British Museum

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka kauan museossa kannattaa vierailla?

  Museon kokoelma on valtava, joten on hankala sanoa tarkasti, kauanko sen näkeminen kokonaisuudessaan kestäisi. Ohessa listatut kohokohdat ovat vain esimerkkejä. Muutaman tunnin vierailun aikana ehdit nähdä vain murto-osan museon 8 000 000 esineestä. Museossa vieraileminen on kuitenkin ilmaista, joten kiirettä ei tarvitse pitää. Pyri varaamaan kokonainen päivä museossa vierailemiselle, mikäli vain mahdollista.

 • Vältä ruuhka-aikoja

  Museo on ruuhkaisimmillaan sateisina päivinä. Suunnittele vierailusi etukäteen ja saavu museolle klo 10.00, eli silloin kun se aukeaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna joka päivä klo 10.00-17.30. Suljettu 24.-26. joulukuuta sekä 1. tammikuuta.
 • Hinta
  Museosa ei peritä pääsymaksua, mutta siitä saa enemmän irti kierrosten ja muiden etujen avulla, joita on saatavilla maksusta.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Museo on valtava, joten oppaasta on ehdottomasti apua. Oppaan avulla voit tutustua juuri sinua kiinnostaviin nähtävyyksiin sekä historiallisesti merkittävimpiin teoksiin.
 • Kuinka päästä perille
  Lähimmät metroasemat ovat Holborn, Russell Square ja Goodge Street. Museolle pääsee myös useilla eri busseilla.
 • Lisävinkkejä

  • Osa gallerioista on perjantaisin avoinna klo 20.30 saakka.

  • Museolla on käytössä tavaransäilytys- ja narikkapalvelu nimellistä korvausta vastaan.

British Museum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa British Museum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

British Museum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 098 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Loista paljon nähtävyyksiä Lontoon passilla, jonka käyttö on helppoa ja säästät paljon rahaa.