Budapest
Viininmaistajaiset ja viinimatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Budapest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budapest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 425 arvosteluun

Todella hyvä! Saimme hienon johdannon unkarilaisten viinien historiaan. Viiniasiantuntijamme Miki mainitsi kaikki asiaankuuluvat anekdootit tärkeistä viinitiloista ja kokeiltavien viinien alkuperästä. Kokeillaan yksi ruusu, kolme valkoviiniä, yksi jälkiruokaviini ja 2 punaviiniä. Kaksi tuntia kului hetkessä. Suosittelen kaikille, jotka ovat Budapestissa ja haluavat laajentaa viinien näkymää!

Se oli viimeinen iltamme Budapestissa. Kesti vain 2 tuntia ennen kuin toiminta alkoi, kun päätimme varata sen. Olimme iloisia, että se todella tapahtui. Selitykset viinitiloista ja makuista olivat erittäin mielenkiintoisia, Mikillä on paljon tietoa viinintuotannosta. Hän oli iloinen kuullessaan kysymyksemme. Ilmapiiri oli erittäin helppo ja avoin, aika lensi.

Erittäin mukava toiminta, erittäin ystävällinen, erittäin lahjakas opas, kun hän kertoi meille, että se oli hänen ensimmäinen kerta. Hattu pois hänestä! Nauroimme hyvin ja se oli erittäin hyvä. Toiminta on animoitu power pointilla, jossa maistetaan makkaroita, juustoja, paikallisia paprikoita. Ja pieni maku todella hienosta valkoviinistä ja punaviinistä!

Viihtyisä toiminta, jossa opas oli hyvä selittämään ja näyttämään mitä eri tuotteet olivat. Se oli kaikkea hunajasta viiniin, leipää, lihaa, juustoa jne. Kaikkea mitä haluat ja kaikki paikallisesti. Opas oli hyvä kertomaan, missä asioita leukaamaan ja mikä hänen mielestään oli parasta ravintoloiden ja markkinoiden suhteen

Thomas oli erinomainen opas. Kertoi ajomatkalla paljon taustatietoa Unkarista ja sen historiasta. Oli myös taitava kuljettaja. Viinitilat (2) olivat mielenkiintoisia perheomisteisia pieniä tuottajia.