Valitse päivämäärät

Buckinghamin palatsi

Näe kuninkaan kuuluisan Lontoon kodin loisto ja löydä sen salaisuudet yhdessä maailman ainoista toiminnassa olevista palatseista.

146 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/10

Buckinghamin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Buckinghamin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Buckinghamin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 16 550 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Palatsi on upea ylhäältä alas, ja mielestäni oli erittäin arvokas kokemus nähdä harvoin näkeviä koruja, osittain siksi, että valtaistuimesta on kulunut 70 vuotta. Palatsin sisältä oli kuin museo. Kun halusin nukkua tarjotulla sohvalla, siellä oli myös lol-kahvila, jossa join sconseja ja omenamehua. Kun söin palatsissa, tunsin ylellisyyttä.

Sen avulla on erittäin helppo päästä useisiin nähtävyyksiin, joista melkein kaikki kuka tahansa tekisi vierailullaan Lontoossa. Jos sitä käytetään hyvin, ajat optimoimalla, turvallinen hinta maksetaan. Minun tapauksessani pyysin sitä 2 päivää, se antoi minulle paljon ja maksoin varmasti vähemmän kuin ostamalla kaikki liput nähtävyyksiin.

Opas seuraa sinua matkalla Buckinghamin palatsin sisäänkäynnille ja antaa tietoa Britannian kuninkaallisesta perheestä langattomien kuulokkeiden kautta. Sitten sinut päästetään sisään sisäänkäynnille ilman jonoa ja sieltä voit liikkua vapaasti äänioppaan avulla. Opas puhui erittäin nopeasti.