Berliini
Kaupunkikortit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Berliini, Kaupunkikortit

Kaupunkikortit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Berliini?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Berliini ovat:

Berliini, Kaupunkikortit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Berliini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Berliini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Berliini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 6 927 arvosteluun

Sinun tulee ehdottomasti käyttää WelcomeCardia. Ajelut metrolla ja S-Bahnilla tällä kortilla ovat täydellisiä, ei stressiä päästä paikasta A paikkaan B. Vieraillut monissa museoissa WelcomeCardilla ja käyttänyt alennusta sisäänpääsymaksuista. Tulee ehdottomasti takaisin Berliiniin pian, koska siellä on vielä paljon löydettävää.

En voi kuvitella julkisen liikenteen parempaa käyttöä ja joitakin alennuksia sen lisäksi. Olimme joka tapauksessa U-Bahn- ja S-Bahn-junilla (yksi aikuinen ja yksi nuori) joka päivä 11 päivän ajan EasyCittyPassin avulla Berliinissä. Yksinkertaisesti hienoa. Käytämme sitä varmasti pian uudelleen.

Super helppoa. Erittäin hyvä palvelu myös. Koska tarvitsimme lipun jo lentokentällä myöhään illalla ja he järjestivät sen. Julkinen liikenne on siellä erittäin helppokäyttöinen. He työskentelivät joillakin linjoilla, mutta kaikki oli hyvin listattu, joten tiesit mitä muita linjoja valita...

Kiinnittää huomiota! Laaja julkisen liikenteen tarjous, mutta varo silti, koska olet nopeasti väärässä. Ei sinänsä ongelma, voit palata pian takaisin!

Niin helppokäyttöinen ja meillä on varmasti ollut rahan arvo.