Berliini
Kävelyretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Berliini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Berliini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Berliini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 23 366 arvosteluun

Kumppanini ja minä varasimme, mutta emme voi osallistua päivänä, koska eksyimme :) soitettaessa aikataulua varten henkilökunta ei olisi voinut olla avuliaampaa ja ymmärtäväisempaa ja järjestänyt meille osallistumaan seuraavana päivänä ilman lisäkustannuksia. Kiertueemme oppaanamme oli George, enkä osaa puhua tarpeeksi kovasti kaverista. Hyvin tietoinen ja kiinnostava kaikkialla, ja esitin ryhmälle kysymyksiä, joilla oli todellinen kiinnostus, menossa pitkään selittämään, kuinka pelottavia tällaisia paikkoja ovat nykypäivän ilmastossa. . On pakko nähdä jokaiselle, joka matkustaa Berliiniin, ja jos teet niin, suosittelen voimakkaasti näitä kavereita saamaan sinut sinne

Kierros on pitkä ja raskaskin, mutta erittäin antoisa. Jos on vain vähän aikaa Berliinissä, tällä kierroksella saa tärkeistä nähtävyyksistä hyvän kokonaiskäsityksen. Kaikkien tähän saakka tapaamieni GetYourGuide - oppaiden tietotaso ja ammattitaito ovat olleet erittäin vakuuttavia!

Täysin arvoinen!

Olimme Franin kanssa leirille ja hän on uskomaton! Hän tietää paljon siitä, mitä siellä tapahtui, ja hän vei meidät tarkalleen leirin tärkeimpiin kohtiin. Paljon piilotettua tietoa kerrottiin! Tällaiseen paikkaan meneminen ilman opasta on järjetöntä!

Mielenkiintoinen päivä hyvän oppaan Michaelin johdolla. Ryhmä oli aika suuri, 26 hlö, mutta silti käynnistä sai paljon enemmän irti kuin jos olisi mennyt ominpäin.

Minulla oli mahtavat neljä tuntia kiertää oppaani Tobiaksen kanssa Berliinin olennaisimmat nähtävyydet! Suosittelen lämpimästi.