Kävelykierros saksaksi: Hallintoalue, Reichstag ja kupoli

Kävelykierros saksaksi: Hallintoalue, Reichstag ja kupoli

alkaen 18,24 US$ per henkilö

Nauti opastetusta kierroksesta saksaksi Berliinin hallintokortteleihin ja opi lisää pääkaupungin vaiherikkaasta historiasta.

Tietoa tästä aktiviteetista

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Pienryhmä
Enintään 12 osallistujaa
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
saksa
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti kiehtovasta opastetusta kierroksesta parlamenttialueelle
 • Näe edustajainhuone ja valtakunnankanslia
 • Kuuntele 45 minuutin esitystä Saksan Bundestagin täysistuntosalissa (vain saksaksi)
 • Vieraile Reichstagin lasikupolissa ja näköalaterassilla
 • Ihaile panoraamamaisemia ja näe pääkaupungin tunnetuimmat nähtävyydet
Koko kuvaus
Osallistu tiedontäyteiselle kierrokselle, joka on räätälöity politiikasta kiinnostuneille. Kierros alkaa Pariser Platzilta Akademie der Künstenin edestä, Hotel Adlonin vierestä. Kierroksen alussa oppaasi kertoo tarinoita Brandenburgin portista, Pariser Platzista ja ympäröivistä suurlähetystöistä. Valmistaudu viihdyttävään kokemukseen ja matkaan ajassa taaksepäin. Kulkiessasi katuja Reichstagia kohti, näet vaikuttavia parlamenttirakennuksia Spree-joen varrella. Ällistele Saksan televisioaseman ARD:n päästudiota, Reichstagpräsidentenpalais-palatsia, poliitikkojen työtiloja, Berliinin muurin uhrien muistomerkkiä sekä muurin raunioita, muurin vanhaa kohtaa, parlamentin kirjastoa, Bundespressekonferenz-rakennusta ja taideteoksia Bundestagin ja Platz der Republik -aukion ympärillä. Paikalta on myös hienot näkymät Saksan moderniin valtakunnankansliaan. Kierroksen tällä 900 metrisen osuudella pääset oppimaan lisää ympärilläsi levittyvistä alueista sekä Saksan parlamentin historiasta. Tämän kierroksen jälkeen pääset nauttimaan ilmaisesta opastamattomasta luennosta täysistuntosalissa, kupolin alla istuen. Opi tarkemmin parlamentin tehtävistä sekä velvollisuuksista, ja kuule lisää Saksan historiassa tärkeässä roolissa olleen rakennuksen tarinasta. Huomioithan, että tämä on poliittinen esitys saksaksi, eikä sitä käännetä ja kierroksen seuraamista vaaditaan erittäin hyvät saksan kielen taidot. Näköalaterassi ja lasikupoli ovat ehdottomasti tämän kierroksen huippukohtia! Nautit huikeista näkymistä Berliinin yli; näet monumentaalisen televisiotornin, Brandenburgin portin, katedraalin, kaupungintalon, Potsdamin aukion, Tiergartenin, suurlähetystöt, Saksan valtakunnankanslian, päärautatieaseman, Gendarmenmarktin kupolit ja synagogan, Siegessäulen, vanhan länsi-Berliinin ja Kaiser Wilhelm Memorial -kirkon, Funkturmin ja paljon muuta. Kierroksen päätyttyä voit jäädä kupoliin tai terassille viettämään vapaa-aikaa. Huomioithan: Reichstagin sisätiloihin pääsee tutustumaan vain, jos kaikki osallistujat ovat ilmoittautuneet ennen tapahtumaan. Olkaa hyvät ja ilmoittakaa kaikki seuraavat tiedot jokaisen osallistuja kohdalta; sukunimi, nimi ja syntymäaika. Vierailukeskus käsittelee tiedot vain, jos ne ovat kokonaan täytetty ja täydellisen oikein. Vierailu kupoliin riippuu parlamentin työtilanteesta, sekä turvallisuus- ja sääolosuhteista. Näin ollen sen toteutuminen ei ole taattu. Vielä vahvistuksen jälkeen varaukset saatetaan perua paikan päällä ilman aiempaa varoitusta. Mikäli kierros järjestetään ja Bundestag peruu kupolivierailun lyhyellä varoitusajalla, hyvityksiä ei voida myöntää. Parlamenttitalo, Bundestag ja vierailukeskuksen palvelut ovat verorahoitettuja, joten pääsymaksuja ei peritä. Bundestagissa, lasikupolissa ja avokattoterassilla voi myös vierailla ilmaiseksi. Vierailugallerioissa vieraileminen ja osa kierroksista ovat myös ilmaisia. Kierroksen hinta sisältää kierroksen ammattilaisoppaan kanssa ja se kattaa organisointikulut sekä Bundestag-rekisteröinnin.
Sisältää
 • Parlamenttialueen kierros ammattilaisoppaan seurassa saksaksi
 • Bundestagissa vierailuun tarvittava rekisteröityminen
 • Vapaa pääsy Reichstag-rakennukseen
 • Informatiivinen 45 minuutin puhe täysistuntosalissa (riippuen poliittisesta työskentelytilanteesta - ei voida taata! Tätä varten vaaditaan sujuvat saksan kielen taidot)
 • Vierailu kupoliin ja kattoterassille (riippuen säästä, turvallisuudesta ja Bundestagin työtilanteesta - ei voida taata!)
 • Kuljetus tapaamispaikalle
 • Henkilökohtaiset kulut
 • Käännökset kierroksella
 • Opas kierroksen Reichstag-osuudella

