Suosittelemamme elämykset kaupungissa Bingen am Rhein

Reinin laakson linnat: Rüdesheimista 1,5 tunnin venekierros.

1. Reinin laakson linnat: Rüdesheimista 1,5 tunnin venekierros.

Koe linnakierros Keski-Reininin laaksossa, jossa viljellään hienoja viinejä rubiininpunaisesta Pinot Noirista hohtavaan kultaiseen Rieslingiin. Tutustu yhteen Euroopan vanhimmista kauppareiteistä entisten maksulinnojen ja rosvoparoninpesien varrella, jossa Victor Hugo, Goethe ja Heinrich Heine ovat hengessä mukana. Tutustu Keski-Reininin laakson rakastettuihin paikkoihin, jotka inspiroivat runoilijoita, jotka loivat Reinin romantiikan. Tällä Reinin osuudella, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 2002, on enemmän linnoja kuin missään muualla. Ihaile Rheinsteinin linnaa, Reichensteinin linnaa (Trechtingshausen), Ehrenfelsin linnan raunioita ja Binger Lochin tarunhohtoista hiiritorniakin. Näe, kuinka Nahe-joen vesi virtaa Reiniin, ja ihaile Kloppin linnaa, ennen kuin jatkat matkaa Niederwaldin muistomerkille, jossa on Germania ja Niederwaldin temppeli Osteinparkissa. Anna Reinin romantiikan myytin lumota sinut. Ihaile Assmannhausenin punaviinialuetta kuuluisine Pinot Noir -viinitarhoineen sekä kukoistavaa Bingenin kaupunkia, jossa on vuoden 2008 puutarhanäyttelyn kaunis Reinin puisto, ja Rüdesheimia, jossa on kuuluisa Drosselgasse.

Frankfurtista: Reinin laakson päiväretki

2. Frankfurtista: Reinin laakson päiväretki

Tutustu Reinin laakson UNESCO:n maailmanperintökohteeseen viinitarhoineen sekä maalauksellisine kaupunkeineen ja kylineen. Näe mahtavat keskiaikaiset linnat alueella, jossa on vastaavia rakennuksia tiheämmin kuin missään muualla maailmassa. Ihastele tyrmäävän kaunista Lorelei-kalliota tai Seireenikallioita, ja nauti fantastisista näkymistä laaksoon Niederwald-monumentilta. Kesällä voit matkustaa Assmannshausenin köysiradalla alas laaksoon (valinnainen), lounastaa ihastuttavassa ravintolassa Reinin rannalla (sisältyy hintaan) ja lähteä sitten upealle veneretkelle St. Goarshauseniin matkaten ohi kuuluisan Lorelein. Maistele hienoja viinejä pienessä tavernassa tai katoa maalaukselliseen Rüdesheimin pikkukaupunkiin. Otathan huomioon, että kierroksella pysähdytään Rüdesheimissa vain ajan salliessa. Höyrylaivat eivät välttämättä toimi talvella huonojen sää- tai vesiolosuhteiden sattuessa. Näissä tapauksissa pääset sen sijaan vierailemaan linnassa. Kierroksen päätteeksi matkustat bussilla takaisin Frankfurtiin, jossa sinut jätetään alkuperäiseen tapaamispaikkaan.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Bingen am Rhein

Bingen am Rhein
2 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Bingen am Rhein: Koe enemmän

Näytä kaikki

Bingen am Rhein: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bingen am Rhein parhaat nähtävyydet?

Kohteen Bingen am Rhein parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat ulkoilma-aktiviteetit kohteessa Bingen am Rhein?

Bingen am Rhein: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bingen am Rhein? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bingen am Rhein : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 766 arvosteluun

Ihana matka alas kaunista Reiniä erittäin informatiivisen, humoristisen, ammattitaitoisen oppaan kanssa, joka todella nauttii työstään. Tämä leikkaus on pakollinen tämän yrityksen kautta kaikille Frankfurtissa vieraileville. Toivon, että matka jatkuisi ikuisesti!! Suosittelisin lämpimästi kaikille. Greenwoods

Päivä oli onnistunut, opas mukava ja humoristinen. Köysirata, risteily ja näköalapaikka fantastiset. Lounas pienoinen pettymys, samoin viininmaistajaiset. Kokonaisuus kuitenkin hyvä.

Hieno matka. Nautin todella tuolihissistä ja venematkasta. Oppaat olivat informatiivisia ja hauskoja. Jopa hullu ravintola oli viihdyttävä, ellei paras ruoka.

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava, vaikka ravintola oli ehdoton painajainen