Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Muut elämykset

Bristol: Itseohjattu käsityöolutkierros valinnaisella maistelulla

Aktiviteetin tarjoaja: Bristol Hoppers

Bristol: Itseohjattu käsityöolutkierros valinnaisella maistelulla

Aktiviteetin tarjoaja: Bristol Hoppers

alkaen 4,45 € per henkilö

Uppoudu Bristolin uskomattomaan artesaaniolutkohtaukseen itseohjatulla kierroksella äänioppaasi avulla. Lisää valinnainen opastettu maistelu kokeillaksesi kolmea olutta yhdessä kiertomatkasi varrella olevista panimoista.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Vaihtoehtoinen audio-opas
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Rentoudu käsityöoluen kera yhdessä tai useammassa reitin varrella olevasta viidestä upeasta Bristolin panimosta
 • Kuuntele tarinoita ja hauskoja paikallisia faktoja paikoista ohittaessasi
 • Vieraile perinteisessä englantilaisessa pubissa, jossa voit istua olutpuutarhassa tuopin olutta kera.
 • Sinun ei tarvitse pitää puhelinta poissa, kiertue käyttää GPS:ääsi antaakseen sinulle ohjeet ja tiedot oikeaan aikaan.
Koko kuvaus
Tiesitkö, että Bristolissa on enemmän panimoita asukasta kohden kuin missään muussa Englannin kaupungissa? Bristolin olutmaailmasta on niin paljon opittavaa, ja intohimoinen oppaasi on tehnyt äänikierroksen, jotta voit kokea sen itse, omaan tahtiisi, kaikella sisäpiiritiedolla. Kiertue alkaa historiallisesta Bristol Temple Meadsin rautatieasemalta. Kun kävelet, kuulet ensin tarinan Isambard Kingdom Brunelin insinöörisaavutuksen takana, ennen kuin tutustut Bristolin olutskenen mittakaavaan. Kun rakennat janoa, oppaasi kertoo sinulle ensimmäisestä pysäkistä, pienestä panimopubista rautatien kaaressa. Kun GPS-matkasi on käytössä, voit mennä sisään ja jatkaa kiertuetta rauhassa. Nauti paikan päällä valmistettua olutta tai valitse erinomaisista vierasoluista eri tyyleissä, kuten Pale Ales, IPA, sours ja stouts. Kuten kaikilla kiertueen pysähdyspaikoilla, on myös siidereitä, viinejä ja virvoitusjuomia, jotta myös oluen juomattomilla voi olla hyvä päivä. On vain viisi minuuttia seuraavaan pysähdyspaikkaasi, joka oli Bristolin ensimmäinen panimon taproom (joka on pohjimmiltaan baari, joka on yleensä kiinnitetty panimoon tai sen sisällä ja jossa voit esitellä omia oluita). Kun saavutat sen, tiedät miksi se on ainutlaatuinen ja tärkeä nykyiselle olutskenelle niin monella tapaa. Jos varaat opastetun oluenmaistelun, se tapahtuu täällä tunnin kuluttua valitsemastasi alkamisajasta. Muussa tapauksessa saavu rauhassa ja rentoudu sisällä tai aurinkoisessa biergartenissa ennen matkaa. Matkalla seuraavaan hanahuoneeseen opit, miksi panimot ovat yleisesti teollisuusalueilla, vähän tietoa panimoprosessista ja olet täysin varusteltu tiedoilla panimosta, johon olet tulossa. Täältä löydät perinteisiä tynnyrioluita (live) modernin käsityöolutyylin rinnalla. Seuraavaksi on palkittu perinteinen englantilainen pubi, jonka omistaa bristolilainen panimo. Siellä on tulipalo kylmempiä päiviä varten ja olutpuutarha lämpiminä kuukausina. Jos päätät pysähtyä täällä, et tule pettymään, sillä tässä paikallisessa pubissa on juomia jokaisen makuun. Ennen kuin pääset seuraavaan panimoklusteriin, oppaasi kertoo ja kuvailee, kuinka pääset muihin tappiin ja loistaviin paikallisiin baareihin toista kertaa tai kiertueesi jälkeen. Opit myös mielenkiintoista historiaa Old Market -alueesta, joka oli aikoinaan aivan linnan porttien ulkopuolella. Jos olet vielä pienen levon jälkeen, vain minuutin päässä toisistaan on kaksi pesuhuonetta. Joten nähtyään Bristolin ja Bathin rautatiepolun ja kuultuaan paikallisten tarinoita oppaasi kertoo sinulle molempien panimoiden taustatarinoita ja vie sinut molempiin, jotta voit päättää, missä järjestyksessä lopetat iltasi. Siellä on tarpeeksi pysähdyksiä ja neuvoja viihdyttämään sinut useamman kuin yhden päivän ajan. Jos sinulla on aikaa, voit tehdä kiertueen kahdessa osassa viikonlopun tai useamman ajan. Juo vastuullisesti äläkä yritä juoda drinkkejä kaikkialla yhden istunnon aikana!
Sisältää
 • Itseohjattu äänikierros 1 laitteelle/henkilö
 • Opastettu maistelu 3 pienellä valitsemallasi oluella, jotka kaikki valmistetaan paikan päällä (jos vaihtoehto on valittu)
 • Ruoka ja juomat (paitsi kolmen pienen oluen maistelua, jos valitset tämän vaihtoehdon)
Ei sovellu
 • Alle 18-vuotiaat lapset
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun on tuotava omat kuulokkeet

