Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Budapest

Sekä idän että lännen piirteitä sisältävä Budapest on sekoitus kulttuuria, taidetta ja arkkitehtuuria.

Aktiviteetit saatavilla

  • Tonavan risteilyt
  • Gulassi, viini ja muuta
  • Budapest pyörillä
  • Budapest ennen ja nyt
  • Tonavan mutkat ja Szentendre
350 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/22

Budapest: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Budapest parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Budapest?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Budapest ovat

Szentendre

Budapest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budapest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 50 914 arvosteluun

Löysimme varauksen osastolta tarkalleen missä meille kerrottiin sen olevan, nuori tyttö oli erinomainen nopeudessa, jolla hän kirjasi meidät sisään, menimme odotusalueelle ja siellä oli näyttö, joka ilmoitti sinulle sukkulan numeron ja se saapui melko nopeasti. . Kuljettaja lastasi nopeasti matkatavaramme perävaunuun ja ohjasi meidät bussiin (se oli melko kiireinen). Olimme kolmas pudotus, joten näimme hieman kaupunkia. Kuljettaja tunsi kaupungin hyvin ja ajoi melko hyvin, menimme määränpäähän ja hän näytti meille tarkalleen kuinka päästä rakennukseen. Paluumatkalla meille lähetettiin viesti, jossa kerrottiin noutoaika, olin skeptinen! He kuitenkin osoittivat minun olevan täysin väärässä ja saapuivat käytännössä paikalle annettuun aikaan. Jälleen virheetön matka ja silti hyvin ajettu, en voi moittia palvelua, koska olen töykeä ihminen, mikä on suuri kohteliaisuus!

Saatuamme odotusnumeron tiskillä jouduimme odottamaan noin 10-15min seuraavaa saatavilla olevaa kuljetusta, mikä oli täysin kunnossa verrattuna taksien jonoon, koska heidän piti selvittää kaikkien asiakkaiden reitti. Matka keskustaan sujui nopeasti, monet eivät olleet pudonneet edessämme. Hintaansa nähden loistava!

Työpöytä on helppo löytää lentokentän terminaalista. Suoraviivainen prosessi ostettujen tositteiden varmentamisessa, eikä tarvitse odottaa kauan ennen kuin meidät viedään määränpäähämme. Kuljettaja oli ystävällinen ja avulias. Tulee käyttämään palvelua uudelleen.

hieno siirto Varaamme myös paluumatkan. Nopeasti ja tutustut kaupunkiin hieman, koska matkustat muiden kanssa, jotka eivät ole samassa hotellissa. Voit jo etsiä alueita, joissa haluaisit vierailla.

Monipuolinen, syvällinen kokemus ja muistutus Holokaustin epäinhimillisestä ja järkyttävästä todellisuudesta.