Pääsylippu

Berlin: DDR-museon lippu

Aktiviteetin tarjoaja: DDR Museum

Berlin: DDR-museon lippu

Aktiviteetin tarjoaja: DDR Museum

alkaen 9,80 € per henkilö

Tutustu historiaan DDR-museossa. Tutki kaappeja ja laatikoita alkuperäisesti sisustetuissa huoneissa ja aja Trabantilla. Tanssi Itä-Saksan rockin tahtiin ja pelaa jalkapalloa.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää

Elämys

Kohokohdat
 • Koe historia, jota voit koskettaa Berliinin DDR-museossa
 • Näe jälleenrakennetut DDR:n aikaiset asunnot, jotka ovat täynnä autenttisia tuotteita
 • Koe historia kaikilla aisteillasi
 • Ole osa interaktiivista ja dynaamista näyttelyä
Koko kuvaus
Mene sisään DDR-museoon, missä Itä-Saksan (jota kutsutaan usen DDR:ksi sen saksankielisen nimen mukaan) historiasta on tehty käsinkosketeltavaa. Näe, miten DDR:n asunnot rakennettiin ja opi jokapäiväisestä elämästä kommunistihallinnon alla. Museon esineitä ei ole piilotettu laatikoihin, vaan ne odottavat, että ne löydetään. Voit vetää laatikoita auki ja avata kaappeja, työntää kätesi sisään ja selailla. Istahda alkuperäiseen Trabantiin. Käännä virta-avainta ja se lähtee käyntiin. Koe simuloitu matka uudelleen valmistettujen kaupunginosien läpi kuunnellen samalla tyypillisiä Trabantin ääniä. Avaa televisio tyypillisessä itäsaksalaisessa olohuoneessa ja selaile Karat-seinäkaappia, yhtä mieleenpainuvimmista kodin huonekaluista DDR:n ajalta. Haista mausteita hyllyssä ja näe painekeitin liedellä. Katso uutisia alkuperäisestä elokuvaistuimesta käsin, tai tanssi lipsin tahtiin, joka oli Itä-Saksan vastaus rock'n'rollille.
Sisältää
 • Pääsy DDR-museoon
 • Museo-opas

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Museon sisäänkäynti sijaitsee Spreen rantatörmällä, Berliinin katedraalia vastapäätä.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Lemmikkieläimet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Alle 5-vuotiaille lapsille ilmainen sisäänpääsy
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,4 /5

perustuen 895 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,3/5
 • Organisointi
  4,2/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Ole valmis siihen, että museo on vähän tungosta, jos käy arkipäivänä, kun koulu on istunnossa. meillä oli muutamia kouluryhmiä taisteluun, mutta skip-the-line -liput olivat iso pelinvaihto ja itse museo oli todella mielenkiintoinen, hauska ja todella sen arvoinen! kestää noin tunnin loppuun, ehkä enemmän, jos lopetat lukemaan jokaista asiaa perusteellisesti, mutta me näimme kaiken ja luimme paljon ja olimme poissa noin tunnissa. Todella nauttinut siitä ja suosittelisin todella!

Lue lisää

18. lokakuuta 2019

it's a really fun museum, there is a lot of original items from the times, kept in very good state - so you can move back in time a little. should be very interesting for younger people or some older that did not experience communist propaganda. and the cherry on top, driving the trabi!

3. toukokuuta 2022

Käännä

The DDR Museum is a great explain of what life would have been like, living when the wall was up. It provides many real life examples from toys, clothing, food, and even an apartment. If this time in history had ever held your interest, this museum is worth a visit.

16. elokuuta 2020

Käännä

Tuotteen tunnus: 17098