Tekemistä kohteessa
Budapest

Sekä idän että lännen piirteitä sisältävä Budapest on sekoitus kulttuuria, taidetta ja arkkitehtuuria.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Budapest: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Budapest parhaat nähtävyydet?

Budapest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budapest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 42 104 arvosteluun

Silti en odottanut, että illasta tulee näin upea! Sisäänkäynnillä saimme lapsille lasin samppanjaa ja mehua, koska saavuimme aikaisin, saimme myös pöydän ikkunan viereen. Pöydässä oli toinen ilmainen juoma kaikille ja 4 pulloa vettä, soodalla ja ilman. Kun ihmiset kävelivät, olimme jo kävelleet ja katsoneet kaikkea. Siellä on wc:t, kuten missä tahansa ravintolassa, laiva on hyvin hoidettu, pöytäliinat puhtaat ja silityt. Tiesin, että siellä olisi elävää musiikkia, mutta en odottanut näin upeaa jousitrioa! Kappaleet olivat tuttuja ja tuntemattomia, hitaita ja nopeita. Esityksensä jälkeen he tulivat pöytiin ja soittivat tilauksesta, joku jopa lauloi mukana lauluja tai tanssi. Se oli hauskaa! No, tämän aikana tietysti avattiin buffet, se ei ollut supertyylikäs, mutta valinta oli jokaiseen makuun ja niin paljon kuin haluat. Pidimme ruoasta ja lähdimme täyteen. Lisäksi oli vielä katsottavaa, sillä alta näet kuinka laiva liikkuu ja parvekkeet olivat auki. Suuret kiitokset tarjoilijoille, kok

Hieno konsertti, upea soundi. Varasimme paikan sektorilla B. Tarkkoja paikkoja ei ole - voit ottaa minkä tahansa paikan maksullisesta sektorista. Meille tarjottiin tuolit, kun taas VIP- ja A-sektori ovat palvelijoiden paikkoja penkeillä. Tuolit ovat varmasti mukavampia tunnin mittaiseen konserttiin. Olemme tyytyväisiä sekä muusikoiden soundiin että näkyvyyteen. Ainoa asia on, että basilikan sisäänkäynnillä ei ollut erillistä sisäänkäyntiä VIPille, mikä huolestutti heitä hieman ja aiheutti hämmennystä sisäänkäynnin aikana.

Osallistuimme konserttiin Pyhän Tapanin kirkossa. Paikka oli kaunis ja akustiikka loistava! Kaikki artistit suoriutuivat täydellisesti! Nautin joka minuutista!

Kaunis miljöö, hyvällä akustiikalla. Taitavat esiintyjät, jotka esittivät tunnettuja kappaleita. Suosittelen.

Hyvin valitut kohteet, tarjoilut toimivat, huippuhyvä opas!