Berliini Kävelyretket
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
berliini 3. valtakunta ja kylmä sota pienryhmäkierros

Berliini: 3. valtakunta ja Kylmä sota, pienryhmäkierros

Kesto: 2 tuntia
537 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
537

Tutustu Berliinin ainutlaatuiseen historiaan kahden tunnin kävelykierroksella. Nauti pienryhmäelämyksestä, joka alkaa Brandenburgin portilta.…

Berliini: Suosikit / Kävelyretket

Kävelyretket: Katso kaikki
Kaikki 373 lippua ja kierrosta

Berliini : Mitä vierailijat sanovat

Erilainen tapa viettää jouluaatto oli osallistua Sachsenhausenin kävelykierrokselle. Opastus lähtöpisteessä oli hyvin järjestetty ja meidät johdatettiin turvallisesti S-junan lähtöpaikalle, jossa oppaamme Ariel otti meidät johtoonsa. Sachsenhauseniissa kävelimme historiallista reittiä leirille ja oppaamme kertoi leirin historiasta ja vaiheista sekä rakennuksista kävelymatkamme aikana. Koska oli Jouluaatto, leirillä ei ollut myymälä yms. auki. Oppaan johdolla kiersimme leirin tärkeät kohteet ja hän kertoi asioista ja historiasta leirin toiminnan aikana.

Oli oikein hyvä vierailu, opas puhui vain saksaa, (enkä ymmärtänyt) mutta paikka puhui puolestaan ja se oli mahtava kokemus ja valtava paikka. Itse tapaamispaikan löytäminen oli hieman hankalaa, johtuen kiinteistön valtavasta koosta, kävelin ensin kohti Tempelhofin kiinteistössä sijaitsevaa poliisiasemaa, mutta onneksi poliisit opastivat minut eteenpäin =D Yritän löytää suomen tai englannin kielistä materiaalia Tempelhofista myöhemmin. Suosittelen Tempelhofissa vierailua ehdottomasti!!

Mielenkiintoista; hyvä, kun alkupuoli englanniksi ryhmän toivomuksesta

Oppaamme, Ulrich, oli oikein hyvä ja miellyttävä. Saimme kunnon selostuksen ulkokierroksella ja vielä englanniksi koko ryhmän toiveen mukaisesti. Hienoa oli nähdä, missä parlamentti kokoontuu. Kuuluisa lasikupoli oli myös kokemus ja näkymät hienoja. Parlamentin oman oppaan esitys oli saksaksi, minkä tiesimmekin etukäteen. Tähän aktiviteettiin kannatti ilman muuta osallistua.

Huippu retki synkän aiheen äärellä. ++++

Matka Berliinin portilta junalla n.50min. Lisäksi 20min kövely kohteeseen. Kierros 1/7 osa koko paikasta. Paljon puhetta ja pysähdyksiä, loistava jos itsellä ei aiheesta ennestään tarkempaa tietoa. Asiantunteva ja myötätuntoinen, fiksu opas. Toistamiseen menisin paikalle kuitenkin yksin.

Kierros on pitkä ja raskaskin, mutta erittäin antoisa. Jos on vain vähän aikaa Berliinissä, tällä kierroksella saa tärkeistä nähtävyyksistä hyvän kokonaiskäsityksen. Kaikkien tähän saakka tapaamieni GetYourGuide - oppaiden tietotaso ja ammattitaito ovat olleet erittäin vakuuttavia!

Discover Berlin -kävelykierros Arvostelija: Anonyymi, 24.10.2019