Big Ben

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
97 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Big Ben: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Big Ben? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Big Ben : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 13 495 arvosteluun

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Mikä ihana matka. :) Oppaamme Sophie ei vain tiennyt paljon yksityiskohtia kaikista näkemisen arvoisista rakennuksista, vaan myös kuinka tehdä niistä viihdyttävä show. Kiitos tästä, toivottavasti nähdään taas pian! Vain vihjeenä; yritä olla aikaisemmin kuin aikaisin kohtaamispaikalla ja varmista, että saat istumapaikan bussin vasemmalle puolelle, varsinkin kun olet siellä tekemässä upeita kuvia.

Uskomattoman viihdyttävä puolitoista tuntia! Todella tunnelmallinen (bussimme lähti 8.30, joten oli juuri alkanut hämärtää). Shay oli loistava opas - annettiin paljon mielenkiintoista tietoa ja kiertue kattoi monia tärkeitä Lontoon kohteita - täydellinen aloitus kaupunkilomaamme. Kiitos!

Teimme tämän kiertueen saapumisiltamme. Saat hyvän ensimmäisen yleiskatsauksen ja näet upean valaistun kaupungin. Mukava opas tarjoaa tietoa ja hauskoja anekdootteja. Voi tulla melko raikas ja tuulinen, joten ota mukaan lämmin takki, mahdollisesti hupullinen

Kiertue oli erittäin mukava. Nautimme niistä todella. Opas antoi meille paljon tietoa 90 minuutin ajan ja viihdytti meitä huumorillaan. Myös bussinkuljettaja oli erittäin avulias noustessaan ja lipunmyyjä oli erittäin tarkkaavainen. Meillä oli E-lippu.