Brooklynin silta

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Brooklynin silta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Brooklynin silta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Brooklynin silta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 398 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Ota kiertue viikonloppuna!

Upea kiertue. Näki paljon. Jos haluat nähdä paljon alueita, se on paljon. Et pääse ulos kaikista naapureista, mutta se on parasta. Se on hiukan hankala tai tunkeutuva ihmisiin, jotka asuvat siellä, mutta hienoa nähdä kuinka kaupunginosat ovat ja mitä heillä on tarjottavanaan. Mene viikonloppuna. Opasmme kattoi paljon New Yorkia, koska liikennettä oli vähemmän. Hän teki hienoa työtä. Ihmiset valittivat ilmastoinnista. Se oli hieno minulle ja lapsilleni.

Tämä oli hieno kiertue, joka on lippun arvoinen. Näimme kaupunginosan alueita, joita emme ole aiemmin nähneet, ja meillä oli loistava opas, joka tiesi niin paljon käydyistä alueista.

Retkellä näki monta mielenkiintoista paikkaa, opas Carlos kertoi niistä mielenkiintoista , uutta tietoa sekä hän oli erittäin mukava.suosittelen retkeä, todella hyvä kokemus !

Satama oli helppo löytää suoraan Manhattanilta lähdettäessä. Risteily itsessään oli sopivan pituinen ja maisemat oli kyllä koko rahan arvoisia!