Suosittelemamme elämykset kaupungissa Brisbane

Brisbane: Moreton Islandin paluulauta ja seikkailupäiväpassi

1. Brisbane: Moreton Islandin paluulauta ja seikkailupäiväpassi

Koe hämmästyttävän kaunis Moreton Island useista eri näkökulmista koko päivän matkalla. Nouse lautalle Brisbanen Holt Street Wharfin satamasta ja suuntaa Tangalooma Island Resortin valkoisille hiekkarannoille. Nauti kajakista tai seisovasta meloasta Tangalooman rauhallisissa kristallinkirkkaissa vesissä. Snorklaa hylkyjen ympärillä tutustuaksesi saaren merielämään. Nauti mukavuudesta, sillä kaikilla vierailla on täysi pääsy lomakeskuksen tiloihin ja mukavuuksiin, joihin kuuluu 2 uima-allasta, jotka sopivat täydellisesti vieraille, jotka eivät pidä hiekkarannoista. Suihkut, wc:t ja kaapit ovat helposti saatavilla sekä ravintoloita ja kahviloita nälkäisille vatsallesi. Pelaa erilaisia pelejä, kuten rantalentopalloa tai krikettiä ystävien ja perheen kanssa, tai vain rentoutua ja rentoutua rannalla. Paluu Brisbaneen saapuu laiturille myöhään iltapäivällä.

Brisbanesta tai Gold Coastista: Moreton Island kokopäiväretki

2. Brisbanesta tai Gold Coastista: Moreton Island kokopäiväretki

Vietä päivä Moreton Islandilla tällä kokopäiväretkellä Brisbanesta tai Gold Coastilta. Rentoudu matkalla risteilyllä, nauti herkullinen lounas ja osallistu sitten hauskoihin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten melontaan ja hiekkakelkkailuun. Nouto keskeisellä paikalla sijaitsevasta kokouspaikasta Brisbanessa tai Gold Coastilla. Istu alas ja rentoudu ilmastoidulla ajomatkalla veneen lähtöpaikalle. Nouse tilavaan veneeseen, jossa on ulkoilualue ja katettu oleskelualue. Nauti merinäköaloista, kun risteilet Moreton Bayn poikki. Tutustu värikkääseen vedenalaiseen maailmaan, kun seuraat opastasi snorklauskierroksella laivan hylyjen ympärillä. Sinulla on mahdollisuus nähdä kilpikonnia, kaloja ja rauskuja. Pysähdy nauttimaan voileipälounas rannalla ennen opastettua kierrosta lasipohjaisella kajakilla. Katsele Tangalooman hylyjen vedenalaisia ihmeitä meloessasi kristallinkirkkaassa vedessä. Tutki saarella sijaitsevaa aluetta, joka tunnetaan nimellä "aavikko". Aja karulla 4X4-ajoneuvolla ja koe hiekkakelkkailun riemu yli 40 mailin tuntinopeudella. Ihaile Gheebulum Coonungain kansallispuistoa, joka kattaa suurimman osan Moreton Islandista.

Brisbanesta: Australian eläintarhan kuljetus ja pääsylippu

3. Brisbanesta: Australian eläintarhan kuljetus ja pääsylippu

Nauti kätevästä noutopalvelusta Brisbanen majoituspaikasta ja matkusta ilmastoidussa ajoneuvossa maailmankuuluun Australia Zoo -eläintarhaan. Tutustu tähän interaktiiviseen nähtävyyteen pääsylipun hinnalla, ihaile eksoottisia eläimiä ja näe kiehtovia live-esityksiä. Vieraile Australia Zoo -eläintarhassa ystävällisen ja kokeneen oppaan seurassa. Sinulla on aikaa noin 6 tuntia, eli runsaasti aikaa nauttia Australian parhaasta eläintarhasta. Tutustu maailman interaktiivisimpaan eläintarhaan omaan tahtiisi ja katso päivittäisiä eläinnäytöksiä, kuten suolaisen veden krokotiileja ja paljon muuta. Älä missaa Wildlife Warriors -esitystä klo 13.00! Rentoudu päivän päätteeksi, kun kiertoajelusi päätteeksi sinut viedään takaisin valittuihin hotelleihin Brisbanen keskustaan.

