Pääsylippu

Amsterdamin Body Worlds -näyttely: Happiness Project

Aktiviteetin tarjoaja: Tours & Tickets
Pääsylippu

Amsterdamin Body Worlds -näyttely: Happiness Project

Aktiviteetin tarjoaja: Tours & Tickets

alkaen 22,50 € per henkilö

Sertifioitu

Tutustu ihmiskehon salaisuuksiin Body Worlds Amsterdamin "The Happiness Project" -tapahtuman pääsylippujen avulla, jossa on aitoja ihmisnäytteitä, ja selvitä onnellisuuden vaikutukset kehoon ja sieluun.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu onnellisuuden vaikutuksiin ihmiskehossa
 • Näe yli 200 anatomista näytettä
 • Tee tutkimusretki tieteeseen onnellisuuden takana
 • Tutki muovilla käsiteltyjä ihmisruumiita
Koko kuvaus
Tutki kuinka onnellisuus vaikuttaa ihmisruumiin terveyteen ja saa vastauksia kysymyksiin ihmiselämän mysteeristä Amsterdamin Body Worlds: The Happiness Project -näyttelyssä. Tohtori Gunther von Hagensin kiehtova näyttely sijaitsee Amsterdamin Damrakissa, ja sisältää yli 200 anatomiamallia aidoista ihmisruumiista, jotka on asetettu esille demonstroimaan ihmiskehon monimutkaisuutta, kestävyyttä ja haavoittuvaisuutta. Näyttely sopii aikuisille ja lapsille, ja interaktiiviseen näyttelyyn kuuluu myös kellarin näyttely pelkästään aikuisille , jossa on käynyt jo yli 40 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Body Worlds on ainut näyttely, joka käyttää ihmisruumiiden luovutusta lähteenä. Happiness-näyttelyssä huomaat, miten onnellisuus vaikuttaa kehoon ja mieleen.
Sisältää
 • Sisäänpääsylippu näyttelyyn
 • Ääniopas

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene suoraan Body World -museolle osoitteeseen Damrak 66, 1012 LM Amsterdam, Alankomaat. Ohita jonot ja esitä kuponkisi skannausta varten.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Huomioithan, että museoon on mahdollista päästä vain valitsemallasi aikataululla.
 • - 4-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.
 • - Lasten lippu: 6-17 vuotta
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 1046 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Tämä näyttely sai minut ajattelemaan. Joten ensinnäkin se on selkeä suositus ja vierailun arvoinen. Minulle henkilökohtaisesti se oli tunteikas päivä, koska isoäitini oli pitänyt itsensä näyttelyssä ja näin hänet uudelleen 30 vuoden jälkeen. Kiitos Amsterdamin Body world -tiimille tämän mahdollistamisesta. Isot kiitokset myös isoäidilleni 20 000:sta, olette kestäneet hyvin. Lepää rauhassa. Ps: Isoäidilläni on nännilävistys, tämä oli varusteltu pienellä oikealla timantilla, jos sellaista ilmenee, lähetä se osoitteeseeni. Kiitos :)

Lue lisää

25. elokuuta 2022

Erittäin realistinen ja erittäin mielenkiintoinen museo! Olemme 2 fysioterapeuttia ja rakastimme näyttelyä. Jopa sen tietävälle on kiertomatkan arvoinen. Rungot ovat vaikuttavia, ja selitykset ovat erittäin mielenkiintoisia, ne mahdollistavat muutaman tehostelaukauksen. Äänioppaan ostaminen paikan päältä ei onnistu, ostimme sen 3,5€ paikan päältä. Siellä on kaapit, mikä on erittäin käytännöllistä (myös vaihtokoneella). Ole varovainen, kun kaappi on suljettu, et voi saada 2 € kolikkoasi takaisin, joten älä unohda mitään.

Lue lisää

7. maaliskuuta 2022

Definitely worth the visit if your into these kind of things. It’s so interesting to learn about the body how it works etc. We are from the UK and we did have the body works here in London but it’s been closed down so we couldn’t give this one a miss. Only thing I would of loved is a gift shop.

26. helmikuuta 2023

Käännä

Tuotteen tunnus: 43623