Bollywood Parks Dubai

Bollywood Parks Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bollywood Parks Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bollywood Parks Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 545 arvosteluun

Passi oli erittäin hyvä, meillä oli se myös vuonna 2019, kun olimme Dubaissa 5 päivää. Ainoa asia oli elokuvateatterin kanssa, joka oli silloin City Mall -ostoskeskuksessa ja nyt Palmusaarella, jonne on erittäin vaikea päästä (PLEASE VAIHDA UUDELLEEN) vain taksilla ja meidät vietiin mustaan maastoautoon ja kysyimme heti, kuinka paljon se maksaisi ei vastausta, olimme 4... Saapui hän sanoi hinnan 80 dirhamia, jota emme halunneet maksaa 3 minuutin ajomatkasta, täysin liioiteltua vertailun vuoksi, ajoimme taksilla 27 kilometriä ja maksoimme 50 dirhamia, hän huomautti, että hän uhkasi meitä poliisilla, sanoimme, että olkaa hyvä ja naurakaa heti koko jutun aikana siellä oli poliisi tavallisissa vaatteissa ja huomasi kaiken lopulta emme tietenkään maksaneet pyydettyä hintaa, koska he ei kertonut meille hintaa etukäteen ja heillä oli se, mutta ei hän. Muuten kaikki sujui loistavasti, uudestaan ja uudestaan

Upea päivä sekä ulko- että sisätiloissa

Otimme 2 -vuotiaan Lego Land Dubaihin ja meillä oli upea päivä. Se oli erittäin lämmin (noin 38/40 astetta) ja sisäpiirin nähtävyydet, kuten minimaailma ja sukellusvenematka, olivat tervetullut pako lämmöltä. Puisto oli tyhjä, mikä teki liikkumisesta erittäin helppoa ja ratsastuksella ei ollut jonoja. Tyttäremme on ikäänsä nähden pitkä, mutta 85 cm: n pituudella se rajoitti hänet kouralliseen ratsastuksiin (sukellusvene/venekoulu/duplojuna). Erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvin suunniteltu ja suunniteltu puisto. Menee varmasti uudelleen, kun hän on hieman korkeampi.

Legoland Dubai

Kaikki sujui loistavasti. Legoland on kauniisti tehty. Lapsilla ja aikuisilla oli hauskaa. Se on erittäin kallista Legolandissa, mutta se ei ole erilainen puistoissamme. Valitettavasti ei ole busseja Legolandiin. Dubain kaupungista Legolandiin on noin 55 km. Bussilla ja junalla matkustaminen oli meille liian kallista. Taksi maksoi vain noin 30 euroa yhteen suuntaan, se oli meille ok.

Upeita aktiviteetteja, jotka ovat erittäin kalliita ilman passia.

Toiminta on yleensä erittäin kallista Dubaissa. Ota tämä passi, se pienentää laskuasi useilla satoilla euroilla. Kun saavut perille, ota passi Dubai-ostoskeskukseen ja varaa kaikki varattava. Suosittelen tätä passia 1000 kertaa.

hanki oppaasi rajoittamaton passikortti, jonka saimme toimi erittäin hyvin kävimme kaikkialla missä vierailimme ja erittäin kohtuullinen hinta kiitos gy