Tekemistä kohteessa Bethlehem

Parhaat aktiviteetit

Bethlehem: huippunähtävyydet

Bethlehem: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Bethlehem?

Bethlehem: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bethlehem? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bethlehem : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 2 704 arvosteluun

Retken alkupiste oli hyvin löydettävissä. Retki lähti jo klo 6.30 ja aamukahvit pystyi ostamaan vasta noin klo 10.00 aikoihin. Bussikuski ajoi turvallisesti ja kertoi matkalla Israelista. Meidän ryhmässä oli Jerusalemissa noin 25 henkeä. Opas oli ammattitaitoinen ja piti hyvin ryhmän hallinnassa. Aikaa oli riittävästi jokaisella nähtävyydellä. Englannista oli helppo saada selvää. Matku jatkui noin 15 hengen kanssa Betlehemiin, jossa vierailtiin Jeesuksen synnyin kirkossa. Oppaan englannista oli vaikea saada selvää ja tuntui, että opas oli vähän hukassa. Välillä istuttiin 20min kirkon penkeillä. Kuollutmeri oli mahtava! Kokonaisuudessaan hyvä ja mielenkiintoinen retki! Buffetlounas maksoi 11 dollaria per henkilö.

Totuus täsmällisyyden suhteen on erittäin hyvä. Ensimmäinen suuri kiertue "Jerusalem", erittäin kallis erittäin muodollinen opas, ainoa asia on, että pyhän hautaan ei ollut mahdollista päästä sisään. Toinen reitti "Betlehem" siellä oppaan mieltymys alkuperäiselle ryhmälleen todettiin, koska ryhmät jakautuvat ja se mikä olisi pitänyt olla espanjaksi, päätyi enemmän englanniksi, sama tapahtui paluumatkalla, he eivät lähteneet meidät samaan lähtöpisteeseen. Tärkeä huomioitava seikka on kiinnittää huomiota paikallisiin yrityksiin, jotta hintoja ja maksuja ei käytetä väärin ostettaessa matkamuistoja.

Hieno vaellus! Hyvin järjestetty yksityiskohtaisesti! Opas (Udì) on aina ollut erittäin kohtelias ja kohtelias, ei se suuri ammattilainen, joka on erittäin kokenut työstään! Erittäin rento ja tarkkaavainen kaikkiin tarpeisiimme! Erinomainen ravintola Betlehemissä, jossa pysähdyimme syömään (lounas ei sisälly hintaan). Lopuksi tyypillinen israelilainen keittiö!

Se oli aivan liian lyhyt aika vierailla Jerusalemissa. Meidät vietiin erittäin nopeasti tärkeimpien paikkojen läpi, vapaa-aikaa ei ollut. Sekä Jerusalemin opas että toinen Betlehemin opas eivät olleet erityisen integroituneet ryhmään. Aiemmin käytimme toista getourguiden tarjoamaa matkaa ja opas oli hyvin mukana, supervalmistunut ja otti yhteyttä ryhmään.

Fantastinen

Kiitettävä. Todella osaava kuljettaja ja opas. Sain niin paljon tietoa että sen ymmärtämiseen menee varmaan vuosi.