Valitse päivämäärät

Buckinghamin palatsi

Näe kuningattaren kuuluisan Lontoon kodin loisto ja löydä sen salaisuudet yhdessä maailman ainoista toiminnassa olevista palatseista.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
138 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/9

Buckinghamin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Buckinghamin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Buckinghamin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 14 929 arvosteluun

Vieraillut Lontoossa 19.–22. syyskuuta 2022. Tämä palvelu teki liikkumisesta niin paljon helpompaa. 20 pysäkkiä, joilla voit nousta ja poistua, salli sinun päästä lähelle useimpia kaupunkien nähtävyyksiä. Useimmilla pysäkeillä auttoi henkilö punaisella takkilla. Mukavuus, että voit aloittaa kiertueesi millä tahansa 20 pysäkistä; Ainoa koputus on, että sovellus sanoo, että voit aloittaa mistä tahansa pysähdyksestä, mutta kun painan "Etsi pysähdys" -painiketta, se näyttää vain Stop #1. Mukana oleva kartta näyttää myös nähtävyyksien ja reitin lisäksi Lontoon metroasemat, joten voit käydä joissakin paikoissa, jotka ovat kiertomatkan ulkopuolella. Vaimoni ja minun piti mennä katsomaan 9 3/4 Kings Crossin asemalla. Kaiken kaikkiaan vain hieno kokemus.

Bussipysäkkejä on vähän vaikea löytää, koska tauluilla oli vain muita bussiyhtiöitä (esim. Big Bus Tour), mutta itse matka on todella suositeltavaa! Olimme tien päällä reilut 2 tuntia, näimme paljon ja opimme myös uusia asioita. Lisäksi on todella mukavaa katsella kaupunkia "ylhäältä" rennosti - näet niin paljon pieniä yksityiskohtia, etkä vain juokse niiden ohi. Teimme kiertueen uudestaan ja uudestaan (2 henkilöä oli Lontoossa ensimmäistä kertaa, 2 kuudennen kerran).

Erittäin hyvä kiertoajelu. Bussit pysähtyvät kaikilla asiaankuuluvilla paikoilla ja kulkevat todella lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse koskaan odottaa 5-7 minuuttia pidempään. Koska tarjoajia on monia, jokaisella pysäkillä on myös yhteyshenkilö, joka auttaa tarvittaessa. Kun astut ensimmäisen kerran kyytiin, saat kuulokkeet ja jokaisella istuimella sinulla on mahdollisuus "riskellä" tietoa monilla kielillä.

Yksinkertaisesti mahtavaa!!!! Lontoossa kannattaa matkustaa bussilla, sillä Hop-On Hop-Off Tourist Bus Circuit kattaa upeat nähtävyydet. GetYourGuide toimii täysin oikein, ehdottomasti kaikin tavoin!!! Suosittelen GetYourGuide-palvelua kaikille..käytin sitä Rimassa, Pariisissa ja Lontoossa...100% suosittelen.

erinomainen palvelu, täsmällinen ja huolellinen Tarjotun palvelun ansiosta vierailin Lontoon tärkeimmissä nähtävyyksissä ja nousin ylös ja ylös, kun katsoin sopivaksi valita. Erinomainen selitys matkan varrella, saatu äänioppaasta täydellisesti italiaksi.