Lisää päivät

Brokenwood Wines

Brokenwood Wines: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

1. Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

Saavu Brokenwoodin upeaan kellarioveen, ja yksi ystävällisistä concierge-henkilökunnasta ottaa sinut vastaan ja vie sinut Match Roomiin. Nauti itseohjautuvasta, istumapaikalla järjestettävästä viini- ja ruokakierroksesta, jossa on valikoima 6 Brokenwoodin viiniä, jotka on yhdistetty purtaviin kauden kanapéihin. Paikalla on asiantunteva henkilökunnan jäsen, joka vastaa kaikkiin viiniä tai viinitilaa koskeviin kysymyksiin.

Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

2. Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

Nauti eksklusiivisesta viinikokemuksesta Brokenwoodissa, kun osallistut opastettuun ruoka- ja viiniparien maisteluun, kulissien takana tapahtuvaan viinitilakierrokseen ja maistat ennen julkaisua julkaistua viiniä suoraan tynnyristä. Opi lisää viinin ja ruoan yhdistämisestä sekä viininvalmistuksesta ja Brokenwood Winesin historiasta. Saavuttuasi Brokenwoodin kellarioven conciergeen matkasi alkaa intiimillä maistelulla yksityisessä maisteluhuoneessamme. Henkilökohtainen isäntänne opastaa teidät tutustumaan 6 Brokenwoodin ensiluokkaiseen viiniin (3 valkoista ja 3 punaista) samalla, kun nautitte 6 erikoisvalmisteista kanapésta. Sinulla on mahdollisuus tavata The Wood -ravintolan kokki, kun hän esittelee sinulle jokaisen ainutlaatuisen ruokayhdistelmän. Jatka kokemustasi tutustumalla viinitilan kulissien taakse, jossa opit kaikki viininvalmistuksen osa-alueet ja pääset syvälle Brokenwood Winesin historiaan. Kierros päättyy tynnyrihalliin, jossa sinulla on mahdollisuus maistaa Brokenwoodin viiniä suoraan tynnyristä.

Hunter Valley: VIP Soil-to-Cellar Winery kokemus

3. Hunter Valley: VIP Soil-to-Cellar Winery kokemus

Brokenwoodin Graveyard Vineyard Shiraz on jatkuvasti tunnustettu Uuden Etelä-Walesin parhaaksi yksittäisen paikan shiraziksi, ja se on Australian viinien kärkijoukossa. Saapuessasi henkilökohtainen isäntäsi ottaa sinut vastaan ja vie sinut Brokenwoodin yksityiseen Graveyard Shiraz -maisteluhuoneeseen. Nauti 3 ainutlaatuisesti koristeltua osteria The Wood -ravintolasta, joihin on yhdistetty 3 erilaista Brokenwoodin ensiluokkaista Semillon-lajiketta. Sen jälkeen isäntäsi vie sinut kulissien taakse yksityiskohtaiselle kierrokselle viinitilalle. Tutustu viininvalmistuksen salaisuuksiin ennen kuin tutustut lähemmin Hunter Valleyn "kruununjalokiviin" - poikkeuksellisiin Graveyard Shiraz -viiniköynnöstöihin. Nauti intiimistä fine dining -kokemuksesta Brokenwoodin yksityisessä ruokasalissa. Nautit paikallisesti tuotetun 4 ruokalajin degustation-lounaan ja asiantuntevasti sovitetut Brokenwoodin viinit. Viimeistele kokemuksesi gourmet-herkkutarjoilulla viinitynnyreiden keskellä tynnyrihuoneessa ja ole ensimmäisten joukossa maistamassa Brokenwoodin Graveyard Vineyard Shiraz -viinitarhan ennakkojulkaisua.

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Brokenwood Wines: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Brokenwood Wines? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.