Budapest
Hop-on hop-off -kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Budapest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budapest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.7 / 5

perustuen 2 049 arvosteluun

Il y'a des arrêts partout, tout le personnel est au taquet et superserviable ! Nous avions les billets sur l'appli et devions récupérer les tickets au bureau Principal, pourtant on a laissé monter dans le bus et descendre à l'arrêt en question et une fois sur place nous avons eu l'agréable yllätys, tour en bateau sur le Danube en prime je vous conseille d'y aller pour 19h en été c'est super !

Ostin 2 päivän passin ja piti siitä hyvää vastinetta rahalle. Kävelykierros erittäin informatiivinen ja iltaveneretki oli taianomainen, mutta pukeudu sään mukaan. Käytimme bussimatkaa 3 päivänä, koska lippu on 24 tuntia ja koska haluamme ostaa sen lounasaikaan saakka, pystyimme käyttämään sitä taas viimeisenä päivänä Budapestissa. Suuri arvo ja ihanan avulias henkilökunta

Upea tapa nähdä kaupunki, koska nähtävyydet ovat melko hajautetut. Mukava silmukka kaupungin ympäri informatiivisella äänellä. Hyppääminen hyppäämiseen eteenpäin ja eteenpäin kiinnostavammissa paikoissa oli mukava tehdä. Olisin halunnut, että bussit olisivat jatkaneet vähän myöhemmin, etenkin nuorten aikuisten kanssa, joiden ajatus varhaisesta on keskipäivä! :-)

Sain 48 tunnin lipun. Se käytti kaikkia linja-autoreittejä, kävelykierroksia ja veneretkiä Tonavalla. Sain koko Budapestin! Suuri arvo.

Kätevä tapa tutustua kaupunkiin ja varsinkin kun otti 3 päivän lipun.

Suosittelen 3 päivän lippua. Ehtii kiertämään ja saa käytettyä hyväksi myös paikasta toiseen siirtymiseen.