Berliinin muuri

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Berliinin muuri : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 23 516 arvosteluun

Kätevä tapa liikkua kaupungissa ja säästää pääsymaksuissa

Welcome Cardin sai kuponkia vastaan noudettua heti lentokentältä lyhyellä jonotuksella, ja julkinen liikenne siten hoitui koko matkan ajan Welcome Cardin turvin. Oppaasta oli helppo pienen selailun jälkeen suunnitella päivän aktiviteetteja, ja hyödynsinkin alennuksia museoissa käydessäni. Welcome Card myös tunnettiin hyvin kohteissa, eikä sen käytössä ollut matkan aikana ongelmia.

Kierros on pitkä ja raskaskin, mutta erittäin antoisa. Jos on vain vähän aikaa Berliinissä, tällä kierroksella saa tärkeistä nähtävyyksistä hyvän kokonaiskäsityksen. Kaikkien tähän saakka tapaamieni GetYourGuide - oppaiden tietotaso ja ammattitaito ovat olleet erittäin vakuuttavia!

Joykkoliiikennevälineillä olu helppo kulkea sen suhteen ettei tarvinnut miettiä mistä hankkia lippuja. Matkakassa olisi varmasti vaiennut enemmän ilman korttia, koska sillä sai joukkoliikennelippujen lisäksi alennusta museoihin.

Kannattaa ehdottomasti ostaa, jos julkisilla meinaa enempi liikkua (mikä kannattaa). Ei tartte lippujen ostoja miettiä, sekä saa alennuksia museoista. Olethan

Brilliant and highly recommended. Perfect start to our trip! Walter was a fantastic tour quide - knowledgeable and enthusiastic. Thank you Walter!