Bronx

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Bronx: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bronx? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bronx : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 117 arvosteluun

Ota kiertue viikonloppuna!

Upea kiertue. Näki paljon. Jos haluat nähdä paljon alueita, se on paljon. Et pääse ulos kaikista naapureista, mutta se on parasta. Se on hiukan hankala tai tunkeutuva ihmisiin, jotka asuvat siellä, mutta hienoa nähdä kuinka kaupunginosat ovat ja mitä heillä on tarjottavanaan. Mene viikonloppuna. Opasmme kattoi paljon New Yorkia, koska liikennettä oli vähemmän. Hän teki hienoa työtä. Ihmiset valittivat ilmastoinnista. Se oli hieno minulle ja lapsilleni.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Tämä oli hieno kiertue, joka on lippun arvoinen. Näimme kaupunginosan alueita, joita emme ole aiemmin nähneet, ja meillä oli loistava opas, joka tiesi niin paljon käydyistä alueista.

Retkellä näki monta mielenkiintoista paikkaa, opas Carlos kertoi niistä mielenkiintoista , uutta tietoa sekä hän oli erittäin mukava.suosittelen retkeä, todella hyvä kokemus !

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa