Buckinghamin palatsi

See the splendor of the Queen’s famous London home and discover its secrets as one of the world’s last working palaces.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Buckinghamin palatsin viisi kohokohtaa

Vuonna 1703 rakennettu Buckinghamin palatsi on kuningattaren Lontoon asunto ja yksi maailman pisimpään toiminnassa olleista palaitseista. Lontoon huippunähtävyydessä vieraillessasi voi tuntea elävänsä kuninkaallisessa fantasiassa. Tässä viisi palatsin kohokohtaa.

 • Vartionvaihto

  1. Vartionvaihto

  Buckinghamin palatsin vartionvaihto on maailmankuulu tapahtuma. Noin 45 minuuttia kestävä seremonia on esimerkki brittiläisestä prameudesta.

 • Suuri porraskäytävä

  2. Suuri porraskäytävä

  Suuri portaikko on kenties yksi palatsin kuuluisimmista osista. Upeasti koristeltu portaikko on yksi maailman upeista pronssiteoksista.

 • Kuningattaren galleria

  3. Kuningattaren galleria

  Tämä galleria on todellinen taiteen ystävän paratiisi, jossa on näytillä 450 kuninkaallisen kokoelman teosta.

 • Valtaistuinsali

  4. Valtaistuinsali

  Tämä jos jokin huone huokuu kuninkaallista arvokkuutta. Prameasti koristeltua huonetta käytetään erilaisissa seremonioissa sekä tanssisalina.

 • Puutarha

  5. Puutarha

  Palatsin huikeat puutarhat levittäytyvät jopa 39 aarin alueelle. Puutarhassa on yli 350 erilaista villikukkaa, 200 puuta ja järvi.

Suunnittele vierailusi

 • Milloin mennä katsomaan vartionvaihtoa

  Vartionvaihto tapahtuu huhtikuusta heinäkuuhun joka päivä klo 11.30 ja muina vuodenaikoina vaihtelevin päivämäärin. Vaihto on erittäin suosittu seremonia, jota monet ihmiset saapuvat seuraamaan. Saavu paikalle muutamaa tuntia etukäteen, mikäli haluat hyville paikoille.

 • Varaa kierroksesi etukäteen

  Palatsissa voi vierailla ainoastaan kesäisin, elokuusta syyskuuhun, ja liput myydään loppuun nopeasti, joten varaa ne etukäteen. Varaa aikaa noin 2-3 tuntia. Palatsi on avoinna elokuussa klo 9.30-19.30 ja syyskuussa klo 9.30-18.30. Puutarhoihin tulee ostaa lippu erikseen, sillä tavallinen lippu oikeuttaa ainoastaan palatsin sisäänpääsyyn.

 • Tarkista, onko kuningatar kotona

  Katso palatsin katolle, mikäli haluat tietää onko kuningatar kotona. Jos salossa on puna-kelta-sininen lippu, kuningatar on kotona. Mikäli salossa on tavallinen Iso-Britannian lippu, kuningatar ei ole palatsissa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna yleensä klo 9.30-17.30 (viimeinen sisäänpääsy klo 16.15). Tarkista poikkeavat aukioloajat etukäteen verkkosivuilta!
 • Hinta
  Ilmainen ulkopuolelta katseltuna. Tavallinen aikuisten lippu maksaa 10 puntaa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Pääsylipun hintaan kuuluu ilmainen ääniopas!
 • Kuinka päästä perille
  Metrolla: Green Park tai Hyde Park Corner. Bussilla: bussit 11, 211, C1 ja C10 (pysäkki: Buckingham Palace Road).
 • Lisävinkkejä

  • Palatsiin ei saa viedä ruokia eikä juomia.

  • Saavu paikalle hyvissä ajoin, mikäli haluat nähdä vartionvaihdon!

Buckinghamin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Buckinghamin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Buckinghamin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 9 004 arvosteluun

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Nautin joka hetki siellä on kaunis galleria. George IV: n historia näytettiin kaikkialla hyvin organisoidulla tavalla ja myös erittäin houkuttelevalla tavalla.

Ihana kokemus jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tehdä se - kolmas vierailuni ja rakastan sitä aina jotain uutta nähdä