Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Bryssel

Belgian pääkaupunki on eurooppalaisen kulttuurin sulatusuuni, jossa sekoittuu käsityöolut, erikoissuklaa ja vohvelit.

Aktiviteetit saatavilla

  • Vohvelit, suklaata ja muuta
  • Museot ja muuta Brysselissä
  • Tutustu Brysseliin
  • Tutustu Belgiaan
  • Belgialainen olut ja panimot
120 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Bryssel: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bryssel parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Bryssel?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Bryssel ovat

Brugge

Bryssel: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bryssel? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bryssel : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 15 409 arvosteluun

Tällä GYG:n lipulla voit ohittaa lippujonon paikan päällä ja mennä suoraan Atomiumin juurella sijaitsevalle pääsisäänkäynnille. Ruuhka-aikoina tämä voi säästää 30–60 minuuttia ulkona jonottamiselta. Olimme paikalla klo 10 (auki) talvisena sunnuntaina, ja lippujono oli jo yli 15 minuuttia. Mielestäni tärkein nähtävyys on itse rakennus. Näkymä ylhäältä ei ole erityisen vaikuttava, ja ravintola on melko muodollinen ja kallis (vähemmän sopiva kahville ja välipalalle). Tukikohdan Atomiumin historiaa selittävä näyttely oli mielenkiintoinen ja hyvin esitelty. Väliaikainen valo/ääni-asennus oli loistava, mutta on selvää, miksi useimmat perheet, joissa on pienempiä lapsia, päättivät jättää nämä kohdat väliin.

raitiovaunumatka pois kaupungista (pari asemaa lähellä) - vaikka oli liikennelakko, kun menimme niin 10/15 metrin kävelymatkan päässä asemalta, jota käytimme. Upea paikka aurinkoisena päivänä. Sisällä tarpeeksi mielenkiintoista (mutta ei niin paljon lapsille). Lapset kuitenkin nauttivat valopohjaisesta taideinstallaatiosta ja valaistuista liukuportaista. Varaa pöytä, jos haluat syödä yläosassa - voi olla kiireinen.

Mikä siisti näky! Ja se parani entisestään, kun tulimme alas ensimmäiseltä matkalta huipulle, kun pääsimme nousemaan eri tasoilla. Emme tienneet, että sait sen, joten se oli erittäin positiivinen yllätys. Ehdottomasti vierailun arvoinen, jos olet Brysselissä!

Täytyy nähdä

Tämä oli Brysselin-matkamme kohokohta! Suosittelen. Itse rakennus on niin ihmeellinen ja erittäin vaikuttava. Tällä lipulla pääset myös designmuseoon, joka on aivan lähellä. En tiennyt milloin ostin sen ja se oli mukava yllätys, kun pääsin sinne. :)

Fun and open eyes about How many castle there are in the Europe.