettu kierros ja luennot täysistuntosalissa ovat kaikki saksaksi. Ryhmällesi ei voida tarjota käännöksiä
• Mikäli et osaa saksaa erittäin hyvin, älä varaa tätä kierrosta, sillä se vaatii edistynyttä saksan kielen taitoa
• Mikäli olet etsimässä kierrosta Reichstagiin jollain toisella kielellä, katsasta Brandenburgin portti ja Reichstagin kupoli -kierros (saatavilla englanniksi, ranskaksi, hollanniksi, espanjaksi ja italiaksi sekä muilla kielillä)

alkaen 15 € per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,8 / 5
perustuen 7346 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,7/5
Organisointi
4,7/5
Hinta-laatusuhde
4,6/5
Turvallisuus
4,8/5

Järjestäjä:

Berlin Kontouren

Tuotteen tunnus: 53868