Brisbane: valaiden katseluristeily lounaalla

4. Brisbane: valaiden katseluristeily lounaalla

Näe hämmästyttävä ryhävalas ja nauti tuore lounas laivalla tällä jännittävällä, 5 tunnin mittaisella valaidenbongausristeilyllä lähellä Brisbanea. Ihaile upeaa ryhävalasta yhdessä maailman parhaista valaanbongauskohteista, Moreton Bayssä. Nauti maukas lounas Eye-Spy-katamaraanin kyydissä samalla kun katselet valaita - kokemus, jota et todennäköisesti unohda nopeasti!

Brisbanesta: Tangalooman päiväristeily ja ATV Quad Bike Tour -retki

5. Brisbanesta: Tangalooman päiväristeily ja ATV Quad Bike Tour -retki

Siirry päiväretkelle seikkailuun ja tutkimusretkelle Moreton Islandille. Saat täyden pääsyn lomakeskukseen, lounaan, Eco Ranger -kokemuksia, delfiiniesittelyn ja saat adrenaliinisi pintaan ATV-mönkijäajelulla Tangaloomassa.Hyvä on, että pääset mukaan. Selvitä itsesi laiturilla ja matkusta sitten Brisbanesta Moreton Islandille luonnonkauniilla veneretkellä. Voit halutessasi nauttia ilmaisen juoman joko laivamatkan aikana tai paluumatkalla. Saavu kauniille Moreton Islandille 75 minuutin venematkan jälkeen. Kokeile kokemustasostasi riippumatta jännittävää ajelua ATV-mönkijällä pitkin rantaa ja läpi Tangalooman pusikoiden. Saat rantaradan peruskoulutuksen Australian parhaiden ATV-mönkijäautoratojen varattujen ratojen hallintaan. Opi omistautuneelta Eco Rangers -ryhmältä luonnonsuojelusta ja ympäröivistä ekosysteemeistä. Sinulla on koko päivän ajan täysi pääsy lomakeskuksen tiloihin, kuten uima-altaisiin, ravintoloihin ja baareihin. Harrasta "Tutustu delfiinien maailmaan" -videoesitystä ekokeskuksessa. Suuntaa takaisin laiturille, josta lähdet Brisbaneen klo 16:00. Paluumatka kestää 75 minuuttia, ja saavut takaisin Brisbaneen klo 17:15.

Brisbanesta: Australian eläintarhan lippu ja edestakainen kuljetus

6. Brisbanesta: Australian eläintarhan lippu ja edestakainen kuljetus

Tutustu maailmankuuluun Australian eläintarhaan, jonka perusti edesmennyt krokotiilimetsästäjä Steve Irwin perheineen tällä päiväretkellä Brisbanesta. Jätä eläintarhaan ajamisen aiheuttama stressi väliin ja rentoudu ilmastoidulla bussimatkalla Brisbanen hotellistasi ja takaisin. Nauti siitä, että sinut haetaan kätevästi Brisbanen valituista hotelleista. Rentoudu matkan aikana mukavassa ja tilavassa linja-autossa. Nauti matkan varrella maisemallisista näkymistä Glass House Mountains -vuorille ja Steve Irwin Wayn varrella sijaitseville ananaskasvustoille.Matkalla voit nauttia maisemista. Pysähdy Australian eläintarhassa, joka on omistautunut villieläinten suojelulle koulutuksen ja tutkimuksen avulla. Sinulla on 6 tuntia vapaa-aikaa vietettäväksi eläintarhassa. Kuljeskele näyttelyissä, joissa on vaikuttavia nisäkkäitä, lintuja ja matelijoita. Saa nähdä outback- ja pensaslajeja, kuten Tasmanian paholaisia, wombatteja, dingoja ja kenguruita. Näe uudessa afrikkalaisessa savanninäyttelyssä eläimiä eri puolilta maailmaa, kuten kirahveja, sarvikuonoja ja seeproja. Valitsemalla voit tutustua vaikuttaviin uhanalaisiin lajeihin ja kasvatusohjelmiin, joissa Australia Zoo on mukana. Suuntaa katsomaan Crocodile Hunterin kuuluisaksi tehneitä eläimiä, kuten käärmeitä, krokotiileja ja vapaana lentäviä lintuja, tai katso Wildlife Warriors -esitys Crocoseumissa. Kyytiin bussista ja palaa retken päätteeksi hotelliisi Brisbanessa.

