Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Budapest

Sekä idän että lännen piirteitä sisältävä Budapest on sekoitus kulttuuria, taidetta ja arkkitehtuuria.

Budapest: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Budapest parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Budapest kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Budapest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budapest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 48 990 arvosteluun

Erittäin mukava henkilökunta. Kiertue alkoi ajallaan ja kesti 1 tunnin. Matka kulki ensin Vapaudensillan suuntaan ja hieman kauemmaksi Budapestin moderniin osaan, sitten Margaret-sillalle. Ääniopas voidaan asettaa monilla kielillä suoraan istuimelle ja se on erittäin informatiivinen. Siinä kerrotaan Budapestin historiasta ja nähtävyyksistä. Juo kuohuolutta tai kolamehua 1x ilmaiseksi per vieras. Noin 1/2 tuntia aikaisemmin tuleminen hyvissä ajoin takaa hyvät istuimet. Ei suositella pienemmille lapsille iltaisin.

Hyvä vastine rahalle, teki kylpylöihin pääsystä erittäin helpon. Valitettavasti en päässyt testaamaan, mutta se oli hyvällä alueella. Suosittelen menemään ruuhka-kesällä, tulee olemaan kiireinen, mutta oli pilvinen päivä, jolloin menimme, joten emme viipyneet niin kauan kuin olisimme voineet aurinkoisena päivänä

Yöristeily Tonavalla, kiitos rakennusten valaistuksen ja projisoitujen projektioiden muihin (parlamentti, Gellert Hill -kallio), antoi upean mahdollisuuden tarkastella Budapestia eri tavalla päiväsaikaan. Suosittelen juomaristeilyä, koska se ei ole häiriötekijä kuten juhla- tai illallisristeily.

Erinomainen kokemus, sen avulla voit viettää romanttisen ja erilaisen illan antamalla sinun nauttia täysin henkeäsalpaavista näkymistä, joita Budapest tarjoaa yöllä. Upea ruoka, erittäin mukava henkilökunta ja todella nautinnollinen musiikki. Erittäin suositeltavaa!

söimme erittäin hyvin ja ylitys oli erittäin miellyttävä. todella kaunis, ankka oli ylevä, suosittelen sitä kaikille.