Tekemistä kohteessa Brasov

Parhaat aktiviteetit

Brasov: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Brasov parhaat nähtävyydet?

Kohteen Brasov parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Brasov?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Brasov ovat

Sibiu

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Brasov?

Brasov: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Brasov? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Brasov : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 952 arvosteluun

Upea kokemus oppaamme Alexin kanssa! Päivittäinen matka Bukarestista. Alex toi meidät suoraan asunnostamme ja ajoi meidät Pelesin linnaan, Brasovin kaupunkiin ja sitten Draculan linnaan. Hän tarjoaa meille hyödyllistä tietoa, tietoa ja mielenkiintoisia faktoja kaupungeista ja linnoista. Erittäin suositeltava kiertue! Se on täydellinen tapa tutustua Transilvanian myytteihin Bukarestista. Alex on mukava henkilö ja upea kuljettaja.

Kiertue hoitui täydellisesti. Matka eri paikkojen välillä ei ollut ollenkaan raskas. Lisäksi oppaamme oli erittäin asiantunteva ja aina valmis vastaamaan kaikkiin heränneisiin kysymyksiin. Täytti kaikki odotukseni Tour hoitui täydellisesti. Matka eri paikkojen välillä ei ollut ollenkaan raskas. Lisäksi oppaamme oli erittäin asiantunteva ja aina valmis vastaamaan kaikkiin heränneisiin kysymyksiin. Täytti kaikki odotukseni.

Hämmästyttävä matka, jonka varasin syntymäpäivänäni:) Aikaisin saapuminen Peles-linnaan välttääksesi väkijoukkoja on täydellinen, koska se on parasta koko matkalta. Ja kaikki vuoristonäkymät matkalla sinne! Aivan upeaa. Meillä oli runsaasti aikaa ottaa kuvia tai syödä illallista :) Oppaamme - Alex teki uskomatonta työtä ja hänellä oli erittäin hyvät historialliset tiedot. Suosittelen ehdottomasti :)

Meitä oli kuusi kiertueella ja meillä oli Ovi oppaanamme. Matka oli oikein mukava, aikaa riitti kaikkialle (reilu tunti). Ravintolavinkki Brasoviin oli täydellinen, sillä ruoka oli pöytään 5 minuutissa ja aikaa oli vielä riittävästi kävellä kaupungin halki. On vain vähän typerää, että liput eivät sisälly hintaan / saa oppaalta etukäteen.

Loistava kiertue! Oppaamme Ovi oli loistava. Teimme kiertueen pienille ryhmille, pakettiauto oli puhdas ja mukava, selitin meille kuinka ostaa lippuja nähtävyyksille ja kuinka välttää jonot, se oli helppoa ja käytimme ajan hyvin. Hän antoi meille myös erittäin hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa. Kiitos.