Moreton Island: Wreck Snorkeling & Dolphin Feeding Day Trip: Wreck Snorkeling & Dolphin Feeding Day Trip

7. Moreton Island: Wreck Snorkeling & Dolphin Feeding Day Trip: Wreck Snorkeling & Dolphin Feeding Day Trip

Tule päiväretkelle Brisbanesta ja käy Moreton Islandilla sijaitsevassa Tangalooma Island Resortissa. Nauti kaikesta, mitä lomakeskuksella on tarjottavanaan, mukaan lukien opastettu snorklauskokemus ja mahdollisuus syöttää villejä delfiinejä kädestä pitäen. Kun kirjaudut sisään laiturilla, henkilökunta ilmoittaa vieraille kaikki päivän retkiajat. Matkusta sitten Brisbanesta Moreton Islandille luonnonkauniilla lauttamatkalla. Nauti ilmainen juoma joko laivamatkalla Moretoniin tai paluumatkalla. Asu tälle kauniille saarelle noin 75 minuutin ajomatkan jälkeen ja vietä aikaa tutustumalla siihen kaikessa rauhassa. Nauti täydestä pääsystä eri uima-altaille, kahviloihin, ravintoloihin, baareihin ja tietysti rannalle. Päiväretkeen sisältyy snorklausretki. Snorklauskokemus vie sinut yhteen Australian parhaista snorklauskohteista, The Wrecksiin, jossa on suuri valikoima riuttakaloja, korallimuodostelmia ja meren elämää. Opi delfiinien merielämästä valinnaisessa "Discover the World of Dolphins" -esityksessä Eco Centre -keskuksessa klo 15:15. Katso tämä informatiivinen esitys tai yksinkertaisesti tutustu saareen kaikessa rauhassa auringonlaskuun asti. Sitten voit suunnata laiturille villien delfiinien ruokintaohjelmaa varten. Todista, kuinka majesteettinen delfiinilauma vierailee matalalla rannalla, ja näe niiden leikkivän yhdessä, kunnes on aika ruokailla. Seuraa asiantuntijaa matalaan veteen ja syötä kalaa luonnonvaraiselle pullonokkadelfiinille. Teitä avustaa delfiinien hoitoryhmä, joka koostuu Eco Rangereista ja omistautuneesta henkilökunnasta, jotka toimivat tiukkojen ohjeiden mukaisesti varmistaakseen delfiinien suojelun.Hyvästi. Lähdette saarelta noin klo 19.00 ja matkustatte takaisin Brisbaneen, jonne saavutte klo 20.15..

Brisbanesta: North Stradbroke Island -päiväretki auringonlaskun kanssa

8. Brisbanesta: North Stradbroke Island -päiväretki auringonlaskun kanssa

Vietä päivä North Stradbroke Islandilla oppaan johdolla. Nauti luonnonkauniista kävelyretkistä, kauniista järvistä ja rentouttavista rannoista samalla kun opit saaren historiasta, kulttuurista ja villieläimistä. Matkalla takaisin mantereelle voit katsella, kun aurinko laskee mereen. Aloita aamusi lähtemällä Brisbanesta klo 9 aamulla. Kun olet ajanut 45 minuuttia lauttasatamaan, sinulla on mahdollisuus ostaa aamiainen satamassa tai lautalla ylityksen aikana. Saavu North Stradbroke Islandille ja nouse lautalta ensimmäiselle pysähdyspaikallesi, Brown Lakeen. Matkalla matkanjohtajasi kertoo saaresta sekä Quandamooka-kansan historiallisesta ja kulttuurisesta merkityksestä. Virkistäydy ja virkistäydy järven raikkaassa ja kauniissa vedessä. Sieltä Myora Springsissä tehdyn pikapysähdyksen jälkeen oppaasi vie sinut saaren luoteispuolelle, jossa on täydellinen näköalapaikka valokuvien ottamiseen ja kävelyyn Cylinder Beachilla. Suuntaa sitten yhdelle päivän päänähtävyyksistä, Gorge Walkille. Tällä 40-45 minuutin mittaisella kävelyllä voit ihailla näkymiä Korallimerelle ja sen uskomattoman rikkaalle merielämälle mantarauskuista, kilpikonnista delfiineihin ja muihin. Gorge Walkin jälkeen voit pitää tauon ja syödä lounasta Point Lookoutissa. Lounastauon jälkeen retki suuntautuu Amity Pointiin. Matkanjohtajasi vie sinut kävelylle etsimään koaloja luonnosta. Vaihtoehtoisesti, jos koalojen bongaus ei ole sinun juttusi, voit sen sijaan viettää vielä enemmän aikaa rannalla. Päätä päivä lauttamatkalla takaisin mantereelle ajoissa, jotta voit katsella auringonlaskua mereltä. Oletettu saapumisaikasi Brisbaneen on noin klo 19.00.

