Valitse päivämäärät

Black Canyon, Arizona

16 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Black Canyon, Arizona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Black Canyon, Arizona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Black Canyon, Arizona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 1 304 arvosteluun

Äärimmäisen upea huolehti seitsemästä meistä, pystyi pyörittämään istuimia, mikä oli hienoa kaikille kokea upeat näkymät. Piolt Mitch teki siitä vieläkin erikoisemman, hän oli niin informatiivinen ja niin ystävälliset ihmiset kiitos paljon Mitchille, että hän teki niin nautinnollisesta ja mieleenpainuva. Olemme niin iloisia, että olemme valinneet laskeutumispaketin, joka on selvä tapa kokea enemmän. Ryhmästä otetut valokuvat olivat hyvä hinta ja hyvä laatu. Meidät noudettiin ja pudotettiin hotelliin, mikä vie kaiken stressin tekemällä omaa tietäsi. Suosittelisin näitä joka kerta.

Koko kokemus alusta loppuun sujui saumattomasti. Liikenne räjähti ajoissa, aula lentokentällä oli hämmästyttävää ja lentäjämme "Joe" loistava. Hän oli erittäin hyödyllinen ja informatiivinen koko ajan! En voinut suositella enempää, jos haluat nähdä Grand Canyonin Vegasista. Miksi viettää noin 15 tuntia täynnä valmentajaa koko päivän, kun saat kaiken tehdä stressittömästi 3,5-4 tunnissa!

Nouto tottuu tasaiseksi. Päivän lentäjämme oli erittäin ystävällinen ja sai meidät todella tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi. Se oli kaunis matka. Ensimmäinen Hoover & Lake Mead. Sitten pois Grand Canyoniin. Upea näky. Rakasti sitä. Suosittelisin kaikille

Matka oli upea. Lentäjämme AJ oli hieno ja yritti tehdä asioista todella mieleenpainuvia. Nouto oli ajoissa ja samppanja piknik lisätty hoito.

Mikä upea kokemus !!! Tekisi sen uudestaan ja uudestaan