Budapest
Venekierrokset ja jokiristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Andre seværdigheder i Budapest

Vil du se alle oplevelser i Budapest? Klik her for en fuld oversigt

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 12 254 arvosteluun

Rauhallinen matka Tonavaa pitkin, vaikuttavilla ja kauniilla yönäkymillä kaupunkiin. Suuri ja tilava vene, joka mahdollistaa läheisyyden pöytien välillä. Kaikki pöydät ovat ikkunoiden vieressä. Illallinen on avoin buffet, jossa on noin kymmenen ruokaa, joista valita, sekä salaatteja ja erilaisia jälkiruokia. Juoma sisältyy hintaan, ja jos haluat, voit pyytää pullon viiniä, vaikka he veloittavat sen erikseen. Matkaa elävöittää elävä musiikki ja se kestää noin kaksi tuntia. Voit mennä kannelle tupakoimaan ja nauttimaan näkymistä.

Paras tapa nähdä paljon Budapestia. Jotkut mielenkiintoisista muistomerkeistä ja nähtävyyksistä ovat melko hajallaan, joten tämä oli paras tapa nähdä paljon ja tietää enemmän kaupungista. Thomas oli oppaamme ja hän oli erittäin ystävällinen ja osaava. Hän antoi meille myös paljon vinkkejä. Polkupyörät olivat erinomaisessa kunnossa ja niillä oli helppo ajaa.

Oli hyvä matka nähdä sivusto ja nauttia seurasta ystävien kanssa. Pizza olisi voinut olla lämpimämpi, mutta sen lisäksi se oli mukavaa

Hyvä hinta, kauniit maisemat, turvallinen ja informatiivinen.

Vähän erilainen sight seeing kiertos ajaa bussilla jokeen!