Brisbane: Story Bridge -seikkailuretki

9. Brisbane: Story Bridge -seikkailuretki

Story Bridge Climb tarjoaa parhaan 360 asteen panoraamanäkymän Brisbanen kaupunkiin Brisbanen ikonisimman maamerkin - Story Bridgen - sydämestä ja sielusta. Seikkailusi alkaa perusleiristä, joka sijaitsee suoraan itse Story Bridge -sillan alla. Nopean, kiipeämistä edeltävän tiedotustilaisuuden jälkeen lähdet tukikohdasta ja nouset kierreportaita, jotka johtavat suoraan Bradfield Highwayn (Brisbanen lyhin valtatie) alla kulkevan riippuvan kävelyreitin alkuun. Aloitat matkasi riippukäytävää pitkin eteläisen pylvään juurelle ja opit matkan varrella Story Bridgen ja Brisbanen värikkäästä historiasta. Tästä eteenpäin on kiipeämisen aika! Lähde uskaltautumaan ylöspäin sisemmän itäisen sillanvarren kautta, kiipeä yhden Brisbanen vilkkaimman työmatkapisteen tasalle ja nouse sitten suoraan ylös kaakkoista, Brisbane-joen yli ulottuvaa ja taivaalle asti ulottuvaa konsolivarsiosaa. Ennen kuin huomaatkaan, juhlit kiipeilyryhmäsi kanssa huipun tasanteella, jossa voit ottaa suunnan ja kuulla hauskoja faktoja edessäsi avautuvasta upeasta 360 asteen panoraamanäkymästä. Näe Brisbane ja sen ympäristö, mukaan lukien Glass House Mountains, Moreton Bay ja Scenic Rim. Kun jatkat matkaa, tutustut siltaan eri näkökulmasta ja kuljette noin puolivälissä joen alapuolella, ennen kuin palaatte huipun tasanteelle viimeistä kiipeilyryhmäkuvaa varten ennen laskeutumista takaisin perusleiriin. Jokaiseen huipulle kiipeämiseen sisältyy ryhmäkuva, ja sen jälkeen voit ostaa lisää yksilöllisiä valokuvia - kunhan adrenaliinisi on rauhoittunut! Näe Brisbanen kimaltelevat yölliset valot alapuolella - ainutlaatuinen näköalapaikka tällaiselle näkymälle hämärävaihtoehdolla.

Brisbane: Keskipäivän joenristeily

10. Brisbane: Keskipäivän joenristeily

Tutustu Brisbaneen hauskalla kaupunkiristeilyllä ja opi paikallisen oppaan johdolla kaikkea alueesta. Näe Brisbanen kohokohdat ja ota upeita valokuvia matkan varrella. Nauti oppaasi informatiivisesta selostuksesta ja hyödynnä samalla upeita valokuvausmahdollisuuksia. Risteile Brisbanen ikonisimpien nähtävyyksien, kuten kaupungin keskustan, Kangaroo Point Cliffsin, New Farm Parkin ja Story Bridgen, ohi. Selostus kertoo sinulle Brisbanen historiasta ja osoittaa kaupungin historialliset ja nykyiset maamerkit.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Brisbane
Sunshine-osavaltion pääkaupungissa on jokaiselle jotakin, kaupungin rannoista moderneihin gallerioihin ja koalapuistoihin.

Parhaat aktiviteetit

Brisbane: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

108 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Immersiivisiä elämyksiä

Brisbane: Koe enemmän

Näytä kaikki

Brisbane: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Brisbane parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Brisbane?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Brisbane ovat

Gold Coast

Brisbane: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Brisbane? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.