Big Ben
Tickets

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Big Ben, Liput

Liput: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Big Ben: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Big Ben? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Big Ben : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 125 arvosteluun

Erinomainen kokemus ja erittäin hyvin hoidettu. Kiipeämisestä teki todella nautinnollisen oppaamme Joey - onnea rumpujen soittamiseen! - ja tuntui erittäin turvalliselta. Huipulla oli runsaasti aikaa ihailla uskomatonta näkymää ja nousi tasaiseen tahtiin. Nopea varoitus, että katon korkeus ja pieni liike voi yllättää jopa niille, jotka eivät piittaa korkeudesta, mutta silti erittäin suositeltavaa. Kiitos joukkue!

Oli hämmästyttävintä aikaa kiivetä O2: lle. Varsinainen kiipeily on vain 45 minuuttia pitkä ja loput vietetään turvallisuusvideon katsomiseen ja valjaiden kiinnittämiseen jne., Joten se ei ole fyysisesti niin intensiivistä kuin kuvittelin olevan. Ylhäältä tulevat näkymät ovat upeita, suosittelen sitä ehdottomasti jokaiselle, joka etsii pientä haastetta.

Tämä ylitti odotukseni, mahtava kokemus! Sää ei ollut loistava (hiukan sumuinen ja sumuinen), mutta sillä ei ollut merkitystä, pelkkä ajatus mennä O2: n katon yli riitti, upea näkymä jopa sumua pitkin. Henkilökunta oli upeaa ja miellyttävää, kuulostaa työskentele niin kovasti Kiitos mahtavasta kokemuksesta Hyvin suositeltavaa!

Nähtävyydet ei ole kummoiset.. mut kiipeily on aina kivaa