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Näet Bristol Temple Meadsin rautatieaseman suuren pääsisäänkäynnin Temple Gaten ja Station Approachin kulmasta. Aseman suuren pääsisäänkäynnin edessä kierros alkaa Station Approachin alaosan vasemmalta puolelta. Kulmassa on kahvila, jossa on runsaasti mukulakivistä ulkotilaa, jossa voit erottua ohikulkevien ihmisten tieltä muutaman minuutin ajan, kun aloitat kiertueen.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Sateenvarjo
 • Aurinkovoide
 • Kuulokkeet
 • Säänmukainen vaatetus
 • Ladattu älypuhelin

Ei sallittu

 • Ilman huoltajaa olevat alaikäiset

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Sinulla on oltava Android tai i-Phone, jotta voit ladata äänikierroksen, sekä kuulokkeet. Ilman näitä et voi käyttää sijaintia käyttävää kiertomatkaa tai kuulla ääntä selvästi. Voit välttää mobiilidatan käytön kävellessäsi lataamalla kierroksen etukäteen.
 • Varaatko oluenmaistelumahdollisuuden? Jos haluat ensimmäisellä pysähdyksellä (panimopubissa) aikaa enemmän kuin puoli pintiä, aloita aikaisemmin. Pyri lähtemään sieltä 50 minuuttia aloitusajan jälkeen. Voit aloittaa jopa 35 minuuttia myöhässä, jos ohitat ensimmäisen pysäkin.
 • Ole hyvä ja juo vastuullisesti.
 • Siellä on tarpeeksi pysähdyksiä ja neuvoja viihdyttämään sinua useamman kuin yhden päivän ajan. Voit tehdä kiertueen kahdessa osassa viikonlopun tai useamman ajan. Muussa tapauksessa valitse pysähdyspaikat ja olutkoot huolellisesti.
 • Sinun on oltava yli 18-vuotias tai asuinmaasi lakisääteinen alkoholinkäyttöikä. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, jotta voit tarvittaessa todistaa ikäsi. Saatavilla olevat lapset ovat tervetulleita useimpiin tiloihin ennen klo 20.
 • Hyvin käyttäytyvät koirat johdossa ovat aina tervetulleita.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

5 /5

perustuen 1 arvosteluun

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Es una oportunidad para conocer buenas cervecerías artesanas que de otra manera sería muy dificil llegar. Hay una nueva alguna nueva que no salía en la ruta.

22. heinäkuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 399344