Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Budapest

Sekä idän että lännen piirteitä sisältävä Budapest on sekoitus kulttuuria, taidetta ja arkkitehtuuria.

Budapest: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Budapest parhaat nähtävyydet?

Budapest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budapest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 46 794 arvosteluun

vaikka olin skeptinen, oli hieno ilta, oppaat olivat todella siistejä, baarivalikoima ja myös todella valtava klubi lopussa oli hieno, baareissa oli jokaiselle jotakin ja klubissa on niin monta kerrosta, että en edes tiedä miten monet Siellä oli jono joka oli ikuinen, mutta pääsimme kaikkien ohi, jotka olivat hyviä juomia joudut maksamaan taas noin 6 euroa, sinun täytyy tietää se, mutta saat olutta ja viiniä ilmaiseksi viimeisessä baarissa, cocktailin valintasi ja aina uudestaan, joten kaikki on todella hienoa, mielellään uudestaan

He ovat menossa Dock 42:een, älä välitä laskevasta määrästä heti, kun portti 0 on oikea paikka. Laivalla sinua tervehditään lasillisella samppanjaa jne. Lataus tälle summalle oli todella mukavaa. Kello oli 20.45 ja se oli täydellinen, mielestäni seuraava olisi liian tumma. Ikävä kyllä joudut seisomaan jonon alussa saadaksesi mukavia paikkoja. Minä suosittelen !

Oli hienoa, 3-4 paikkaa oli erittäin hyvin valittu. Yksi ei ollut aivan minun makuuni, mutta se oli ok. Se on aivan kuten aina Pub Crawlsissa, jos sinulla on hienoja osallistujia, ilta tulee olemaan hieno ja sinulla voi myös olla huono tuuri. Ryhmämme oli tällä kertaa erinomainen.

Kaunis miljöö, hyvällä akustiikalla. Taitavat esiintyjät, jotka esittivät tunnettuja kappaleita. Suosittelen.

Musiikki hyvä. Nähtävyydet hyvät. Ruoka keskinkertainen.