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Akademie der Künsten sisäänkäynti osoitteessa Pariser Platz 4, 10117 Berliini. Kuvaus: Akademie der Künste sijaitsee Hotel Adlonin vieressä Brandenburgin portilla. Se on aukion ainoa rakennus, jossa on lasinen julkisivu Hyvällä säällä tapaaminen on ulkona rakennuksen edessä, muussa tapauksessa sisällä sisäänkäyntialueella. Pääset paikalle julkisilla kulkuneuvoilla: U-Bahn (metro) U55, esimerkiksi pääasemalta S-Bahn (kaupunkijuna) S1, S2, S25, esimerkiksi Potsdamer Platzilta tai Bahnhof Friedrichstrasselta Bussilinjat 100, TXL tai bussi 200 Behrenstr./Wilhelmstr. -asemalta Opas pitelee kylttiä, jossa lukee "Stadtführung Reichstag Glaskuppel".

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Ilmoitathan kaikkien osallistujien etunimen, sukunimen sekä syntymäajan kierrosta varatessasi. Mikäli näitä tietoja ei ole ilmoitettu, varaustasi ei voida vahvistaa
 • Otathan huomioon, että oppaasi ei tule ryhmän mukaan vierailun Reichstag-osuudelle
 •  Otathan huomioon, että Reichstagin kupolissa ei voi vieraille 16.-20.3., 6.-10.6., 13.-17.7., 21.-25.9. tai 19.-23.10. – voit kuitenkin nauttia näkymistä terassilta
 • Tietoa ulkomaalaisille vierailijoille:
 • Opastettu kierros ja luennot täysistuntosalissa ovat kaikki saksaksi. Ryhmällesi ei voida tarjota käännöksiä
 • Mikäli et osaa saksaa erittäin hyvin, älä varaa tätä kierrosta, sillä se vaatii edistynyttä saksan kielen taitoa
 • Mikäli olet etsimässä kierrosta Reichstagiin jollain toisella kielellä, katsasta Brandenburgin portti ja Reichstagin kupoli -kierros (saatavilla englanniksi, ranskaksi, hollanniksi, espanjaksi ja italiaksi sekä muilla kielillä)
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,8 / 5

perustuen 7357 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Palvelu
  4.7 / 5
 • Organisointi
  4,7 / 5
 • Hinta-laatusuhde
  4,6 / 5
 • Turvallisuus
  4,8 / 5
Lajitteluperuste

Well organised trip with very experienced guide

First a multi langual guide that, even on his birthday, would lead the group of 14 in an enthousiatic way around the reichstag buildings. Gave a lot of background information on the surroundings. Second the professional german guide of reichstag explained in a detailed but still humoristic way the proceedings of reichstag employees. Lastly a walk around the rooftop and dome with splendid view over Berlin. Explanation with free audioguide multiple (also dutch) language. Good value for maney, to skip the line when free tours are already sold out.

Lue lisää

1. kesäkuuta 2019

Käännä

Extremely interesting, architectural, historical, and informative tour

All in all this tour was every penny worth it... Eckie (Eckerhard) was the perfect guide. Funny and with great overall and personal historic knowlegde (Knowlegde of the german language is necessary on this tour. I translated to english my teenage son) We enjoyed the tour very much and the stay i the centre of the german political system. The "Kuppel" was fantastic.

Lue lisää

18. huhtikuuta 2019

Käännä

Great tour!

We were able to book this tour very last minute and glad we did so. The tour takes you from the Brandenburg Gate, through the area around the Reichstag that houses the representatives and different ministries and then allows you access to the "Plenarsaal", the room where the German Bundestag meets. The grand finale of the tour was the hike up the glass dome of the Reichstag. Our tour guide was phenomenal and the information was well presented and fascinating. I had booked the tour in German, so I can't speak for the English speaking guides, but the content presented and the price makes this an experience you don't want to miss.

Lue lisää

6. tammikuuta 2019

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 53868