Tekemistä kohteessa
Botanical Garden, Bronx

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Botanical Garden, Bronx: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Botanical Garden, Bronx? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Botanical Garden, Bronx : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 531 arvosteluun

Valitsin vaihtoehdon kahdelle nähtävyydelle, maksoin 64 dollaria - valitsin risteilyn Manhattanin ympäri (joka ei käynyt Manhattanin ympärillä korkean veden ja siltojen takia - kukaan ei ole vika) - pääsin lippulaskurille kuponkillani - vaadittiin maksamaan 10 dollaria ylimääräistä. Toiseksi vetovoimaksi valitsin 911 Memorial - Jopa tositteen kanssa piti odottaa 2,5 tuntia rivillä saadaksesi lipun - odotin sitten vielä 1,5 tuntia mennäkseni museoon. Valitsin opastetun kierroksen lisää 20 dollaria. En todellakaan usko, että olen säästänyt rahaa tai aikaa Explorer Pass -sovelluksella. Mielestäni tämä toimisi paremmin ostamalla 132 dollarin lippu, joka tarjoaa vaihtoehtoja lisää nähtävyyksiä, joille minulla ei ollut aikaa - hyvä 30 päivää. Maksoin itseltäni kuin 45 dollaria mennäkseni Empire State Buildingin huipulle, mikä oli yksi vaihtoehdoista.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Sinun tulisi ehdottomasti ostaa NYC Pass. Empire State Building, Rockefeller Center, bussimatka, veneretki, Intrepid ja paljon muuta ovat pelkän arvoisia passilla.

NY-passi on ehdottomasti erittäin suositeltava. Retket on kuitenkin varattava hyvin aikaisin, koska muuten ne on varattu kokonaan.

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa